Languages......

Kategoriat

Blogi

Tutustu blogiimme, josta löydät kaikenlaisia deittiuutisia...;)

 • Viimeinen sana mulkun koosta: Mitä naiset haluavat?

  2022-11-19

  Viimeinen sana mulkun koosta: Mitä naiset haluavat?

  Mitä tytöt oikeasti ajattelevat miehen kalusta? No, tässä artikkelissa tarkastelemme joitakin yleisimpiä mielipiteitä asiasta - ja annamme sinun päättää itse, mitä sinun pitäisi tehdä näillä tiedoilla.

 • Miksi miehet haluavat seurustella mieluummin MILFien kanssa kuin nuorten aikuisten kanssa?

  2022-11-19

  Miksi miehet haluavat seurustella mieluummin MILFien kanssa kuin nuorten aikuisten kanssa?

  Ei ole mikään salaisuus, että MILFit ovat tietyn porukan suosiossa. Mutta mikä heissä on sellaista, että he vetävät meitä puoleensa? Miksi monet miehet ovat kiinnostuneempia seurustelemaan MILFien kuin nuorten aikuisten kanssa?

 • Neitsyys: Neitsyt: Uusi seksuaalinen raja

  2022-11-17

  Neitsyys: Neitsyt: Uusi seksuaalinen raja

  Vaikka seksiin liittyy monia erilaisia ajatuksia, yksi yhä mysteerin peitossa oleva aihe on se, miksi neitsyys vetoaa joihinkin miehiin.

 • Onko miesten vahaus normaalia? Mikä siinä yllättää naiset eniten?

  2022-11-16

  Onko miesten vahaus normaalia? Mikä siinä yllättää naiset eniten?

  Mitä naiset ajattelevat miesten vahauksen yleistymisestä? Monet ovat yllättyneitä siitä, miten suosittu siitä on tullut.

 • Salaiset merkitykset hänen lauluääntensä takana

  2022-11-15

  Salaiset merkitykset hänen lauluääntensä takana

  Monet miehet eivät ymmärrä, että naisen äänenpainot voivat paljastaa paljon hänen piilossa olevista ajatuksistaan ja tunteistaan. Kun opit tulkitsemaan näitä vihjeitä, saat paremman käsityksen siitä, mitä hän todella ajattelee - silloinkin, kun hän ei sano sitä suoraan.

 • Mitä hänen tekstiviestinsä todella tarkoittavat

  2022-11-15

  Mitä hänen tekstiviestinsä todella tarkoittavat

  Tekstiviesteissä asiat voivat usein jäädä kääntämättä. Varsinkin naiset ovat tunnettuja siitä, että he ovat moniselitteisiä sanoissaan ja käyttävät alatekstejä todellisten tunteidensa välittämiseen, ja tämä voi jättää miehet raapimaan päätään ja miettimään, mitä nainen todella tarkoittaa.

 • Miten saada tyttö: vinkkejä seksuaaliseen keskusteluun

  2022-11-02

  Miten saada tyttö: vinkkejä seksuaaliseen keskusteluun

  Seksuaaliseen suhteeseen pääseminen tytön kanssa voi olla hankalaa, eikä se ole niin helppoa kuin vain flirttailla ja toivoa parasta. Jos haluat varmistaa, että lähestymisesi otetaan vastaan, sinun on osattava puhua seksistä niin, että tyttö tuntee olonsa mukavaksi.

 • Miten Date kun olet ylipainoinen

  2022-11-02

  Miten Date kun olet ylipainoinen

  Seurustelu voi olla vaikeaa kenelle tahansa, mutta jos olet ylipainoinen, se voi tuntua mahdottomalta. Onneksi voit tehdä muutamia asioita, jotka helpottavat prosessia ja parantavat mahdollisuuksiasi löytää kumppani.

 • Tilanteet: vuosisadan uusi deittailutrendi

  2022-10-17

  Tilanteet: vuosisadan uusi deittailutrendi

  2000-luku on antanut tilaa uusille teknologioille ja trendeille, jotka ovat puolestaan luoneet uudenlaisen parisuhdetyypin: situationhip. Mitkä ovat sen merkit? Onko se hyvä vai huono?

 • Kielteinen: Mitä se on ja miten siihen reagoidaan?

  2022-10-16

  Kielteinen: Mitä se on ja miten siihen reagoidaan?

  Joku läheisesi arvostelee sinua ja se satuttaa sinua. Selvitetään, mitä tämä ilmiö on ja miten voit torjua sen.

