Kategoriat

Blogi

Miten käsitellä Being vanhempi mies Dating nuorempi nainen

2022-08-31

Miten käsitellä Being vanhempi mies Dating nuorempi nainen

Saatat ihmetellä, miksi keskustelemme tästä aiheesta. Loppujen lopuksi se ei ole asia, jota kaikki joutuvat käsittelemään. Tosiasia kuitenkin on, että yhä useampi mies joutuu tähän tilanteeseen, ja se on asia, joka ansaitsee huomiomme.
Kun vanhempi mies seurustelee nuoremman naisen kanssa, pelissä on paljon asioita - tunteita, sosiaalisia normeja ja paljon muuta. Ja jos et ole valmistautunut siihen, asiat voivat mutkistua melko nopeasti. Siitä siis puhumme tässä artikkelissa - miten käsitellä vanhemman miehen ja nuoremman naisen välisiä suhteita.

Mitä tarkoittaa olla vanhempi mies, joka seurustelee nuoremman naisen kanssa?

Olet vanhempi mies ja seurustelet nuoremman naisen kanssa. Onneksi olkoon! Nautit luultavasti siitä, että voit nyt seurustella jonkun ikäisesi kanssa. Mutta mitä tarkoittaa olla vanhempi mies, joka seurustelee nuoremman naisen kanssa?
Ensinnäkin se voi tarkoittaa, että sinulla on hänen kanssaan enemmän yhteistä kuin ikäisesi kanssa. Saatat myös huomata, että hän on energisempi ja leikkisämpi kuin ikäisesi naiset, mikä voi olla virkistävää.
On kuitenkin joitakin asioita, jotka on syytä pitää mielessä. Esimerkiksi ystäväsi ja perheesi eivät välttämättä aina ymmärrä suhdettanne, ja he saattavat aiheuttaa teille vaikeuksia. Sinun on myös varauduttava siihen, että hän ei ehkä halua pysyä kanssasi ikuisesti - muista, että hän on nuori ja että hän todennäköisesti haluaa tutustua muihin suhteisiin myöhemmin. Kaiken kaikkiaan nuoremman naisen kanssa seurusteleva vanhempi mies on kuitenkin ehdottomasti myönteinen kokemus. Nauti siitä niin kauan kuin se kestää!

Ikäero: Kuinka suuri on liian suuri?

Ikäerot voivat olla hankalia. Toisaalta saatat tuntea, että sinulla on enemmän yhteistä sinua nuoremman kanssa. Toisaalta voi syntyä voimasuhteiden epätasapaino, jos ikäero on liian suuri.
Kuinka suuri on liian suuri? Se riippuu pariskunnasta. Mutta yleisesti ottaen enintään 10 vuoden ikäeroa pidetään hyväksyttävänä. Kaikki sitä suuremmat erot voivat alkaa aiheuttaa ongelmia.
Jos esimerkiksi sinä olet 40-vuotias ja hän on 25-vuotias, se ei ole liian paha asia. Mutta jos olet 60-vuotias ja hän on 25-vuotias, se voi olla ongelma. Tällaisessa tapauksessa ikäero on melko merkittävä, ja se voi herättää hänessä joitakin punaisia lippuja. Hän saattaa pelätä, että olet kiinnostunut hänestä vain siksi, että hän on nuori ja kokematon. Tai hänestä voi tuntua, ettei hän ole tarpeeksi hyvä sinulle.
Nämä ovat perusteltuja huolenaiheita, ja sinun on puututtava niihin suoraan. Kerro hänelle, että olet aidosti kiinnostunut hänestä juuri sellaisena kuin hän on, etkä vain hänen ikänsä vuoksi. Ja vakuuta hänelle, että pystyt luomaan hänen kanssaan terveen ja kestävän suhteen.

Sugar Daddy -dynamiikka: Onko se turn-off vai turn-on?

