Kategoriat

Blogi

Miten saada tyttö: vinkkejä seksuaaliseen keskusteluun

2022-11-02

Miten saada tyttö: vinkkejä seksuaaliseen keskusteluun

Ei ole mikään salaisuus, että seksuaalinen keskustelu on olennainen osa mitä tahansa suhdetta. Jos haluat saada tytön, sinun on osattava puhua seksistä tavalla, joka saa hänet tuntemaan olonsa mukavaksi ja innostuneeksi. Parasta olisi, jos selviäisit näistä hankalista keskusteluista ylittämättä mitään rajoja tai tekemättä häntä epämukavaksi. Ellet halua päätyä ystäväalueelle, sinun on osattava puhua seksistä kuin ammattilainen.

Kuinka puhua seksistä

Haluat siis tietää, miten puhua seksistä naisten kanssa? No, aloitetaan muutamasta perusasioista. Ensinnäkin sinun on oltava sinut aiheen kanssa. Seksi on luonnollinen asia, eikä siitä tarvitse ujostella tai hävetä.
Kun puhutaan seksistä, itsevarmuus on elintärkeää. Sinun on pystyttävä vitsailemaan ja suhtautumaan tilanteeseen kevyesti. Naiset rakastavat miestä, joka hallitsee tilanteen ja tietää, mitä haluaa.
Mutta auttaisi, jos olisit myös herkkä ja ymmärtäväinen. Muista, että kaikki eivät ole samanlaisia seksin suhteen. Jotkut ihmiset ovat konservatiivisempia kuin toiset, ja sinun on kunnioitettava heidän näkemyksiään.

Se ei ole niin vaikeaa kuin ehkä luulet. Noudata vain näitä yksinkertaisia vinkkejä:

 1. Ole kunnioittava. Sanoitpa mitä tahansa, muista aina, että puhut toiselle ihmiselle. Kunnioita hänen kehoaan ja hänen rajojaan.
 2. Ole rehellinen. Jos haluat jotain, sano se. Älä yritä verhota aikeitasi salaisuuksiin - se vain tekee asioista hämmentäviä teille molemmille.
 3. Ole vihjaileva, älä suorasanainen. On suuri ero vihjailevan ja selväsanaisen välillä. Vihjailevassa keskustelussa on kyse siementen istuttamisesta, kun taas eksplisiittisessä keskustelussa on kyse siitä, että alastomaksi riisutaan heti.
 4. Ole leikkisä. Seksuaalisen keskustelun pitäisi olla hauskaa! Älä ota asioita liian vakavasti, äläkä unohda nauraa ja nauttia.

Mitä kannattaa välttää seksistä keskusteltaessa

Kun puhutaan seksistä, on muutamia asioita, joita kannattaa välttää. Älä esimerkiksi koskaan pilkkaa häntä tai vähättele häntä. Sinun ei myöskään pitäisi koskaan olla liian kuvaava tai liian selväsanainen.
Seksistä puhuminen voi olla naisille arkaluonteinen aihe, joten sinun on oltava herkkä näitä keskusteluja käydessäsi. Muista, että yrität rakentaa luottamusta ja houkutella häntä, et sammuttaa häntä.
Pidä keskustelu kevyenä ja flirttailevana ja varmista, että keskityt aina hänen tarpeisiinsa ja toiveisiinsa. Ja mikä tärkeintä, älä koskaan unohda, että viestintä on avainasemassa. Jos pystyt pitämään viestintälinjat auki, hän on todennäköisesti enemmän kuin mielellään valmis tutkimaan asioita kanssasi.

Miten pitää keskustelu käynnissä

Kun olet saanut keskustelun käyntiin, on tärkeää pitää se käynnissä. Et halua hänen tuntevan, että hän on vain lämmin ruumis, jonka kanssa puhut saadaksesi hänen housuihinsa.
Sen sijaan haluat hänen tuntevan, että hän on ainoa ihminen maailmassa. Miten se onnistuu? Pitämällä keskustelu mielenkiintoisena, mukaansatempaavana ja hauskana. Tässä muutama vinkki:

 1. Älä puhu vain itsestäsi.
 2. Ole jännittävä ja kiehtova.
 3. Kysy häneltä kysymyksiä ja kuuntele hänen vastauksiaan.
 4. Pidä keskustelu käynnissä.

Miten lopettaa keskustelu seksistä vai mitä seuraavaksi?

Jotain tämän kaltaista riittäisi: "Oli hienoa tutustua sinuun, ja toivottavasti keskustelumme oli sinulle yhtä miellyttävä kuin minulle. Ymmärrän kuitenkin, jos et ole kiinnostunut viemään asioita pidemmälle. Jos näin on, kiitos ajastasi, ja toivottavasti voimme puhua pian uudelleen."

Deittisivustoilla on paljon muitakin potentiaalisia kumppaneita, joten älä murehdi liikaa yhdestä kohtaamisesta, joka ei toiminut.

Johtopäätös

Seksuaalikeskusteluissa on kyse siitä, että saat toisen tuntemaan olonsa mukavaksi ja kunnioitetuksi. Jos saat hänet tuntemaan olonsa hyväksi keskustellessaan seksistä kanssasi, hän avautuu todennäköisemmin ja jakaa fantasiansa kanssasi.
Vältä olemasta liian päällekäyvä tai ujo - löydä keskitie, jolla voitte mukavasti keskustella seksistä ylittämättä rajoja. Ja mikä tärkeintä, ole aina kunnioittava. Se, että puhutte seksistä, ei tarkoita, että voitte olla epäkunnioittavia.
Seksuaalikeskustelu naisten kanssa voi olla hauskaa - mutta vain, jos teet sen oikein. Noudata näitä vinkkejä, ja hän avautuu sinulle hetkessä.

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read