 • Pelko seurustella uudelleen - Voittaa pelkosi ja löytää sielunkumppanisi

  2022-10-11

  Pelko seurustella uudelleen - Voittaa pelkosi ja löytää sielunkumppanisi

  Oletko juuri käynyt läpi avioeron tai eron etkä tiedä, miten aloittaa seurustelu uudelleen? Kannattaa kuitenkin huomata, että et ole ainoa, joka tuntee näin, ja monet muutkin tuntevat samoin kuin sinä. Lisäksi on olemassa keinoja, joilla voit voittaa huolesi.

 • Mitä tehdä seksin jälkeen: Opas parempiin suhteisiin

  2022-10-10

  Mitä tehdä seksin jälkeen: Opas parempiin suhteisiin

  Voit tehdä muutamia asioita seksin jälkeen vahvistaaksesi suhdettasi ja varmistaaksesi, että se on positiivinen molemmille. Mitä ne ovat? Lue artikkelimme ja ota selvää!

 • Viehättävän tarinankerronnan taito: Miten voittaa treffeillä

  2022-10-09

  Viehättävän tarinankerronnan taito: Miten voittaa treffeillä

  Me kaikki tiedämme, kuinka tärkeää on hyvä ensivaikutelma. Tapasimmepa sitten jonkun treffeille, työhaastatteluun tai yritimme vain saada uusia ystäviä, tapa, jolla kerromme tarinamme, voi joko tehdä meistä houkuttelevampia tai kääntää ihmiset pois. Tässä artikkelissa kerromme vinkkejä siitä, miten hallita viehättävän tarinankerronnan taito. Käyttämällä näitä tekniikoita voitat varmasti kaikki treffikumppanisi.

 • 6 ensitreffikysymystä, jotka rakentavat kemiaa!

  2022-10-09

  6 ensitreffikysymystä, jotka rakentavat kemiaa!

  Kysymysten esittäminen on loistava tapa tutustua toiseen ihmiseen. Ensimmäiset treffit ovat usein täynnä hermoja, joten voi olla haastavaa keksiä täydellisiä kysymyksiä ensimmäisillä treffeillä. Mutta jos haluat rakentaa kemiaa treffikumppanisi kanssa, oikeiden kysymysten esittäminen on tärkeää. Seuraavassa on kuusi ensitreffikysymystä, joiden avulla voit kehittää treffikemiaa.

 • Vinkkejä ja niksejä pariskunnille, jotka ovat uusia Swinger-skenessä

  2022-10-09

  Vinkkejä ja niksejä pariskunnille, jotka ovat uusia Swinger-skenessä

  Sinä ja kumppanisi olette siis päättäneet uskaltautua ja tutustua swingerien maailmaan. Onneksi olkoon! Kuten kaikessa uudessa, tässä on muutama asia, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen ensimmäistä retkeä. Seuraavassa on muutama vinkki, joiden avulla voit tehdä ensimmäisestä swinger-tapahtumastasi mahdollisimman miellyttävän.

 • 11 Tekstiviestivirheitä, jotka estävät sinua saamasta päivämäärää

  2022-10-05

  11 Tekstiviestivirheitä, jotka estävät sinua saamasta päivämäärää

  Jos haluat saada ne ensimmäiset treffit, sinun on tekstailtava kuin ammattilainen. Se tarkoittaa, että ei enää virheitä! Tässä on 11 tekstiviestivirhettä, jotka varmasti estävät sinua saamasta treffejä.

 • Suuren seksikumppanin 7 parasta ominaisuutta

  2022-10-02

  Suuren seksikumppanin 7 parasta ominaisuutta

  Varmistaaksesi, että annat kumppanillesi kaiken, mitä hän tarvitsee, tutustu tähän asiantuntijoiden hyväksymään tarkistuslistaan ominaisuuksista, jotka muodostavat uskomattoman seksikumppanin. Katso, kuinka monta ruutua pystyt rastittamaan.

 • Kuumat naiset ja nettitreffit: Miksi keskivertomiehet häviävät

  2022-10-01

  Kuumat naiset ja nettitreffit: Miksi keskivertomiehet häviävät

  Monet ihmiset ajattelevat, että nettideittailussa on kyse vain ulkonäöstä ja oikeiden asioiden sanomisesta. On kuitenkin tärkeää miettiä myös sitä, keitä haluat houkutella. Jos esimerkiksi olet keskivertotyyppi, et luultavasti saa kaikkein halutuimman naisen huomiota. Katsotaanpa, miten voisimme parantaa tätä tilannetta.

