Kategoriat

Blogi

Käytännön ohjeita: Miten tutustua naisiin eri paikoissa?

2023-02-14

Käytännön ohjeita: Miten tutustua naisiin eri paikoissa?

Mahdollisuuksiesi parantamisen yhteydenpitoon naisten kanssa missä tahansa oletkin, ei tarvitse olla monimutkaista. Olitpa sitten kävelyllä, rupattelemassa baarissa, työmatkalla julkisilla kulkuneuvoilla tai jopa online-deittisivuston kautta - lue lisää, niin saat erinomaisia neuvoja ja taktiikoita, joiden avulla pääset juttusille!

Kadulla

Keskustelun aloittaminen tuntemattoman kanssa kadulla voi olla pelottavaa, mutta oikealla lähestymistavalla se voi olla myös erinomainen tilaisuus tutustua uuteen ihmiseen. Jos haluat lähestyä naista kadulla, ota huomioon seuraavat vinkit:

 • Ole kunnioittava ja ota huomioon hänen tunteensa. Jos hän ei vaikuta kiinnostuneelta tai epämukavalta, kunnioita hänen vastaustaan äläkä jatka.
 • Aloita ystävällisellä hymyllä ja yksinkertaisella tervehdyksellä, kuten "Anteeksi, onko teillä aikaa?" tai "En voinut olla huomaamatta [vaatekappale, asuste jne.]. Mistä olette hankkinut sen?"
 • Pyydä apua tai neuvoja, kuten ohjeita tai suosituksia alueen nähtävyyksistä.
 • Osoita aitoa kiinnostusta siihen, mitä hän sanoo, ja kuuntele aktiivisesti hänen vastaustaan.
 • On myös tärkeää, että olet tarkka ruumiinkielestäsi, kun lähestyt naista kadulla. Hyvän katsekontaktin ylläpitäminen, suorassa seisominen ja hymyileminen voivat auttaa sinua tulemaan itsevarmaksi ja lähestyttäväksi.

Kun aloitat keskustelun kadulla, on myös tärkeää kunnioittaa naisen henkilökohtaista tilaa ja välttää seisomasta liian lähellä häntä. Jos hän vaikuttaa epämukavalta tai kiinnostuneelta, ota hänen vastauksensa huomioon kunnioittaen äläkä jatka.

Baareissa

Keskustelun aloittaminen naisen kanssa baarissa voi usein tuntua mukavammalta; on kuitenkin tärkeää pysyä kunnioittavana ja kohteliaana. Seuraavassa on muutamia käteviä vinkkejä, joiden avulla voit saada pallon liikkeelle:

 • Kehu häntä jostain tietystä asiasta, kuten asusta tai juomavalinnasta.
 • Kysy, mitä hän juo ja miksi hän valitsi sen.
 • Löydä yhteinen sävel kommentoimalla tunnelmaa, musiikkia tai televisiossa pyörivää urheilutapahtumaa.
 • Tarjoa hänelle juotavaa, mutta älä ole päällekäyvä, jos hän kieltäytyy.

Baariympäristössä on myös tärkeää olla tarkkana kehonkielestäsi ja alkoholinkäytöstäsi. Vältä notkumista tai nojaamista baaritiskiin ja pidä hyvä ryhti koko keskustelun ajan. Ja tietysti juo vastuullisesti, jotta voit jatkaa keskustelua ja tehdä myönteisen vaikutelman.

Julkisilla liikennevälineillä

Keskustelun aloittaminen naisen kanssa julkisissa liikennevälineissä voi olla haastavampaa, sillä hänellä voi olla kiire tai hän ei yksinkertaisesti ole kiinnostunut puhumaan. On kuitenkin olemassa keinoja lähestyä häntä ja mahdollisesti aloittaa keskustelu:

 • Tarjoa istumapaikkaasi, jos hän näyttää seisovan tai tarvitsee istumapaikkaa.
 • Kysy hänen mielipidettään kirjasta tai lehdestä, jota hän lukee.
 • Kommentoi maisemaa tai jotain mielenkiintoista, mitä ikkunan ulkopuolella tapahtuu.
 • Kysy hänen suosituksiaan matkakohteesta, johon olet menossa.

Kun aloitat keskustelun julkisissa liikennevälineissä, on tärkeää ottaa huomioon muut matkustajat ja välttää puhumasta liian kovaa tai tukkimasta käytävää. Yritä pitää keskustelu kevyenä ja kunnioittavana ja ole tietoinen naisen henkilökohtaisesta tilasta ja mukavuustasosta.

Nettideittisivustot

Jos olet introvertti tai sinulla ei ole mahdollisuutta tavata naisia offline-tilanteessa, nettideittisivustot ovat täydellinen ratkaisu. Monipuolisia vaihtoehtoja on perinteisistä sivustoista kapeisiin palveluihin, joten netissä on jokaiselle jotakin!
Perinteiset sivustot tarjoavat suuren joukon potentiaalisia treffikumppaneita, joita voi suodattaa iän, sijainnin ja muiden kriteerien mukaan. Niche-deittisivustot perustuvat tiettyihin kiinnostuksenkohteisiin ja elämäntyyleihin, ja ne tarjoavat mahdollisuuden luoda yhteyksiä ihmisiin, jotka jakavat intohimosi. Jos olet esimerkiksi kiinnostunut tapaamaan jonkun, joka rakastaa sokerideittailua, voit liittyä erilaisiin sokeriin keskittyviin deittisivustoihin.
Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit tutustua naiseen nettideittisivuston kautta:

 • Lue hänen profiilinsa huolellisesti ennen viestin lähettämistä. Etsi yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja kokemuksia ja räätälöi viestisi sen mukaan.
 • Pidä ensimmäinen viestisi lyhyenä ja suloisena. Esittele itsesi ja mainitse jotain erityistä hänen profiilistaan, joka kiinnostaa sinua.
 • Vältä lähettämästä yleisiä viestejä tai saman viestin kopioimista useille ihmisille.
 • Kysy kysymyksiä ja ole kiinnostunut oppimaan hänestä.
 • Ole rehellinen ja aito, ja vältä kiusoittelutekstejä tai sopimattomien viestien lähettämistä.

Kun kommunikoit naisen kanssa nettideittisivuston kautta, on tärkeää olla kärsivällinen ja kunnioittava. Ota aikaa tutustua häneen, ja ole tarkkana äänensävystäsi ja kielestäsi. Ja tietysti aseta turvallisuutesi aina etusijalle, kun tapaat jonkun ensimmäistä kertaa henkilökohtaisesti.

Johtopäätös

Naisen kanssa tutustuminen eri ympäristöissä voi olla ylivoimaista. Jos kuitenkin lähestyt häntä kunnioittavasti ja vilpittömästi, se voi avata teille molemmille erinomaisen mahdollisuuden kehittää yhteys. Olipa kyse sitten kadulla, baarissa tai jopa nettideittialustojen kautta - aitous on aina elintärkeää, kun esittäydyt jollekin uudelle henkilölle.

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read