Sugar Daddy -dynamiikka voi olla joillekin nuoremmille naisille turn-off. Miksi hän haluaisi seurustella vanhemman miehen kanssa, joka etsii vain jotakuta, joka pitää hänestä huolta?
On kuitenkin myös joitakin nuorempia naisia, joiden mielestä sugar daddy -dynamiikka on kiihottavaa. He näkevät sen keinona päästä elämässä eteenpäin - jos olet menestyvä vanhempi mies, sinulla täytyy olla asiat kunnossa. Ja he ovat enemmän kuin iloisia voidessaan hyötyä menestyksestäsi.
Mikä on siis tuomio? Onko Sugar Daddy -dynamiikka käänteentekevä vai kiihottava? Se riippuu naisesta. Jotkut pitävät sitä vastenmielisenä, kun taas toiset pitävät sitä kiehtovana. Oli miten oli, se on asia, joka sinun pitäisi tiedostaa.
Jos et kestä kuumuutta, saattaa olla aika harkita suhdettanne uudelleen. Mutta jos luotat siihen, mitä sinulla on, ja olet ylpeä voidessasi näyttää hänelle, anna mennä vaan!

Isäkompleksi: Onko sitä olemassa ja onko sillä väliä?

Uskotko, että isäkompleksi on olemassa? Monet asiantuntijat ovat sitä mieltä, ja he uskovat, että sillä voi olla vakava vaikutus suhteeseenne.
Mitä isäkompleksi sitten on? Naisilla se tarkoittaa sitä, että he tuntevat vetoa vanhempiin miehiin, koska he etsivät isähahmoa. Miehillä taas se voi tarkoittaa, että he tuntevat vetoa nuorempiin naisiin, koska he etsivät jotakuta, joka pitää heistä huolta.
Isäkompleksi voi ehdottomasti vaikuttaa suhteeseenne. Joissakin tapauksissa se voi olla myönteinen asia - se voi luoda vahvemman siteen sinun ja kumppanisi välille. Toisissa tapauksissa se voi olla negatiivinen asia - se voi saada kumppanisi tuntemaan, ettei hän ole tarpeeksi hyvä sinulle tai että hänen on pidettävä sinusta huolta.
Mitä mieltä sinä olet? Onko isäkompleksi olemassa? Ja jos on, onko sillä väliä? Vain sinä voit vastata näihin kysymyksiin. Mutta se on syytä tiedostaa, varsinkin jos seurustelet jonkun kanssa, jolla on huomattava ikäero.

Keski-ikäinen kriisi: Onko se todellinen ja miten se vaikuttaa?

Yksi asia, joka sinun on otettava huomioon, on keski-iän kriisi. Miten se vaikuttaa suhteeseenne?
Keskenmenokriisi on laillinen ilmiö, ja monet miehet käyvät sen läpi. Se on pohjimmiltaan aika, jolloin tajuat, että elämäsi on puoliksi ohi, ja alat kyseenalaistaa, mitä olet saavuttanut tähän mennessä. Sinusta saattaa tuntua, että aika loppuu kesken, ja haluat tehdä jotain suurta ennen kuin on liian myöhäistä.
Mitä tekemistä tällä on sitten parisuhteesi kanssa? No, jos kyseinen mies käy läpi keski-iän kriisiä, se saattaa tarkoittaa, että hän tuntee olonsa hieman epävarmaksi iästään ja paikastaan maailmassa. Ja tämä voi johtaa suuriin yhteenottoihin nuoremman kumppanin kanssa.

Johtopäätös

Nuoremman naisen kanssa seurustelu voi olla hauskaa, mutta siihen voi liittyä myös haasteita. Jos olet vanhempi mies, on tärkeää olla tietoinen näistä haasteista ja osata käsitellä niitä.
Jotta suhde nuoremman naisen kanssa onnistuisi, sinun on pystyttävä hyväksymään hänet sellaisena kuin hän on eikä yritettävä muuttaa häntä. Sinun on myös pystyttävä kommunikoimaan hänen kanssaan avoimesti ja rehellisesti.
Muista ennen kaikkea, että ikä on vain numero. Kunhan sinä olet onnellinen ja hän on onnellinen, vain sillä on merkitystä.

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read