 • Hän haluaa sinut: Miten kertoa, jos hän on kiinnostunut sinusta seksuaalisesti Online

  2022-09-20

  Hän haluaa sinut: Miten kertoa, jos hän on kiinnostunut sinusta seksuaalisesti Online

  Olet jutellut tämän tytön kanssa netissä jo jonkin aikaa, ja asiat sujuvat hyvin. Itse asiassa olette jopa suunnitelleet tapaavanne pian henkilökohtaisesti. Mutta olet utelias - tunteeko hän vetoa sinuun?

 • Sexting-vinkit: Kuinka puhua likaisia ja viedä kumppanisi villiintymään?

  2022-09-20

  Sexting-vinkit: Kuinka puhua likaisia ja viedä kumppanisi villiintymään?

  Haluat villitä kumppanisi, mutta et tiedä, miten aloittaa seksikäs keskustelu. Älä huoli, me autamme sinua. Näiden seksivinkkien avulla pääset alkuun ja saat kumppanisi kerjäämään lisää.

 • Biseksuaalisen ja heterojoustavan identiteetin eron tutkiminen

  2022-09-09

  Biseksuaalisen ja heterojoustavan identiteetin eron tutkiminen

  Biseksuaalisen ja heterofleksisen identiteetin välisestä erosta vallitsee paljon epäselvyyttä. Jotkut ihmiset käyttävät niitä vaihdellen, kun taas toiset pitävät niitä kahtena hyvin erilaisena suuntautumisena. Mitä eroa niillä on?

 • Nykyaikaisen nettideittailun uudet säännöt

  2022-09-09

  Nykyaikaisen nettideittailun uudet säännöt

  Nettideittailun maailma on muuttunut dramaattisesti viime vuosina. Treffisovellusten yleistymisen myötä ihmiset kääntyvät yhä useammin internetin puoleen löytääkseen rakkauden. Kuitenkin myös nettideittailun säännöt ovat muuttuneet....

 • Mitä sinun tarvitsee tietää Dating nuoremmat naiset

  2022-09-08

  Mitä sinun tarvitsee tietää Dating nuoremmat naiset

  Ajatteletko seurustella nuoremman naisen kanssa? Hienoa! He voivat olla todella hauskoja ja tarjota uudenlaisen näkökulman elämään. Mutta ennen kuin alat seurustella, sinun on tiedettävä muutama asia.

 • Vinkkejä onnistuneeseen ja onnelliseen avioeroon

  2022-09-07

  Vinkkejä onnistuneeseen ja onnelliseen avioeroon

  Avioero voi olla rankka, mutta jos noudatat näitä vinkkejä, voit selvitä prosessista onnistuneesti. Pienellä vaivalla voit selvitä tästä onnellisempana ja terveempänä kuin koskaan.

 • Leimautumisesta tyytyväisyyteen: BDSM: Johdatus Kinkkiin ja BDSM:ään

  2022-09-07

  Leimautumisesta tyytyväisyyteen: BDSM: Johdatus Kinkkiin ja BDSM:ään

  Jos olet utelias kinkistä ja BDSM:stä, mutta et tiedä, miten päästä alkuun, älä huoli. Keskustelemme kinkkiin ja BDSM:ään liittyvistä väärinkäsityksistä.

 • Mieleenpainuvimmat treffit vuoristossa

  2022-09-06

  Mieleenpainuvimmat treffit vuoristossa

  Jos sinä ja rakas ystäväsi etsitte romanttista viikonloppua, miksi ette kokeilisi vuoristoa? Siellä on niin paljon erilaisia aktiviteetteja ja tapoja viettää laatuaikaa yhdessä. Seuraavassa on muutamia ideoita siitä, miten saatte kaiken irti ajastanne.

 • Hyödyt ja haitat Online Dating IT Guy

  2022-09-05

  Hyödyt ja haitat Online Dating IT Guy

  Nykyään yhä useammat ihmiset työskentelevät IT-alalla. Näin ollen on hyvin todennäköistä, että tuleva kumppanisi on IT-alalta. Katsotaanpa, millaista on seurustella IT-miehen kanssa.

