Kategoriat

Blogi

Neitsyys: Neitsyt: Uusi seksuaalinen raja

2022-11-17

Neitsyys: Neitsyt: Uusi seksuaalinen raja

Älkää käsittäkö minua väärin - en yritä tuomita ketään tai tehdä oletuksia heidän henkilökohtaisista mieltymyksistään, ja olen vain utelias tietämään, mikä motivoi jotakuta haluamaan seksiä neitsyen kanssa. Loppujen lopuksi on paljon muitakin tapoja saada seksuaaliset tarpeet tyydytettyä. Miksi neitsyys on niin suuri asia?
Tämä on käynyt mielessäsi ennenkin.

Neitsyyden viehätysvoima

Miksi jotkut miehet pitävät seksiä neitsyen kanssa niin haluttavana kokemuksena? Se johtuu siitä, että se on heille jotain uutta ja erilaista. Mutta uskon, että tarinassa voi olla muutakin.
Ajattele - kun harrastat seksiä jonkun neitsyen kanssa, koet myös jotain uutta ja erilaista. Se on tavallaan tapa kokea uudelleen oma neitsyytesi. Ja se on mielestäni osa viehätystä.
Seksi neitsyen kanssa on tilaisuus tutustua jonkun toisen kehoon ilman ennakkokäsityksiä tai odotuksia, ja se on mahdollisuus kokea nautinto puhtaalla ja väärentämättömällä tavalla. Ja luulen, että juuri se tekee siitä niin houkuttelevaa joillekin miehille.

Miksi miehet ovat niin kiinnostuneita neitsyistä?

On muutamia syitä, miksi miehet pitävät neitsyitä niin viehättävinä. Ensinnäkin on haasteellisuus. Jos onnistut sänkyyn neitsyen kanssa, se on kuin olisit saavuttanut jotain, ja se on niin sanotusti lovi vyölläsi. Lisäksi neitsyitä pidetään puhtaampina ja viattomampina. Ja lopuksi on vielä koko "haluan olla se, joka opettaa sinulle kaiken" -juttu. Miehet haluavat tuntea olevansa tarpeellisia ja haluttuja, ja neitsyet tarjoavat heille siihen mahdollisuuden.

Kiihottaako neitsyys naisia?

Neitsyiden kanssa harrastettava seksi ei kiinnosta vain miehiä. Joissakin tapauksissa myös naiset pitävät ajatusta neitsyen kanssa makaamisesta kiihottavana.
Siihen on muutamia syitä, miksi näin voi olla. Ensinnäkin se voidaan nähdä haasteena. Neitsyen "valloittaminen" voi antaa naiselle tunteen vallasta ja hallinnasta. Se voidaan nähdä myös hyväntekeväisyystekona, koska nainen tekee miehelle palveluksen "tutustuttamalla" hänet seksiin.
Toinen syy siihen, että jotkut naiset kiihottuvat ajatuksesta harrastaa seksiä neitsyen kanssa, on se, että he tietävät olevansa itse johdossa. Kokemattoman miehen kanssa nainen voi ottaa ohjat käsiinsä ja olla se, joka määrää seksuaalisen toiminnan tahdin ja suunnan. Tämä voi olla suuri kiihoke joillekin naisille, jotka nauttivat siitä, että heillä on seksiä hallinnassa.

Miten tehdä seksistä neitsyen kanssa erityistä

Jos olet onnekas ja saat harrastaa seksiä neitsyen kanssa, saatat miettiä, miten tehdä kokemuksesta erityinen. Tässä on muutamia vinkkejä:
- Ennen kaikkea ota aikaa. Tämä on heille iso asia, ja kiirehtiminen tekee siitä vähemmän ikimuistoisen.
- Ole lempeä ja kärsivällinen. Myöskään kiirehtiminen ei auta mitään. Auta heitä rentoutumaan ja nauttimaan siitä ottamalla asiat hitaasti.
- Ole kunnioittava. Tämä on iso askel heille, joten kohtele heitä kunnioittavasti ja huolellisesti.
- Tee siitä heistä itsestään kiinni. Kyse ei ole vain siitä, että sinä saat harrastaa seksiä neitsyen kanssa. Kyse on siitä, että he saavat vihdoin kokea tämän erityisen hetken. Keskity siis siihen, että teet siitä heille nautinnollista.

Neitsyys nettideittailun aikakaudella

Nyt kun elämme nettideittailun aikakautta, neitsyydestä on tullut entistäkin kuumempi hyödyke. Maailmassa, jossa voit pyyhkäistä vasemmalle tai oikealle ja saada lähes välittömän vastauksen, miehet etsivät kaikkea, mikä antaa heille etulyöntiaseman. Ja joillekin miehille neitsyt on äärimmäinen kiihottaja.
Voit käyttää aikuisten deittipalveluja, jotta löydät jonkun, joka suhtautuu seksiin ja neitsyyteen samalla tavalla kuin sinä. Voit myös käyttää nettifoorumeita, joilla voit keskustella tunteistasi ja saada neuvoja muilta samassa tilanteessa olevilta.
Neitsyydestä on tulossa yhä tärkeämpi tekijä ihmissuhteissa, ja sekä miehet että naiset ottavat sen huomioon kumppania etsiessään. Siitä keskusteleminen ei ole enää tabu, ja joissakin tapauksissa sitä pidetään jopa myönteisenä ominaisuutena.
Neitsyydessä ei ole mitään hävettävää, iästä riippumatta. Nettideittailun yleistymisen myötä ei ole koskaan ollut helpompaa löytää joku, joka jakaa näkemyksesi seksuaalisuudesta.
Jos siis olet neitsyt ja etsit treffejä netissä, älä pelkää käyttää sitä myyntivaltinasi! Saatat löytää täydellisen kumppanisi.

Johtopäätös

Olitpa mies tai nainen, hetero tai homo, neitsyyden viehätysvoima on universaali. Se on suuri tuntemattomuus; joillekin se on valtava kiihoke. Neitsyen kanssa makaamiseen liittyy luottamus, ja joillekin miehille tämä luottamus on uskomattoman eroottista.

Author profile

Ville Järvinen

Online-deittibloggaaja

Ville Järvinen on tunnettu online-deittibloggaaja parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja vinkkejä menestyksekkääseen nettideittailuun.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read