Kategoriat

Blogi

Miksi yhä useammat ihmiset omaksuvat ajatuksen Casual Dating

2022-07-22

Miksi yhä useammat ihmiset omaksuvat ajatuksen Casual Dating

Nykyään yhä useammat ihmiset omaksuvat ajatuksen satunnaisesta deittailusta. Siihen on monia syitä, ja yksi suurimmista syistä on nettideittailun yleistyminen.
Nettideittailu on tehnyt uusien ihmisten tapaamisesta helpompaa kuin koskaan, mikä on johtanut aivan uudenlaiseen maailmaan deittailuvaihtoehtoja. Nyt voit seurustella ihmisten kanssa eri puolilta maailmaa ilman, että sinun tarvitsee koskaan poistua kotoa. Ja se on avannut oven rennommille deittisuhteille.
Toinen syy satunnaisen deittailun yleistymiseen on muuttuneet asenteet ihmissuhteita kohtaan. Ihmiset eivät ole enää yhtä kiinnostuneita sitoutumaan yhteen ihmiseen, vaan he ovat enemmän kiinnostuneita tutkimaan vaihtoehtojaan. Ja tämä näkyy tavassa, jolla he seurustelevat. 
Jos harkitset nettideittailun kokeilemista, on tärkeää valita hyvämaineinen ja luotettava deittisivusto. Huijauksia on paljon, joten on tärkeää tutkia asiaa ennen kuin rekisteröidyt mihinkään.

Useiden ihmisten deittailun edut

Tässä on muutamia tärkeimpiä syitä, miksi yhä useammat ihmiset valitsevat satunnaisen deittailun:
1. Pääset tutustumaan vaihtoehtoihin. Kun seurustelet vain yhden henkilön kanssa, olet rajoittunut tämän henkilön kiinnostuksen kohteisiin, harrastuksiin ja persoonallisuuteen. Mutta kun tapailet useita ihmisiä, pääset tutkimaan erilaisia asioita. Tämä voi auttaa sinua selvittämään, mitä haluat kumppanilta.
2. Voit välttää loukkaantumisen. Yksi suurimmista vaaroista yhden ihmisen seurustelussa on se, että sydämesi särkyy, jos asiat eivät toimi. Mutta seurustelemalla satunnaisesti useiden ihmisten kanssa vähennät loukkaantumisen riskiä, koska jos yksi suhde päättyy, sinulla on vielä muita, joihin turvautua.
3. Saat pitää enemmän hauskaa! Deittailun pitäisi olla hauskaa, eikö niin? Kun tapailet satunnaisesti useita ihmisiä, koet kaiken seurustelun ilon ilman huolta siitä, että kiintyisit liian nopeasti.

Satunnaisen deittailun huonot puolet

Huolimatta satunnaisen deittailun monista eduista, on olemassa muutamia mahdollisia haittoja, jotka on syytä pitää mielessä. Ensinnäkin, kun seurustelet useiden ihmisten kanssa, on aina olemassa riski loukkaantua, jos joku, jota tapailet, kehittää tunteita sinua kohtaan etkä ole kiinnostunut. Toiseksi, useiden suhteiden ylläpitäminen samanaikaisesti voi olla haastavaa, varsinkin jos kyseessä ovat ihmiset, jotka asuvat eri kaupungeissa tai joilla on hyvin erilaiset aikataulut.
Lisäksi jotkut saattavat tuntea, etteivät he ota seurusteluelämäänsä vakavasti, jos he eivät ole yksiavioisesti sitoutuneet yhteen ihmiseen. Yhä useammat ihmiset kuitenkin ymmärtävät, ettei ole mitään väärää seurustella satunnaisesti useiden ihmisten kanssa samanaikaisesti, ja se voi olla hyvä tapa tutkia vaihtoehtoja ja selvittää, mitä todella haluaa kumppanilta.

Miten käsitellä satunnaista deittailua

Ensinnäkin on tärkeää olla selvillä itselleen ja kumppaneilleen siitä, mitä etsit. Kerro kumppaneillesi etukäteen, jos etsit vain rentoa seurustelua. Jos toivot jotain vakavampaa, kerro siitäkin suoraan. On tärkeää olla rehellinen ja kunnioittava kaikkia osapuolia kohtaan.
Toiseksi on tärkeää olla turvassa. Varmista, että käytät suojaa ja testautat itsesi säännöllisesti sukupuolitautien varalta, etenkin jos seurustelet useiden ihmisten kanssa. Ja lopuksi, pidä hauskaa! Satunnainen deittailu voi olla hyvä tapa tutkia vaihtoehtoja ja pitää hauskaa ilman, että kiintyy liikaa.

Satunnainen deittailu vs. vakava deittailu

Deittailussa on kaksi johtavaa koulukuntaa: yhden ihmisen kerrallaan -lähestymistapa ja usean ihmisen kerrallaan -lähestymistapa. Vaikka yhden ihmisen kerrallaan -lähestymistapa saattaa tuntua turvallisemmalta vaihtoehdolta, yhä useammat ihmiset omaksuvat ajatuksen satunnaisesta deittailusta.
Rento deittailu on juuri sitä, miltä se kuulostaa: deittailu ilman vakavia sitoumuksia. Seurustelua ei ole sidottu mihinkään, ja molemmat osapuolet voivat vapaasti seurustella muiden ihmisten kanssa. Tällainen deittailu sopii hyvin ihmisille, jotka eivät ole valmiita vakavaan sitoutumiseen tai jotka haluavat tutkia vaihtoehtojaan ennen kuin asettuvat aloilleen.
Vakava deittailu taas on sitä, kun kaksi ihmistä seurustelee yksinomaan toistensa kanssa ja aikovat lopulta mennä naimisiin tai muuttaa yhteen. Tämäntyyppinen seurustelu sopii ihmisille, jotka ovat valmiita pitkäaikaiseen sitoutumiseen ja haluavat perustaa perheen.

Yhteenveto

Seurustelu voi olla hauskaa, mutta se voi olla myös turhauttavaa ja aikaa vievää. Siksi yhä useammat ihmiset omaksuvat ajatuksen satunnaisesta deittailusta - se on tapa pitää hauskaa ja tutustua vaihtoehtoihin ilman, että kiintyy liikaa kehenkään.
Kun seurustelet rennosti, pääset tapaamaan monia erilaisia ihmisiä ja saamaan upeita kokemuksia. Koskaan ei voi tietää, kenet tapaa tai mitä voi tapahtua, ja se on osa jännitystä.
Jos etsit jotain hauskaa ja rentoa, rekisteröidy nettideittisivustolle jo tänään ja ala tavata ihmisiä!

Author profile

Ville Järvinen

Online-deittibloggaaja

Ville Järvinen on tunnettu online-deittibloggaaja parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja vinkkejä menestyksekkääseen nettideittailuun.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read