 • Kuusi kotitreffiskenaariota, jotka vievät hänet pois jaloistaan

  2022-09-05

  Kuusi kotitreffiskenaariota, jotka vievät hänet pois jaloistaan

  Jos etsit tapoja tehdä seuraavasta treffi-illasta erityisen erityinen, miksi et kutsuisi tyttöäsi luoksesi? Pienellä suunnittelulla ja luovuudella voit tehdä kodistasi täydelliset puitteet romanttiselle illalle. Jatka lukemista ja saat vinkkejä siitä, miten saat kaiken onnistumaan.

 • 9 parasta sääntöä Friends With Benefits -palvelusta

  2022-09-03

  9 parasta sääntöä Friends With Benefits -palvelusta

  Kuulemme usein siitä, kuinka ihanaa on olla Friend with Benefits. Sinulla on joko ollut sellainen aiemmin tai olet harkinnut sen kokeilemista, eikö niin? Mutta onko se niin yksinkertaista? Mitä ohjeita on noudatettava, jotta tällainen suhde olisi mahdollisimman miellyttävä?

 • Miten tunnistaa manipuloinnin varoitusmerkit suhteessa?

  2022-09-02

  Miten tunnistaa manipuloinnin varoitusmerkit suhteessa?

  Manipulointi parisuhteessa on yleistä, mutta se ei ole terveellistä. Jos mietit, miten tunnistaa manipuloinnin varoitusmerkit parisuhteessa, autamme sinua tärkeimpien oireiden kanssa.

 • Kuinka havaita torakka: 5 merkkiä siitä, että kumppanisi on Roaching You

  2022-09-01

  Kuinka havaita torakka: 5 merkkiä siitä, että kumppanisi on Roaching You

  Roaching on termi, joka on ollut viime aikoina esillä deittisovelluksissa, verkkosivustoilla ja ystävien välisissä keskusteluissa. Mitä siis on roaching? Se on paskamainen asia; valitettavasti se on yleistymässä. Tämä artikkeli opettaa sinulle, miten huijauksen voi tunnistaa ja ennen kaikkea, miten voit välttää itse joutumasta huijatuksi.

 • Miten käsitellä Being vanhempi mies Dating nuorempi nainen

  2022-08-31

  Miten käsitellä Being vanhempi mies Dating nuorempi nainen

  Olet siis vanhempi mies, joka seurustelee nuoremman naisen kanssa. Se voi olla voimaannuttava kokemus, mutta siihen voi liittyä myös omat haasteensa. Tässä artikkelissa annamme vinkkejä siihen, miten käsitellä tilannetta ja saada se toimimaan teidän molempien kannalta.

 • Anonyymin seksin pimeä puoli: Seksi: Miksi se voi olla niin riippuvuutta aiheuttavaa

  2022-08-30

  Anonyymin seksin pimeä puoli: Seksi: Miksi se voi olla niin riippuvuutta aiheuttavaa

  Anonyymi seksi on seksiä jonkun tuntemattoman kanssa. Viime aikoina se on yleistynyt laajalti molempien sukupuolten ja melko laajan ikäryhmän keskuudessa. Joskus se on normaalia käyttäytymistä, ja joskus se on riippuvuutta. Selvitetään, mitä se on!

 • Miksi

  2022-08-28

  Miksi "Nice Guys" Finish Last in the Dating World (Ja miten korjata se)

  Kaikki ympärilläsi ihailevat sitä, kuinka kiltti ja reagoiva olet. Sinulle sanotaan, että tällainen mies on "kullanarvoinen", mutta todellisuudessa sinun on melko vaikeaa voittaa mieleisesi naisten sympatiaa. Katsotaanpa, miksi näin tapahtuu.

 • Mitä miesten tarvitsee tietää nykyaikaisista tytöistä

  2022-08-27

  Mitä miesten tarvitsee tietää nykyaikaisista tytöistä

  Nykyään puhutaan paljon "nykyaikaisista tytöistä". Mutta mitä he oikeasti haluavat? Mitä he odottavat miehiltä? Tässä blogikirjoituksessa opit asioita, jotka auttavat sinua ymmärtämään heitä paremmin ja löytämään avaimen heihin, jos päätät deittailla yhtä heistä.

 • Naimisissa olevat miehet puhuvat: 5 asiaa, joita olemme kyllästyneet kuulemaan

  2022-08-27

  Naimisissa olevat miehet puhuvat: 5 asiaa, joita olemme kyllästyneet kuulemaan

  Tunnetko naimisissa olevia miehiä, joiden kanssa kommunikoit säännöllisesti? Tarkista, kysytkö heiltä samoja typeriä kysymyksiä, joita tässä blogissa kuvataan.

