Kategoriat

Blogi

Sexting-vinkit: Kuinka puhua likaisia ja viedä kumppanisi villiintymään?

2022-09-20

Sexting-vinkit: Kuinka puhua likaisia ja viedä kumppanisi villiintymään?

Mitä sexting oikeastaan on? Sexting on viestintämuoto, johon liittyy seksuaalista sisältöä, yleensä tekstiviesteillä tai kuvilla. Se on tapa saada kumppanisi kiihottumaan ja kiihottumaan ennen kuin edes tapaatte.

Miten aloittaa sexting

Etkö ole varma, miten aloittaa? Tässä on muutama vinkki:

 • Aloita hitaasti. Voi olla pelottavaa hypätä niin sanotusti altaan syvään päähän. Aloita lähettämällä muutama flirttaileva viesti ja katso, miten kumppanisi reagoi. Arvioi hänen kiinnostuksensa taso ja jatka siitä eteenpäin.
 • Pidä se tyylikkäänä. Likaisten puheiden ei tarvitse olla rivoja tai X-luokiteltuja, ja joskus pieni hienovaraisuus voi olla vielä seksikkäämpää.
 • Ole oma itsesi. Älä yritä olla joku, joka et ole. Kumppanisi huomaa, jos teeskentelet, mikä taatusti pilaa tunnelman.
 • Ole leikkisä ja spontaani. Älä stressaa asiasta - anna keskustelun sujua luonnollisesti ja anna himon vallata.
 • Käytä mielikuvitustasi! Mahdollisuudet ovat rajattomat, kun kyse on seksiviestittelystä, joten ole luova!

Mitä ei pidä tehdä

Saatat tuntea olosi rohkeaksi, mutta on joitakin asioita, joita ei saa koskaan tehdä sextingissä.
Älä käytä mautonta tai selkeää seksuaalista kieltä liian varhaisessa vaiheessa keskustelua; se voi tehdä kumppanisi olon epämukavaksi ja lannistaa hänet. Hienosäädä sitä hieman, kunnes olet luonut seksuaalista jännitettä.
Älä myöskään kerro hänelle, että olet ajatellut häntä seksuaalisesti jo pitkään. Se voi saada hänet tuntemaan, että sinulla on pakkomielle häneen, etkä halua antaa sellaista vaikutelmaa.
Ja lopuksi, älä koskaan lähetä pyytämättömiä mulkkukuvia. Se on vain sopimatonta, ja se todennäköisesti johtaa siihen, että saat porttikiellon sextingiin kumppanisi kanssa. Siinä on siis muutama asia, joita kannattaa välttää seksiviestittelyssä. 

Mitä tehdä

Aloittaaksesi etsi rauhallinen hetki, jolloin sinä ja kumppanisi voitte keskittyä toisiinne. Aloita sitten keskustelu lähettämällä flirttaileva tai vihjaileva viesti.
Kehu kumppanisi ulkonäköä tai kerro hänelle, mitä haluaisit tehdä hänelle. Ole mahdollisimman tarkka ja anna mielikuvituksesi laukata.
Älä pelkää olla hieman tuhma. Sextingin tarkoitus on kuitenkin kiihottaa toisiaan. Varmista kuitenkin aina, että kumppanisi hyväksyy keskustelun suunnan. Kun olet saanut pallon liikkeelle, pidä vauhtia yllä vastaamalla nopeasti kumppanisi viesteihin. Sexting-keskustelun edestakainen meno voi olla uskomattoman eroottista, joten jatka sitä, kunnes olette molemmat tyytyväisiä.
Jos hän vaikuttaa epäröivältä, peräänny ja kokeile jotain muuta. Sitä ei tarvitse pakottaa. Kun pääsette rytmiin, huomaatte todennäköisesti, että asiat alkavat sujua luontevammin. Ja ennen kuin huomaatkaan, odotatte molemmat innokkaasti seuraavaa seksisessiota.

Hyviä esimerkkejä seksikeskusteluista

Älä huoli, me olemme täällä auttamassa. Tässä on muutamia hyviä esimerkkejä seksikeskusteluista:

 • "En malta odottaa, että pääsen kotiin ja revin vaatteesi pois."
 • "Olen niin kiimainen juuri nyt. Toivon, että olisit täällä kanssani."
 • "Haluan maistaa sinua."
 • "Kuvittelen sinut alasti juuri nyt."
 • "Teen sinusta niin märän."
 • "Saat minut niin kovaksi."
 • "En malta odottaa, että saan tuntea sinut sisälläni."
 • "Rakastan sitä, kun puhut tuhmia minulle."
 • "Haluan, että saat minut laukeamaan."
 • "Aion tehdä sinusta niin kovaa." "Aion tehdä sinusta niin kovaa."

Huonoja esimerkkejä sexting-keskusteluista

Annamme tässä muutamia huonoja esimerkkejä sexting-keskusteluista, joita kannattaa välttää:

 • "Hei, ajattelen sinua alasti juuri nyt." Tämä on aivan liian suoraa ja saa kumppanisi tuntemaan olonsa epämukavaksi.
 • "En voi lakata ajattelemasta vartaloasi." Tämäkin on liian suorasukaista ja saa kumppanisi tuntemaan, että olet kiinnostunut vain hänen ulkonäöstään.
 • "Mitä sinulla on päälläsi?" Tämä on pelkkää karmivaa, eikä sinun pitäisi koskaan kysyä tätä keneltäkään ilman hänen suostumustaan. 
 • "Haluan tehdä sinulle likaisia asioita." Tämä on liian suorasukaista ja saattaa aiheuttaa kumppanillesi epämukavan olon.
 • "En malta odottaa, että pääsen harrastamaan seksiä kanssasi." Tämä on aivan liian suorasukaista.

Vältä näitä keskustelunaloituksia, jos haluat onnistuneen seksikokemuksen kumppanisi kanssa. Kokeile sen sijaan jotain hienovaraisempaa ja vihjailevampaa. Laita kumppanisi miettimään, mitä hän haluaa sinun tekevän hänelle. Ole luova ja käytä mielikuvitustasi. Kumppanisi kiittää sinua siitä!

Johtopäätös

Vaikka sexting voi olla loistava tapa saada kumppanisi kuumaksi ja kiihottuneeksi seuraavaa tapaamistanne odotellessa, voi olla myös hankalaa tietää, miten aloittaa ja mitä sanoa.
Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla pääset alkuun:
1. Aloita jollain lempeällä ja vihjailevalla.
2. Lisää kuumuutta sitä mukaa, kun jatkat.
3. Pidä se seksikkäänä, mutta älä liian graafisena.
4. Kiinnitä huomiota kumppanisi reaktioon ja reagoi sen mukaisesti.
5. Varaudu joihinkin NSFW-vastauksiin (not safe for work)!
Kun pidät nämä vinkit mielessäsi, olet matkalla kohti todella seksikkäitä keskusteluja, jotka jättävät teidät molemmat kaipaamaan lisää. 
Ihmiset, jos sinulla ei ole ketään, jonka kanssa voisit harjoitella sextingiä juuri nyt, rekisteröidy rohkeasti jollekin deittisivustolle ja lähde uusiin kokemuksiin.

Author profile

Ville Järvinen

Online-deittibloggaaja

Ville Järvinen on tunnettu online-deittibloggaaja parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja vinkkejä menestyksekkääseen nettideittailuun.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read