Kategoriat

Blogi

Matchingista tapaamiseen: Dating: Vinkkejä siirtymävaiheessa online-palvelusta henkilökohtaiseen deittailuun.

2023-04-15

Matchingista tapaamiseen: Dating: Vinkkejä siirtymävaiheessa online-palvelusta henkilökohtaiseen deittailuun.

Nettideittailu on helpottanut miesten yhteydenpitoa naisiin ja rakkauden tai satunnaisten suhteiden löytämistä. Siirtyminen verkkoviestinnästä henkilökohtaisiin tapaamisiin voi kuitenkin olla haastavaa. Tässä oppaassa annamme vaiheittaisia vinkkejä ja vihjeitä toimiin, jotka ulottuvat naisen kanssa deittisivustolla tapahtuvasta yhteen sovittamisesta offline-tapaamiseen ja ensimmäiseen seksiin.

Treffit naisen kanssa deittisivustolla

Ensimmäinen askel nettideittailussa on matchaaminen naisen kanssa deittisivustolla. Lisätäksesi mahdollisuuksiasi tavoittaa kanssasi yhteensopiva nainen, ole rehellinen profiilissasi ja varmista, että valokuvasi ovat tuoreita ja tarkkoja. Kun selaat mahdollisia vastineita, lue heidän profiilejaan huolellisesti ja etsi yhteisiä kiinnostuksen kohteita tai arvoja, joita voit käyttää keskustelun aloittamiseen.

Keskustelun aloittaminen

Kun olet löytänyt sopivan kumppanin, seuraava askel on aloittaa keskustelu. On tärkeää, että viestisi ovat kunnioittavia ja aitoja. Vältä yleisiä iskulauseiden käyttöä ja näytä, että olet käyttänyt aikaa hänen profiilinsa lukemiseen ja olet aidosti kiinnostunut tutustumaan häneen.
Esimerkki ensimmäisestä verkkoviestinnästä:

 • "Hei, huomasin, että olet todella kiinnostunut ruoanlaitosta. Mikä on lempiruokasi? Rakastan kokeilla uusia reseptejä keittiössä."
 • "Hei, huomasin, että me molemmat rakastamme patikointia. Oletko käynyt viime aikoina hyvillä vaelluksilla? Aion tutustua uuteen polkuun tänä viikonloppuna."
 • "Luin profiilisi ja huomasin, että meillä on paljon yhteistä. Mitä teet huviksesi?"
 • "Huomasin, että rakastat matkustamista. Mikä oli suosikkimatkasi?"

Keskustelun siirtäminen pois deittisovelluksesta tai -sivustolta

Syvemmän yhteyden luomiseksi jonkun kanssa on tärkeää siirtää keskustelut pois deittisovelluksesta tai -sivustolta. Vaikka aluksi kannattaa keskustella alustalla, jotta voitte mitata kiinnostusta toisianne kohtaan, jossain vaiheessa haluatte siirtyä johonkin intiimimpään.
Deittisivuston maisemassa liikkuminen voi olla rajoitettua, jolloin on mahdotonta ilmaista itseään täysin. Jatkuva sovellusten ja viestisovellusten välillä vaihtelu vain lisää turhautumisen tunnetta. Jos haluat tehdä kokemuksestasi sujuvamman ja vaivattomamman, mikset vaihtaisi puhelinnumeroita tai sosiaalisen median tunnuksia?
Kun keskustelut ovat siirtyneet pois sovelluksesta, nyt on aika mennä syvemmälle ja ymmärtää aidosti, mikä saa toisenne tikittämään. Voitte järjestää puhelu- tai videokeskustelusession, jotta ymmärrätte paremmin toistenne viestintätyyliä ja luonnetta. 