 • 5 salaisuutta, joilla naiset saavat ympärillään olevien miesten huomion itselleen

  2022-08-26

  5 salaisuutta, joilla naiset saavat ympärillään olevien miesten huomion itselleen

  Haluatko ymmärtää ympärilläsi olevia naisia ja olla askeleen edellä? Kerromme sinulle salaisuuksista ja tempuista, joita he käyttävät herättääkseen mieleisensä miehen huomion.

 • Miten välttää väärinkäytöksiä suhteessasi?

  2022-08-22

  Miten välttää väärinkäytöksiä suhteessasi?

  Kuinka monta väärinkäsitystä olisi voitu välttää, jos molemmat osapuolet olisivat olleet selvillä siitä, mitä he yrittävät ja tuntevat? Selvitetään, mistä kumppanien välisessä kommunikaatiossa oikeasti on kyse ja miksi tauon pitäminen ennen kuin tekee jotain on loistava tapa turvata suhteesi kumppanisi kanssa.

 • Matching: Miten valitsemme kumppanimme?

  2022-08-21

  Matching: Miten valitsemme kumppanimme?

  Kuinka usein olet ajatellut, että parisuhteessa olevat ihmiset ovat hyvin samankaltaisia keskenään, jopa ulkonäöltään? Luuletko, että se on sattumaa? Itse asiassa ei, vaan kaikelle tälle on olemassa tieteellinen selitys, jota tutkimme tässä artikkelissa.

 • 5 ideaa unohtumattomaan treffi-iltaan meren rannalla

  2022-08-21

  5 ideaa unohtumattomaan treffi-iltaan meren rannalla

  Mikä voisi olla romanttisempaa kuin treffit meren rannalla yöllä? Rantaan törmäävien aaltojen ääni, suolan tuoksu ilmassa ja hiekan tunne varpaiden välissä. Tässä blogissa kerromme sinulle, miten teet treffi-illasta merenrannalla erityisen.

 • 7 Dating Сlichés sinun pitäisi tietää, jotta ensimmäinen päiväsi ylittää hänen odotuksensa

  2022-08-17

  7 Dating Сlichés sinun pitäisi tietää, jotta ensimmäinen päiväsi ylittää hänen odotuksensa

  Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, miten saat ensitreffit ylittämään hänen odotuksensa.

 • Olen naimisissa, eikä vaimoni halua kokeilla seksiä. Mitä minun pitäisi tehdä?

  2022-08-16

  Olen naimisissa, eikä vaimoni halua kokeilla seksiä. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Tilanne on monimutkainen, älä kiirehdi toimimaan tunteidesi mukaan. Yritetään selvittää, mitä voit tehdä.

 • Totuus pettäjistä: Miksi he pysyvät kumppaninsa kanssa

  2022-08-15

  Totuus pettäjistä: Miksi he pysyvät kumppaninsa kanssa

  Pettäminen tapahtuu eri syistä eri ihmisille, ja ihmiset myös käyttäytyvät eri tavoin suhteen jälkeen. Jotkut ihmiset rikkovat parisuhteensa uuden parisuhteen vuoksi, kun taas toiset pysyvät nykyisen kumppaninsa kanssa. Katsotaanpa, miksi ihmiset pysyvät kumppaninsa kanssa, vaikka tämä pettää heitä.

 • Etkö ole varma, onko seurustelukumppanisi emotionaalisesti kypsä? Tarkista nämä 10 merkkiä

  2022-08-14

  Etkö ole varma, onko seurustelukumppanisi emotionaalisesti kypsä? Tarkista nämä 10 merkkiä

  Seurusteletko naisen kanssa, ja hänen käytöksensä ärsyttää sinua? Tarkista, näyttääkö hän merkkejä kypsymättömyydestä, joka voi vaikuttaa vakavasti suhteeseenne hyvin pian.

 • Miten voittaa viivyttely suhteissa

  2022-08-13

  Miten voittaa viivyttely suhteissa

  Olet luultavasti tietoinen viivyttelystä, jota käytetään usein työn yhteydessä. Sitä voi kuitenkin tapahtua myös sosiaalisissa suhteissasi, kuten ystävyyssuhteissa, perheessä tai rakkaussuhteissa. Mitkä ovat siis merkkejä siitä? Mitä sinun pitäisi tehdä, jos havaitset niitä?

