Kategoriat

Blogi

Yllättävä totuus kolmikkofantasioista: Mitä tytöt haluavat?

2022-12-01

Yllättävä totuus kolmikkofantasioista: Mitä tytöt haluavat?

Miksi tytöt siis haluavat harrastaa seksiä kahden miehen kanssa? Tärkein syy on se, että he haluavat tuntea mahdollisimman paljon nautintoa. Mutta unelmiensa toteuttamiseksi heidän on löydettävä oikeat kumppanit. Ja tämä ei ole aina helppoa.
Ja jos olet parisuhteessa, siitä tulee vielä vaikeampaa, koska nyt sinun on löydettävä paitsi kaksi miestä, jotka ovat valmiita harrastamaan seksiä kanssasi, myös mies, joka on valmis jakamaan sinut toisen miehen kanssa. 

Mistä naiset fantasioivat, kun kyse on kolmestaan?

Kolmen kimppakivaan liittyen naiset fantasioivat usein siitä, että he ovat huomion keskipisteenä. He haluavat tuntea olevansa kahden miehen himoitsemia ja kokea kaiken sen nautinnon, joka on keskellä höyryävää kolmen kimppakivaa. Monet tytöt haluavat tuntea kaksinkertaisen tunkeutumisen ja toteuttaa villeimmätkin fantasiansa.
Monet naiset haaveilevat kolmen kimppakivasta kumppaninsa ja toisen miehen kanssa, ja usein he fantasioivat siitä, että kaksi miestä ottaa heitä samanaikaisesti. He kuvittelevat tuntevansa sekä emättimen että anaalin nautintoa ja unelmoivat usein siitä, että molemmat miehet suutelevat ja koskettelevat heitä.
Joillekin naisille kolmen kimppa on keino tutustua perverssiin puoleensa ja kokea asioita, joita he eivät normaalisti tekisi sängyssä.

Miten esitellä aihe kolmestaan kumppanisi kanssa?

Olet siis päättänyt, että olet kiinnostunut tutkimaan kolmen kimppakivaa. Fantastista! Mutta ennen kuin teet sen, sinun on puhuttava asiasta kumppanisi kanssa. Seuraavassa on muutamia vinkkejä aiheen esittelyyn avoimella, rehellisellä ja lopulta hauskalla tavalla.
Aloita kertomalla, että olet utelias, etkä ole päättänyt tehdä sitä. Tämä auttaa poistamaan paineita ja saa asian tuntumaan pikemminkin keskustelulta kuin pyynnöltä.
Ota sitten aikaa. Älä odota, että kumppanisi sanoo heti kyllä (tai ei). Anna hänelle tilaisuus miettiä asiaa ja esittää mahdolliset kysymykset. Ja mikä tärkeintä, muista kuunnella hänen vastauksensa.
Lopuksi, pidä hauskaa! Tämän pitäisi olla teille molemmille nautinnollinen kokemus, joten älä jumiudu liikaa yksityiskohtiin. Rentoudu ja nauti ajelusta.

Erot miehen ja naisen sekä naisen ja naisen kolmen kimppakaverin välillä

Kolmen kimppakivaa -fantasioissa on kaksi päämuunnelmaa: mies-nainen-uros (MFM) ja nainen-nainen-uros (FMF). Ensimmäinen tyyppi on suosituin miesten keskuudessa, sillä se antaa heille tunteen vallasta ja auktoriteetista. Toinen tyyppi on suosituin naisten keskuudessa, sillä he kokevat samanaikaisesti emätin- ja anaaliyhdynnän.
Vaikka molemmat kolmen kimppatyypit voivat olla ihastuttavia kaikille osallistujille, joitakin eroja on otettava huomioon.
MFM-kolmen kimppakivessä miehet ovat johdossa ja määräävät kohtaamisen tahdin ja sävyn. On myös ratkaisevan tärkeää, että toinen mies ottaa ohjat käsiinsä, kun taas toinen noudattaa hänen ohjeitaan. Toisaalta FMF-kolmikko vaatii enemmän viestintää kahden naisen välillä, jotta varmistetaan kaikkien tyytyväisyys. Toinen keskeinen ero on se, että MFM-kolmikko keskittyy enemmän itse seksiin, kun taas FMF-kolmikko sisältää usein enemmän suutelua, halailua ja esileikkiä. 
Jos siis harkitset kolmen kimppakivaa, on tärkeää istua alas kumppanisi kanssa ja selvittää, minkälaisesta kohtaamisesta olette molemmat kiinnostuneita. Kun suunnittelette ja kommunikoitte, saatte varmasti villin ja tyydyttävän kokemuksen.
Näiden erojen ymmärtäminen voi auttaa sinua valitsemaan haluihisi parhaiten sopivan tyypin.

