Kategoriat

Blogi

5 Missed merkkejä hän haluaa Hookup kanssasi

2022-08-02

5 Missed merkkejä hän haluaa Hookup kanssasi

On paljon hienovaraisia signaaleja ja vihjeitä, joita joku lähettää, kun hän on kiinnostunut likaantumaan. Jos et ole tarkkana, saatat jäädä niistä täysin paitsi.
Tässä postauksessa esitellään viisi yleisintä merkkiä siitä, että hän haluaa seurustella kanssasi. Kiinnitä huomiota hänen käytökseensä ja kehonkieleensä, niin olet askeleen lähempänä sitä, että voit viedä hänet kotiin.

Hän ottaa katsekontaktia

Kun puhutaan ohitetuista merkeistä, tämä on melko ilmeinen. Jos hän ottaa katsekontaktia ja katsoo sinua tavalla, joka voidaan tulkita vain flirttailuksi, hän on todennäköisesti kiinnostunut seurustelusta.
On tietysti mahdollista, että hän vain flirttailee eikä halua seurustella. Mutta jos hän katsoo sinua kuin haluaisi syödä sinut elävältä, on todennäköistä, että hän toivoo sinun tekevän jotain.

Hän keksii tekosyitä koskettaa sinua

Ei ole aina helppoa sanoa, milloin tyttö on kiinnostunut sinusta seksuaalisesti. Itse asiassa hän saattaa lähettää sinulle aivan vääriä signaaleja.
Hän saattaa esimerkiksi keksiä tekosyitä kosketellakseen sinua. Ehkä hän koskettaa sinua kävellessään ohi tai laittaa kätensä käsivarrellesi, kun puhut kanssasi. Nämä pienet kosketukset saattavat vaikuttaa viattomilta, mutta ne ovat itse asiassa merkki siitä, että hän tuntee vetoa sinuun.
Jos olet epävarma siitä, onko hän kiinnostunut vai ei, tarkkaile, miten hän käyttäytyy muiden miesten seurassa. Jos hän on flirttaileva ja leikkisä, se on hyvä merkki siitä, että hän haluaa seurustella kanssasi. Hän voi myös olla vain ystävällinen. Mutta jos hänen kosketuksensa viipyvät tai tuntuvat erityisen intiimeiltä, se on merkki siitä, että hän haluaa jotain enemmän.

Hän kyselee henkilökohtaisia kysymyksiä

Toinen tapa tietää, että hän on kiinnostunut sinusta, on se, miten henkilökohtaisia kysymyksiä hän esittää. Jos hän kyselee perheestäsi, työstäsi tai harrastuksistasi, hän yrittää oppia tuntemaan sinut paremmin. Ja mitä enemmän hän tietää sinusta, sitä todennäköisemmin hän haluaa seurustella kanssasi.
Naiset ovat intuitiivisia olentoja ja havaitsevat usein signaaleja, joita miehet eivät ehkä huomaa. Jos hän siis osoittaa kiinnostusta sinua kohtaan, luota vaistoihisi ja tartu toimeen. Saatat päätyä nauttimaan höyryävästä intohimoillasta kauniin naisen kanssa.

Hän nauraa vitseillesi

Olet baarissa ja asiat sujuvat hyvin. Sinä vitsailet, hän nauraa, ja teillä molemmilla on hauskaa. Mutta sitten alat miettiä: nauraako hän, koska pitää sinua hauskana vai onko hän kiinnostunut sinusta?
Vastaus on luultavasti molemmat. Mutta jos hän nauraa vihjailevasti vitseillesi, se on merkki siitä, että hän on kiinnostunut jostain muustakin kuin vain ystävyydestä.

Hän leikkii hiuksillaan

Toinen merkki siitä, että hän saattaa olla kiinnostunut sinusta, on, jos hän leikkii hiuksillaan. Kun nainen tuntee vetoa mieheen, hän usein leikkii hiuksillaan osoittaakseen miehelle, että hän on kiinnostunut.
Jos puhut naiselle, joka alkaa pyöritellä hiuksiaan sormensa ympärillä tai juoksuttaa käsiään niiden läpi, on hyvin mahdollista, että hän haluaa seurustella kanssasi. Pidä siis tätä käytöstä silmällä, sillä se voi olla paras osoitus siitä, että hän on valmis viemään asiat seuraavalle tasolle.

Ennen pelaamista

Hän pelailee kanssasi, koska hän haluaa seurustella kanssasi. Jos et ole varovainen, saatat menettää tilaisuutesi. Mistä siis tiedät, onko hän vain ystävällinen vai haluaako hän päästä likaisiin hommiin?
Edellä on mainittu muutamia merkkejä siitä, että hän on varmasti kiinnostunut viemään asiat seuraavalle tasolle: hän ottaa jatkuvasti katsekontaktia sinuun, koskettaa sinua flirttailevalla tavalla ja kyselee henkilökohtaisia kysymyksiä elämästäsi. Jos näet jonkin näistä merkeistä, saattaa olla aika tehdä siirto.

Author profile

Ville Järvinen

Online-deittibloggaaja

Ville Järvinen on tunnettu online-deittibloggaaja parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja vinkkejä menestyksekkääseen nettideittailuun.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read