 • Miten löysin rakkauden uudelleen kautta Online Dating

  2022-08-11

  Miten löysin rakkauden uudelleen kautta Online Dating

  Kun olet kokenut pahan eron, viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on palata takaisin ja aloittaa seurustelu uudelleen. Mutta mitä jos kertoisin, että nettideittailu voi itse asiassa olla loistava tapa löytää rakkautta?

 • Järkyttävä totuus siitä, mitä Dating näyttää tänään

  2022-08-11

  Järkyttävä totuus siitä, mitä Dating näyttää tänään

  Kun se tulee dating, se varmasti näyttää siltä, että monet ihmiset etsivät vain nopeaa liiketoimintaa. Miltä siis näyttää deittailun tulevaisuus?

 • Haluatko kestävän suhteen? Hylkää nämä myrkylliset käyttäytymismallit ASAP

  2022-08-08

  Haluatko kestävän suhteen? Hylkää nämä myrkylliset käyttäytymismallit ASAP

  Olet parisuhteessa ja toivot sen olevan pitkäaikainen. Tarkista, noudatatko käyttäytymismalleja, jotka voivat tuhota suhteesi kumppanisi kanssa. Jos huomaat jotain itsestäsi, lopeta se heti!

 • 9

  2022-08-07

  9 "likaista" salaisuutta naisista, joita he eivät koskaan halua sinun tietävän

  Kuinka hyvin tunnet naisia? Entä salaisuudet, joita he eivät koskaan kerro miehille? Tässä blogissa kerromme niistä ja se varmasti auttaa sinua rakentamaan paremman suhteen heidän kanssaan!

 • Epätavalliset paikat harrastaa seksiä: Myytit ja todellisuus

  2022-08-07

  Epätavalliset paikat harrastaa seksiä: Myytit ja todellisuus

  Olet luultavasti kuullut, että ihmiset harrastavat seksiä melko epätavallisissa paikoissa. Mutta mikä on todellisuutta? Onko se todella niin hyvää kuin ihmiset sanovat? Tässä postauksessa tarkastelemme myyttejä ja todellisuutta seksistä kussakin paikassa. Jatkakaa siis lukemista riippumatta siitä, ajattelitko kokeilla jotain uutta vai haluatko vain viihdyttää itseäsi!

 • Mitä jokainen mies voi oppia alfaurokselta ollakseen menestyksekkäämpi deittailussaan

  2022-08-06

  Mitä jokainen mies voi oppia alfaurokselta ollakseen menestyksekkäämpi deittailussaan

  Kuulemme niin usein siitä, kuinka viehättäviä alfaurokset ovat naisten silmissä. Mutta mikä tekee heistä niin viehättäviä? Mitä voimme oppia heiltä menestyäksemme paremmin naisten kanssa jo nettideittailuvaiheesta alkaen?

 • Tapoja rakastua takaisin kumppanisi kanssa

  2022-08-05

  Tapoja rakastua takaisin kumppanisi kanssa

  Ei ole harvinaista, että pitkäaikaisissa suhteissa kipinä hiipuu. Jos mietit, miten voit rakastua uudelleen kumppanisi kanssa, voit tehdä muutamia asioita liekin sytyttämiseksi uudelleen.

 • 21 sanaa, jotka sinun pitäisi tietää polyamoriaan ryhtyessäsi

  2022-08-05

  21 sanaa, jotka sinun pitäisi tietää polyamoriaan ryhtyessäsi

  Jos olet kiinnostunut polyarmonian aiheesta ihmissuhteissa, mutta olet täysin hämmentynyt määritelmistä - tutustu 21 sanaan, joiden ymmärtäminen poistaa väärinkäsitysten esteen.

 • 5 Missed merkkejä hän haluaa Hookup kanssasi

  2022-08-02

  5 Missed merkkejä hän haluaa Hookup kanssasi

  Hän juo kanssasi, hän nauraa kanssasi, hän koskettaa sinua. Lyhyesti sanottuna, hän yrittää päästä suosiollesi. Hän ei ehkä edes tiedä sitä, ja saatat olla huomaamatta merkkejä siitä, että hän haluaa seurustella kanssasi.

 • Hanki Kinky: Verkkokamera seksuaalisiin kokeiluihin

  2022-07-31

  Hanki Kinky: Verkkokamera seksuaalisiin kokeiluihin

  Oletko valmis piristämään suhdettasi? Ehkä sinä ja kumppanisi etsitte uutta tapaa olla intiimissä kanssakäymisessä. No, webbikamerapalvelut voivat tarjota hauskan ja tuhman tavan tehdä juuri niin! Ota selvää, miten sitä käytetään!

