Kategoriat

Blogi

10 aiheita, joista sinun tulisi välttää puhumasta ensimmäisillä treffeillä

2022-07-31

10 aiheita, joista sinun tulisi välttää puhumasta ensimmäisillä treffeillä

Jos haluat onnistuneet treffit, pitäisi olla vinkkejä keskusteluaiheisiin. On ratkaisevan tärkeää välttää aiheita, jotka voivat saada henkilön tuntemaan olonsa epämukavaksi tai aiheita, jotka osoittavat huonon käytöksesi. Tarkastellaan kutakin niistä perusteellisesti:

Raha ja palkka. Jos olet menestyvä mies, joka haluaa tehdä tytön vaikutuksen tällä, hän kiinnittää siihen huomiota puhumatta. Jos se ei ole kilpailuetu, jolla haluat voittaa kumppanisi, sitouta hänet muulla merkityksellisellä mutta helpolla keskustelulla. Sama pätee myös naisiin - useimmissa maissa miehet tuntevat itsensä epävarmoiksi, jos he tietävät, että nainen on paljon varakkaampi kuin he itse. Et voi koskaan tietää tarkalleen kumppanisi tuloja ja sitä, kuinka arkaluonteinen tämä aihe hänelle on. Siksi on parempi olla keskustelematta tällaisista asioista lainkaan.

Uskonto, uskonto, rotu ja sukupuolierot. Nämä aiheet ovat herkkiä, ja ne voivat aiheuttaa ristiriitoja kahden henkilön välille jo ensitreffeillä. Olisi paljon parempi välttää niitä kokonaan ja puhua jostain muusta, kuten harrastuksista tai kiinnostuksen kohteista.

Läheisen henkilökohtaisesta elämästä, erityisesti perheongelmista tai avioeroon tai läheisten kuolemaan liittyvistä asioista, ei pitäisi keskustella ensitreffeillä. Tällaiset keskustelut voivat aiheuttaa kumppanillesi syvää epämukavuutta.

Exät - On parempi olla ottamatta exääsi puheeksi ensimmäisillä treffeillä, sillä se saattaa herättää mustasukkaisuutta tai saada kumppanisi uskomaan, että olet yhä kiinni aiemmassa suhteessasi.

Perheongelmat - pidä perheongelmasi omana tietonasi, sillä kukaan ei halua kuulla niistä ensitreffeillä.

Ongelmasi lain kanssa - on parempi olla jakamatta tällaisia tietoja, sillä ne voivat antaa väärän vaikutelman.

Seksi - vaikka seksi on useimmille toivottava jatko treffeille, varhaiset keskustelut siitä voivat olla hätiköityjä ja johtaa treffien epäonnistumiseen. Ainoa poikkeus - on, jos tapasit kumppanin jollakin seurustelusivustolla, jonne osallistujat rekisteröityvät nimenomaan tätä varten.

Politiikka - pitkään pidettiin mauttomana keskustella politiikasta ensitreffeillä. Keskustelukumppanisi voi olla näkemyksiltään radikaalisti vastakkainen tai kenties täysin epäpoliittinen. Viime vuosina tutkimukset ovat kuitenkin osoittaneet, että yli 60 prosenttia vastaajista, nettideittialustojen käyttäjistä, on valmis keskustelemaan politiikasta ensitreffeillä. Tässä keskustelussa he oppivat tuntemaan kumppaninsa paremmin ja tutustuvat tämän temperamenttiin ja ajattelutapaan. On kuitenkin tärkeää muistaa, että ihmiset menevät treffeille ensisijaisesti viestinnän ja fyysisen nautinnon vuoksi. Joten tässä aiheessa on oltava äärimmäisen varovainen tai ehkä parasta välttää sitä.

Kun valmistaudut treffeille, on siis parempi miettiä etukäteen, mistä aiot puhua kumppanisi kanssa. On parempi välttää aiemmin mainittuja aiheita. Puhu sen sijaan seuraavista aiheista:

 • Keskustele siitä, mistä olet kotoisin
 • Harrastuksista
 • Lempielokuvat, -musiikki, -kirjat jne.
 • Keskustelkaa matkustamisesta
 • Keskustelkaa ruoasta jne.

Oikein valitut keskustelunaiheet vievät sinua lähemmäs tavoitteitasi, olipa kyse sitten pitkäaikaisesta suhteesta tai jännittävimmästä illasta ikinä.

Author profile

Ville Järvinen

Online-deittibloggaaja

Ville Järvinen on tunnettu online-deittibloggaaja parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja vinkkejä menestyksekkääseen nettideittailuun.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read