Vinkkejä onnistuneeseen, turvalliseen ja nautinnolliseen kolmikkoelämykseen

Oletko valmis toteuttamaan fantasiasi? Hienoa! Onnistuneen, turvallisen ja nautinnollisen kolmen kimppakokemuksen saamiseksi on kuitenkin noudatettava joitakin perussääntöjä.
Ensinnäkin, luo luottamus ja viestintä kaikkien kolmen kumppanin välille ennen kuin alatte leikkiä. Varmista, että kaikki ovat samalla sivulla ja että kaikki toiveet ilmaistaan selkeästi, jotta kukaan ei tunne oloaan epämukavaksi tai että ketään ei painosteta mihinkään, mitä hän ei halua tehdä. Muista myös, että suostumus on elintärkeää - varmista, että kaikki ovat tyytyväisiä toimintaan/fantasiaan ennen kuin jatkat.
Toiseksi, kolmen kimppakivaa ei pidä kiirehtiä. Ota aikaa ja etene hitaasti - kokeile eri asentoja, pidä tarvittaessa taukoja ja anna kaikkien osallistua tahdin määrittämiseen. Ja lopuksi, älä koskaan unohda turvallisuutta! Varmista, että kaikki tietävät, missä kondomit ovat, ja käytä niitä tarvittaessa.

Mistä löytää kolmas kumppani?

Nyt kun olet ymmärtänyt, mikä tekee kolmen kimppakaverin fantasioista niin kiihottavia tytöille, seuraava kysymys on, miten löydät kolmannen kumppanin? Tähän ei ole olemassa yhtä ja samaa vastausta, sillä jokainen pari on erilainen. Mutta on muutamia vaihtoehtoja, joita voit tutkia.
Yksi tapa on etsiä jotakuta nettideittisivustojen ja -sovellusten kautta, jotka on suunnattu nimenomaan kolmisin. Kuten voitte kuvitella, nämä sivustot houkuttelevat yleensä enemmän ihmisiä, jotka ovat avoimia ei-perinteisille suhteille ja seksuaalisille kokemuksille.
Toinen vaihtoehto on etsiä jotakuta yhteisten ystävien tai tuttavien kautta. Muista, että on tärkeää olla alusta alkaen selvillä odotuksista ja varmistaa, että kaikki osapuolet tuntevat olonsa mukavaksi järjestelyn kanssa. Periaatteessa viestintä on avainasemassa.
Viimeinen ehdotus olisi osallistua seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyviin tapahtumiin tai konferensseihin. Näissä kokoontumisissa löydät samanhenkisiä henkilöitä, jotka jakavat kiinnostuksen kohteesi ja kunnioittavat rajojasi - mikä helpottaa huomattavasti mahdollisen kolmannen kumppanin löytämistä.

Johtopäätös

Tuore tutkimus osoitti, että lähes 70 prosenttia naisista on fantasioinut kolmestaan. Ja vaikka miehillä on yleisempää fantasioida kolmestaan, se on edelleen suhteellisen tabu aihe naisille.
On monia syitä, miksi ihmiset fantasioivat kolmestaan, mutta viime kädessä kyse on siitä, että he haluavat kokea jotain uutta ja jännittävää. Jos olet parisuhteessa, se voi olla tapa piristää asioita. Ja jos olet sinkku, se voi olla tapa tutkia seksuaalisuuttasi sitoutumatta yhteen ihmiseen.
Oli syysi mikä tahansa, miksi haluat kolmen kimppakivaa, se ei ole häpeäksi. Se on sinun fantasiasi, ja sinun pitäisi tehdä mitä tahansa, mikä tekee sinut onnelliseksi

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read