 • 4 Miesten tyypit tapaat verkossa - Dating neuvoja naisille

  2022-07-31

  4 Miesten tyypit tapaat verkossa - Dating neuvoja naisille

  Ennen kuin aloitat deittimatkasi, voi olla hyödyllistä tietää, mitä odottaa. Olemme koonneet luettelon 4:stä eri tyyppisestä miehestä, joita saatat kohdata.

 • Top 11 romanttista matkakohdetta

  2022-07-31

  Top 11 romanttista matkakohdetta

  Etsitkö romanttisinta matkakohdetta? Meillä on lista maailman yhdestätoista parhaasta kohteesta!

 • 5 merkkiä siitä, että olet valmis deittailemaan uudelleen

  2022-07-31

  5 merkkiä siitä, että olet valmis deittailemaan uudelleen

  Eroamiset ovat rankkoja, mutta ne eivät tarkoita, että sinun on pysyttävä sinkkuna ikuisesti. Tässä on viisi merkkiä siitä, että olet valmis aloittamaan seurustelun uudelleen.

 • 6 keskustelua, jotka sinun tulisi käydä kumppanisi kanssa ennen naimisiinmenoa

  2022-07-31

  6 keskustelua, jotka sinun tulisi käydä kumppanisi kanssa ennen naimisiinmenoa

  Näiden kuuden keskustelun käyminen kumppanisi kanssa ennen avioliittoa on tärkeää kestävän suhteen kannalta. Avoimuus ja rehellisyys voivat rakentaa vahvan perustan elinikäiselle onnelle.

 • 7 tyyppi kuvia Man pitäisi välttää lähettämistä Dating Site Profile

  2022-07-31

  7 tyyppi kuvia Man pitäisi välttää lähettämistä Dating Site Profile

  Kun luot nettideittiprofiilia, on tärkeää, että sinulla on hyviä kuvia. Mutta kaikki miehet eivät tiedä, millaiset kuvat herättävät naisten huomion ja kiinnostuksen internetissä. Tässä on luettelo seitsemästä asiasta, joita tulisi välttää profiilikuvia ottaessa.

 • 10 aiheita, joista sinun tulisi välttää puhumasta ensimmäisillä treffeillä

  2022-07-31

  10 aiheita, joista sinun tulisi välttää puhumasta ensimmäisillä treffeillä

  Jos haluat pitää mukavat treffit, on tärkeää välttää aiheita, jotka aiheuttavat epämukavuutta tai paljastavat huonon asenteesi. Katsotaanpa asiaa tässä lyhyessä blogikirjoituksessa.

 • 10 varoitusmerkkiä siitä, että olet hyväksikäyttösuhteessa

  2022-07-31

  10 varoitusmerkkiä siitä, että olet hyväksikäyttösuhteessa

  Hyväksikäyttöä voi esiintyä monissa eri muodoissa, eikä sitä ole aina helppo havaita. Tässä on kymmenen varoitusmerkkiä siitä, että saatat olla hyväksikäyttösuhteessa.

 • 11 Online Dating virheitä välttää

  2022-07-31

  11 Online Dating virheitä välttää

  Nettideittailussa on paljon asioita, jotka voivat mennä pieleen. On paljon virheitä, joita ihmiset tekevät ja jotka voivat käännyttää toiset pois. Välttämällä näitä yleisiä virheitä voit saada paljon paremman kokemuksen nettideittailusta.

 • Anaaliseksiä aloittelijoille: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

  2022-07-31

  Anaaliseksiä aloittelijoille: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

  Mietitkö anaaliseksiä? Oletko utelias siitä, miten päästä alkuun? Tämä viesti kattaa kaiken, mitä sinun on tiedettävä - kumppanin etsimisestä mukavuuden hankkimiseen ja parhaan mahdollisen kokemuksen saamiseen. Anaaliseksiä aloittelijoille: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

 • Top 7 psykologista hakkerointia, jotka tekevät sosiaalisesta elämästäsi paljon helpompaa.

  2022-07-30

  Top 7 psykologista hakkerointia, jotka tekevät sosiaalisesta elämästäsi paljon helpompaa.

  Hakkerit, joiden avulla voit tuntea olosi mukavammaksi ja itsevarmemmaksi sosiaalisissa tilanteissa. Nämä niksit auttavat sinua kehittämään kestäviä ystävyyssuhteita, parantamaan deittielämääsi ja tekemään small talkista paljon helpompaa!

