Kategoriat

Blogi

Hän haluaa sinut: Miten kertoa, jos hän on kiinnostunut sinusta seksuaalisesti Online

2022-09-20

Hän haluaa sinut: Miten kertoa, jos hän on kiinnostunut sinusta seksuaalisesti Online

Olet jutellut tytön kanssa netissä jo jonkin aikaa, ja luulet, että hän saattaa olla kiinnostunut sinusta. Mistä tiedät, onko hän kiinnostunut sinusta seksuaalisesti?
Voit etsiä muutamia merkkejä. Jos et ole varma, älä pelkää kysyä häneltä suoraan. Pojat, jos hän on kiinnostunut sinusta, hän luultavasti imartelee kysymystä. Naiset, ei tarvitse ujostella tai ujostella, ole vain rehellinen ja suora.
Tässä postauksessa annamme sinulle vinkkejä siitä, miten voit kertoa, haluaako hän sinua seksuaalisesti verkossa, joten pysy kuulolla!

Hän on aina se, joka aloittaa yhteydenoton.

Jos hän on aina se, joka lähettää sinulle viestejä tai kommentoi viestejäsi, on hyvin mahdollista, että hän on kiinnostunut sinusta seksuaalisesti. On melkein kuin hän ei saisi sinusta tarpeekseen. Ja se on melko hyvä merkki siitä, että hän haluaa viedä asiat seuraavalle tasolle.
Jos olet kiinnostunut hänestä, sinun pitäisi ehdottomasti vastata hänen lähentelyynsä. Anna hänen tietää, että sinäkin olet kiinnostunut hänestä. Muuten saatat jättää käyttämättä loistavan tilaisuuden.
Kannattaa myös huomioida, onko hän joskus aloittanut yhteydenoton, kun et ole verkossa. Jos hän ottaa sinuun yhteyttä vain silloin, kun olette molemmat verkossa, hän todennäköisesti etsii vain verkkoyhteyttä.

Hän on aina käytettävissä puhumiseen

Voit kertoa, että hän on kiinnostunut sinusta seksuaalisesti, jos hän on aina saatavilla puhumaan. Hän ei ehkä malta odottaa, että kuulee äänesi, ja hän on luultavasti ensimmäinen, joka vastaa sinulle viestillä.
Jos hän yrittää aina jatkaa keskustelua, se on merkki siitä, että hän on kiinnostunut sinusta läheisemmin.

Hän lähettää sinulle alastonkuvia tai seksuaalisesti vihjailevia kuvia.

Jos hän lähettää sinulle alastonkuvia tai seksuaalisesti vihjailevia kuvia, hän on varmasti kiinnostunut sinusta. Ja on mahdollista, että hän haluaa muutakin kuin vain platonisen suhteen kanssasi.
Mitä sinä siis teet? Tartut tilaisuuteen ja käytät sitä hyväksesi. Flirttailet takaisin ja katsot, miten asiat etenevät. Muista, että hän luultavasti testaa vesiä, joten älä painosta liian kovaa tai nopeasti. Mutta jos pelaat korttisi oikein, voit saada myöhemmin melko kuumaa seksiä.

Hän haluaa videokeskustella kanssasi

Jos hän on jutellut kanssasi jonkin aikaa ja yhtäkkiä alkaa videochattailla kanssasi, se on hyvä merkki siitä, että hän on kiinnostunut sinusta. Sinun kannattaa ehdottomasti keskustella hänen kanssaan videochatissa ja katsoa, miten asiat etenevät. Saatat jopa haluta lähettää hänelle alastonviestin ja katsoa, miten hän vastaa, ja jatkaa siitä eteenpäin.
Jos hän alkaa keksiä tekosyitä videokeskusteluun kanssasi, se on merkki siitä, että hän on kiinnostunut sinusta seksuaalisesti. Ehkä hän jopa vihjaa tapaamisesta henkilökohtaisesti. Jos näin on, on aika tehdä jotain.

Hän puhuu aina seksistä

Tämä saattaa tuntua itsestäänselvyydeltä, mutta se on syytä tuoda esiin, sillä jotkut naiset puhuvat seksistä riippumatta siitä, tuntevatko he vetoa johonkuhun vai eivät.
Mutta jos hän puhuu seksistä tavalla, joka viittaa siihen, että hän on kiinnostunut sinusta, kannattaa ehdottomasti viedä asiat seuraavalle tasolle. Kiinnitä huomiota siihen, millaisia asioita hän puhuu - vaikuttaako hän olevan kiinnostunut tutkimaan omia seksuaalisia fantasioitaan? Vai vaikuttaako hän kiinnostuneelta ajatuksesta tutkia kehoasi?
Jos vastaus on kyllä, voit olla varma, että hän on kiinnostunut sinusta ja olisi kiinnostunut viemään asiat offline-tilaan.

Hän tekstaa sinulle vaatekaappivaihtoehtonsa tulevia treffejänne varten.

Yksi tapa kertoa se on, jos hän alkaa lähettää sinulle tekstiviestejä, joissa hän kertoo vaatekaappivaihtoehtonsa tulevia treffejänne varten. Jos hän on kiinnostunut sinusta, hän haluaa varmistaa, että hän näyttää parhaalta, kun tapaatte henkilökohtaisesti. Ei tietenkään ole mitään takeita siitä, että hän on kiinnostunut sinusta vain siksi, että hän lähettää sinulle tekstiviestitse vaatekaappivaihtoehtojaan. Mutta se on ehdottomasti hyvä merkki! Jos siis mietit, onko tämä tyttö ihastunut sinuun, pidä silmällä näitä merkkejä.

Hän haluaa tavata henkilökohtaisesti

No, yksi vihje on, jos hän ehdottaa aina tapaamisia. Jos hän yrittää jatkuvasti sopia tapaamisista kanssasi offline-tilassa, se on melko hyvä merkki siitä, että hän on kiinnostunut muustakin kuin pelkkästä ystävyydestä.

Johtopäätös

Nyt kun tunnet merkit, voit tönäistä asioita oikeaan suuntaan. Vastaa hänelle tavalla, joka osoittaa, että olet kiinnostunut, mutta et liian innokas. Kun hän lähettää flirttailevia tai avoimen seksuaalisia viestejä, ota vastauksissasi vauhtia. Arvioi hänen reaktiotaan; jos hän on innostunut, jatka, jos ei, hellitä ja yritä myöhemmin uudelleen. Kunnioita hänen rajojaan. Et halua vaikuttaa karmivalta tai kyttäävältä.

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read