Kategoriat

Blogi

Mitä hänen tekstiviestinsä todella tarkoittavat

2022-11-15

Mitä hänen tekstiviestinsä todella tarkoittavat

Naisten kanssa tekstiviesteissä on paljon mahdollisia maamiinoja. Tietyt sanat ja fraasit voivat vaikuttaa tarvitsevilta, takertuvilta tai jopa aggressiivisilta. Tai päinvastoin - nainen saattaa luulla olevansa leikkisä, mutta vaikuttaa kylmältä ja etäiseltä.

On tärkeää olla tietoinen näistä mahdollisista väärinkäsityksistä, varsinkin jos yrität luoda suhdetta jonkun uuden ihmisen kanssa. Kun ymmärrät hänen tekstiviestiensä piilomerkitykset, sinulla on paremmat valmiudet navigoida näillä sameilla vesillä ja välttää väärinkäsitykset.

Mutta mitä tämä kaikki tarkoittaa? Mitä nämä tekstiviestit todella tarkoittavat?

"k"

Tämä on kaikkien aikojen turhauttavin tekstiviestimerkki. "K" voi tarkoittaa niin monia eri asioita - mitä tahansa "OK, kuuntelen" tai "Minulla ei ole mitään käsitystä siitä, mistä puhut".
Kun näet naisen kirjoittavan "k" vastauksena viestiin, paras asia, jonka voit tehdä, on pyytää häntä selventämään, mitä hän tarkoittaa. Todennäköisesti hän selittää mielellään - ja vältät väärinkäsitykset.

"lol"

Ääneen nauraminen eli LOL on yksi yleisimmin käytetyistä tekstiviesteistä. Vaikka se voi joskus olla vain tapa osoittaa, että jokin asia on hauska, sillä on usein syvempi merkitys.
Monissa tapauksissa nainen käyttää LOL:ää osoittaakseen, että hän on kiinnostunut sinusta. Jos hän lähettää sinulle jatkuvasti LOL-tekstiviestejä, se on hyvä merkki siitä, että hän nauttii kanssasi puhumisesta ja haluaa jatkaa keskustelua.

"Hei"

Tämä on klassinen tekstiviestin merkki, joka voi tarkoittaa monia eri asioita. Joskus se on vain rento tervehdys, mutta toisinaan se voi olla kutsu vakavampaan keskusteluun.
Jos et ole varma, mitä nainen tarkoittaa, kun hän lähettää sinulle "hei"-tekstiviestin, on parasta vastata samalla tavalla ja katsoa, mihin keskustelu johtaa.

":)"

Hymiö on toinen turhauttavasti epäselvä tekstiviesti. Se voi joskus tarkoittaa vain sitä, että lähettäjä on iloinen, mutta se voi myös olla tapa flirttailla ja vihjata jostain muusta.
Jos huomaat naisen lähettävän sinulle hymiön, kannattaa pelata varman päälle ja olettaa, että hän on kiinnostunut sinusta. Flirttaile hänelle takaisin ja katso, mihin keskustelu johtaa.

Tulokset

Kun osaat tulkita tavallisia ääni- ja tekstiviestejä, pystyt tulkitsemaan naisen todelliset ajatukset - silloinkin, kun hän pitää ne omana tietonaan. Seuraavan kerran, kun nainen puhuu sinulle tai lähettää viestejä, kiinnitä siis huomiota hänen sanoihinsa ja katso, millaisen sanattoman viestin ne saattavat paljastaa.

Author profile

Ville Järvinen

Online-deittibloggaaja

Ville Järvinen on tunnettu online-deittibloggaaja parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja vinkkejä menestyksekkääseen nettideittailuun.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read