Kategoriat

Blogi

Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

2023-12-19

Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

Mikä on Tinder SELECT?

Tinder SELECT ei ole pelkkä toinen deittisovelluksen tilaus; se on eliittijäsenyys, joka lupaa vertaansa vailla olevan pääsyn Tinderin parhaimpiin puoliin. Tinder SELECTin avulla saat käyttöösi lukuisia poikkeuksellisia ominaisuuksia, jotka on suunniteltu parantamaan deittipeliäsi.

Tinder SELECTin eksklusiiviset edut:

1. Suoraviesti:

Lähetä suoria viestejä jollekulle, josta olet kiinnostunut, jopa kahdesti viikossa ilman, että tarvitset edeltävää matchia. Huomaa, että tähän ominaisuuteen pääsee käsiksi Lähetetyt tykkäykset -välilehden kautta, eikä Super-tykkäyksen lähettäminen samanaikaisesti ole mahdollista. Lisäksi jotkut käyttäjät voivat halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta DM-viestejä.

2. Ohita jono:

Edisty joukosta, sillä tykkäämäsi profiilit näkevät tykkäämättömän profiilisi heidän Tykkää Sinusta -ruudussaan, vaikka heillä ei olisikaan Gold- tai Platinum-Tinder-tilausta. Profiilisi pysyy myös ensisijaisena heidän Tykkää Sinusta -ruudussaan runsaan 7 päivän ajan.

3. Erityistila:

Korosta SELECT-jäsenyyttäsi profiilisi yksinoikeudella varustetulla SELECT-merkillä. Jos et halua näyttää tätä merkkiä, voit helposti kieltäytyä siitä Asetuksissa.

4. SELECT-tila:

Sukellu Tinderin halutuimpien profiilien maailmaan ja varmista, että solmit poikkeuksellisia yhteyksiä samanhenkisten ihmisten kanssa.

5. VIP-kokemus:

Tinder SELECTin yksinoikeus säilytetään rajoittamalla jäsenyyspaikat alle 1 prosenttiin käyttäjistä, mikä takaa, että saat mahdollisimman eliittisen kokemuksen.

6. Early Access:

Ole ensimmäisten joukossa testaamassa uusia erikoisominaisuuksia ennen kuin ne julkaistaan Tinderin yleiselle käyttäjäkunnalle.

Miten Tinder SELECTiin haetaan:

Joutuaksesi osaksi Tinder SELECT -yhteisöä toimi seuraavasti:

- Varmista, että profiilisi täyttää 5-Point Select Screen™ -kriteerit:On 5 kiinnostuksen kohdetta

 • Lataa vähintään 4 kuvaa
 • Luo vähintään 15 merkkiä pitkä bio
 • ilmoita parisuhteen tavoite
 • Täytä valokuvan tarkistus

- Käy osoitteessa tinder.com/SELECT hakeaksesi SELECT-jäsenyyttä.

- Hakemuksen tekemisen jälkeen profiilisi käy läpi tarkistusprosessin. Joillekin tileille voidaan myöntää välitön pääsy, kun taas toiset voivat vaatia kattavamman tilin tarkastuksen, jotta voidaan varmistaa, että se on Tinderin yhteisön ohjeiden ja käyttöehtojen mukainen.

- Jos profiilisi hyväksytään, Tinder ilmoittaa sinulle SELECT-jäsenyydestäsi.

- Jos profiilisi hyväksytään, Tinder ilmoittaa sinulle SELECT-jäsenyydestäsi.

 

Tinder SELECTin avaaminen:

Kun saat hyväksynnän Tinder SELECT -jäsenyydellesi, noudata seuraavia ohjeita jäsenyytesi avaamiseksi ja aktivoimiseksi:

Sähköpostisi:

 1. Avaa Tinderiltä saatu sähköposti, joka sisältää SELECT-avauskoodisi.
 2. Klikkaa sähköpostin sisällä "Unlock SELECT".
 3. Syötä yksilöllinen SELECT-avauskoodisi.
 4. Seuraa annettuja ohjeita suorittaaksesi maksun loppuun ja aktivoidaksesi Tinder SELECT -jäsenyytesi.

 

Tinder-sovelluksesta:

 1. Avaa Tinder-sovellus.
 2. Napauta profiilikuvaketta ja napauta sitten "Asetukset"
 3. .
 4. Rullaa alaspäin kohtaan "VALITSE" ja napauta "Anna lukituksen avauskoodi."
 5. Syötä sinulle sähköpostitse lähetetty yksilöllinen lukituksen avauskoodi.
 6. Napauta "Jatka" ja noudata ohjeita suorittaaksesi maksun loppuun ja aktivoidaksesi Tinder SELECT.

 

Johtopäätös:

Polttava kysymys on siis edelleen: onko Tinder SELECT todella premium-hintansa veroinen? Vastaus riippuu pitkälti budjetistasi ja deittipyrkimyksistäsi. Jos sinulla ei ole pulaa rahasta ja kaipaat eksklusiivista, räätälöityä deittikokemusta, Tinder SELECT voi epäilemättä tarjota sinulle juuri sitä.

On kuitenkin tärkeää tunnustaa, että tämä premium-jäsenyys on kallis, ja saatavilla on paljon muita edullisempia deittisovellusvaihtoehtoja. Jos etsit rakkautta pienellä budjetilla, tutustuminen listaan parhaista deittisivustoista saattaa olla viisaampi valinta. Viime kädessä päätöksen investoida Tinder SELECTiin pitäisi olla linjassa deittailutavoitteidesi ja taloudellisten olosuhteidesi kanssa. Hyvää deittailua!

 
 
 
 

Author profile

Ville Järvinen

Online-deittibloggaaja

Ville Järvinen on tunnettu online-deittibloggaaja parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja vinkkejä menestyksekkääseen nettideittailuun.

Muita artikkeleita aiheesta blogi