Keskustelun siirtäminen offline-tilaan

Muutaman keskustelun jälkeen, jos yhteys on molemminpuolinen, on aika siirtää asiat pois ruudulta. Aloita ehdottamalla tapaamista tiettyyn päivämäärään, aikaan ja paikkaan. Varmista, että se on teille molemmille sopiva julkinen paikka.
Yritä olla luova ja ajatella laatikon ulkopuolella, kun suunnittelet treffejä. Tyypillisen illallisen ja elokuvan sijaan ehdota jotain aktiviteettia, josta molemmat nautitte tai josta keskustelette verkossa. 
Esimerkki verkkoviestinnästä:

 • "Hei, haluaisitko lähteä kahville joskus tällä viikolla? Tiedän loistavan paikan toimistosi lähellä."
 • "Ajattelin, että voisimme tehdä pakohuonetta perjantaina? Se on kuulemma tosi hauskaa."
 • "Mennäänkö pyöräilemään viikonloppuna? Tiedän hienon polun järven lähellä."

Valmistautuminen ensitreffeille

Kun ensitreffit lähestyvät, on tärkeää valmistautua niihin. Pukeudu tilaisuuteen sopivasti, mutta varmista, että tunnet olosi mukavaksi ja itsevarmaksi pukeutumisessasi. Suunnittele treffien logistiikka, mukaan lukien kuljetus ja paikka, ja saavu ajoissa paikalle, jotta voit tehdä hyvän vaikutuksen.
Esimerkki viestinnästä:

 • "Odotan innolla tapaamistamme huomenna. Pukeudun siniseen paitaan ja farkkuihin. Kahvila sijaitsee Main Streetillä, ja tulen paikalle muutamaa minuuttia aikaisemmin.".
 • "Hienoa, että otamme seuraavan askeleen ja tapaamme henkilökohtaisesti! Olen todella innoissani. Voisitko kertoa, mitä sinulla on päälläsi, jotta huomaan sinut helposti?"

Hyvän vaikutelman tekeminen

Ensivaikutelma on ratkaisevan tärkeä missä tahansa suhteessa. Tule paikalle ajoissa, ole läsnä ja kuuntele aktiivisesti, jotta hän tuntee tulleensa kuulluksi ja arvostetuksi. Pidä keskustelu positiivisena ja vältä keskustelemasta kiistanalaisista tai arkaluonteisista aiheista. Tarjoa maksavasi laskun, mutta älä vaadi, jos hän haluaa jakaa sen.
Jos treffit sujuvat hyvin, ehdota toisia treffejä ennen hyvästelemistä. Jos ei, ole kohtelias ja kunnioittava, äläkä pakota toisille treffeille, jos kemiaa ei ole.

Jatketaan eteenpäin

Jos ensimmäiset treffit sujuivat hyvin ja nautitte toistenne seurasta, on aika siirtyä eteenpäin. Ehdota uusia treffejä tai tee suunnitelmia tehdä yhdessä jotain, mitä molemmat haluavat. Ottakaa hitaasti ja kertokaa avoimesti aikeistanne ja odotuksistanne.
Esimerkki viestinnästä:

 • "Minulla oli mukavaa kanssasi tänään. Mitä jos menisimme syömään ensi viikolla?"
 • "Oli niin mukavaa tutustua sinuun paremmin. Haluaisitko tutustua taidenäyttelyyn tänä viikonloppuna?"

Loppuajatukset

Keskustelujen siirtäminen verkosta offline-tilanteeseen on iso askel missä tahansa suhteessa. Noudattamalla näitä vinkkejä voit varmistaa, että prosessi sujuu ilman hankaluuksia. Pienellä valmistautumisella ja vaivannäöllä aloitat pian merkityksellisen suhteen jonkun erityisen ihmisen kanssa.
Kun kyse on fyysisestä läheisyydestä, varmista, että olet saavuttanut luottamuksen ja mukavuuden tason, ennen kuin viet asioita pidemmälle. Harjoittele aina turvallista seksiä ja kunnioita kumppanisi rajoja ja toiveita.
Onnea matkaan!

Author profile

Ville Järvinen

Online-deittibloggaaja

Ville Järvinen on tunnettu online-deittibloggaaja parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja vinkkejä menestyksekkääseen nettideittailuun.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read