 • Satunnaista seksiä harrastavien naisten häpäiseminen: On aika lopettaa leimautuminen.

  2022-07-30

  Satunnaista seksiä harrastavien naisten häpäiseminen: On aika lopettaa leimautuminen.

  Jos olet nainen, joka harrastaa satunnaisseksiä, yhteiskunta saattaa tuomita sinut ankarasti. Lue, miksi tämä leimautuminen on lopetettava!

 • Online Dating vinkkejä miehille: Miten saada enemmän päivämääriä

  2022-07-29

  Online Dating vinkkejä miehille: Miten saada enemmän päivämääriä

  Opi, miten voit tehdä nettideittiprofiilistasi houkuttelevamman naisten silmissä ja lisätä mahdollisuuksiasi saada vastauksia. Noudata näitä vinkkejä ja olet matkalla kohti rakkauden löytämistä verkossa!

 • Nettitreffit: 10 Odottamattomat psykologiset oivallukset

  2022-07-28

  Nettitreffit: 10 Odottamattomat psykologiset oivallukset

  Nettideittailu on suositumpaa kuin koskaan. Mutta tiedätkö, mitä tiedettä sen taustalla on? Tässä on 10 odottamatonta psykologista oivallusta nettideittailusta. Jos siis harkitset nettideittailun kokeilemista, tässä on muutama muistettava asia.

 • Kuinka kertoa jollekin, että haluat vain hookupin

  2022-07-27

  Kuinka kertoa jollekin, että haluat vain hookupin

  Joskus tapaat kumppaneita ja ymmärrät selvästi, että harkitset heitä vain hookup. Miten ja milloin kerrot sen heille pilaamatta kaikkea?

 • Miten tehdä Online Dating Profile Suosittu

  2022-07-24

  Miten tehdä Online Dating Profile Suosittu

  Onko sinulla vaikeuksia saada otteluita deittisovelluksissa? Se ei johdu sinusta, vaan profiilistasi. Jos mietit, miten voit tehdä deittiprofiilistasi suositumman, olet tullut oikeaan paikkaan. Seuraavassa on vinkkejä, joiden avulla saat enemmän osumia ja viestejä.

 • Parhaat tavat aloittaa Dating Keskustelu Online

  2022-07-24

  Parhaat tavat aloittaa Dating Keskustelu Online

  Keskustelun aloittaminen jonkun sinua kiinnostavan henkilön kanssa voi olla pelottavaa, mutta sen ei tarvitse olla monimutkaista. Itse asiassa siihen on useita tapoja, jotka voivat toimia hyvin tilanteesta riippuen. Tässä postauksessa käsitellään joitakin parhaita tapoja aloittaa deittikeskustelu verkossa.

 • Syitä saattaa olla aika lopettaa asiat jonkun kanssa olet Dating

  2022-07-23

  Syitä saattaa olla aika lopettaa asiat jonkun kanssa olet Dating

  Tietäminen, milloin on aika lopettaa suhteet jonkun kanssa, jonka kanssa seurustelet, voi olla haastavaa. Seuraavassa on muutamia indikaattoreita, jotka osoittavat, että on aika lopettaa suhde seurustelukumppanisi kanssa.

 • 5 estettä paremmalle seksielämälle (ja miten voit voittaa ne)

  2022-07-22

  5 estettä paremmalle seksielämälle (ja miten voit voittaa ne)

  Haluat siis paremman seksielämän? Emme syytä sinua. Harva asia on yhtä nautinnollista ja intiimiä kuin hyvä seksi. Mutta sen saavuttaminen voi olla vaikeampaa kuin miltä näyttää. Tässä postauksessa tarkastelemme viittä yleisintä estettä paremmalle seksielämälle ja tarjoamme keinoja niiden voittamiseksi.

 • Miksi yhä useammat ihmiset omaksuvat ajatuksen Casual Dating

  2022-07-22

  Miksi yhä useammat ihmiset omaksuvat ajatuksen Casual Dating

  Satunnainen deittailu on nykyään yhä suositumpaa. Jotkut sanoisivat, että se on uusi normaali. Mutta miksi? Mitä hyötyä on siitä, että tapailee satunnaisesti useita ihmisiä samaan aikaan? Kerromme muutamia keskeisiä syitä siihen, miksi useiden ihmisten tapailu on oikea tapa.