Kategoriat

Blogi

6 keskustelua, jotka sinun tulisi käydä kumppanisi kanssa ennen naimisiinmenoa

2022-07-31

6 keskustelua, jotka sinun tulisi käydä kumppanisi kanssa ennen naimisiinmenoa

Kun seurustelet jonkun kanssa ja asiat sujuvat hyvin, on luonnollista alkaa miettiä tulevaisuutta. Yksi niistä asioista on yleensä avioliitto. Jos olet epävarma tulevaisuudesta kumppanisi kanssa, on tärkeää käydä muutama rankka keskustelu ennen kuin viet asiat seuraavalle tasolle. Tässä on neljä keskustelua, jotka sinun tulisi käydä kumppanisi kanssa ennen naimisiinmenoa:

1. Näkemyksesi avioliitosta.

On tärkeää tietää, oletteko sinä ja kumppanisi samalla sivulla avioliiton suhteen. Haluatteko molemmat mennä joskus naimisiin? Jos näin on, miltä se näyttää kummankin mielestä? Keskustelemalla avioliittoa koskevista näkemyksistänne voitte arvioida, oletteko molemmat valmiita avioliittoon.

2. Taloutenne.

Raha on yksi tärkeimmistä stressin aiheuttajista parisuhteessa, joten on ratkaisevan tärkeää, että olette taloudellisesti samalla sivulla ennen naimisiinmenoa. Keskustelkaa taloudellisista tavoitteistanne ja siitä, miten aiotte saavuttaa ne. Tähän sisältyy kaikki taloa varten säästämisestä eläkesijoittamiseen. Nykyään monet pariskunnat kiistelevät krypto- ja valuuttakaupasta, joten jos aiot mennä naimisiin tulevaisuudessa, on tärkeää tietää kumppanisi näkemykset sijoituksista.

3. Perheenne.

Ei ole mikään salaisuus, että perheet voivat olla merkittävä stressin lähde parisuhteessa. Jos harkitset naimisiinmenoa, sinun on keskusteltava kumppanisi kanssa hänen perheestään. Onko heillä hyvät suhteet vanhempiinsa ja sisaruksiinsa? Millaisen roolin he näkevät perheellään olevan heidän elämässään? Näistä asioista keskusteleminen auttaa sinua ymmärtämään, miten kumppanisi suhtautuu perheeseen ja onko hän valmis ottamaan vastuun perheeseen kuulumisesta.

4. Tulevaisuuden suunnitelmanne.

Avioliitto on suuri sitoumus, joten on tärkeää varmistaa, että olette molemmat samalla sivulla tavoitteistanne. Haluatteko hankkia lapsia? Missä näette itsenne elävänne viiden tai kymmenen vuoden kuluttua? Keskustelemalla tulevaisuuden suunnitelmistanne voitte selvittää, oletteko molemmat valmiita avioliittoon.

5. Uratavoitteet.

Uratavoitteet voivat olla joillekin pareille ratkaiseva tekijä. Jos ette ole samalla sivulla uranne suhteen, voi olla vaikeaa saada asiat toimimaan pitkällä aikavälillä. Keskustelkaa siitä, missä näette itsenne viiden tai kymmenen vuoden kuluttua, ja katsokaa, onko kumppaninne samalla polulla.

6. Uskonto.

Uskonto voi olla arka aihe, mutta siitä on tärkeää keskustella ennen naimisiinmenoa. Jos olette eri uskonnollisista taustoista, keskustelkaa siitä, miten kasvatatte lapsenne ja mitä arvoja haluatte istuttaa heille. Tämä keskustelu auttaa varmistamaan, että olette molemmat samalla sivulla uskonnon suhteen.

Seurustelu on hauskaa, mutta se johtaa lopulta suureen kysymykseen: menemmekö naimisiin? Jos olet epävarma tulevaisuudestasi kumppanisi kanssa, on tärkeää käydä vaikeita keskusteluja ennen kuin viet asiat seuraavalle tasolle. Tässä on neljä keskustelua, jotka sinun tulisi käydä kumppanisi kanssa ennen naimisiinmenoa.

Author profile

Ville Järvinen

Online-deittibloggaaja

Ville Järvinen on tunnettu online-deittibloggaaja parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja vinkkejä menestyksekkääseen nettideittailuun.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read