Kategoriat

Blogi

Miten löysin rakkauden uudelleen kautta Online Dating

2022-08-11

Miten löysin rakkauden uudelleen kautta Online Dating

Tiedän, mitä ajattelet: "Se ei voi mitenkään toimia minulle." Mutta usko minua, olen elävä todiste siitä, että se voi toimia. Tässä postauksessa kerron nettideittailun menestystarinani. Nämä ovat tosielämän esimerkkejä siitä, miten löysin rakkauden uudelleen nettideittailun kautta.
Jos olet epävarma nettideittailun kokeilemisesta, nämä tarinat voivat olla juuri sitä rohkaisua, jota tarvitset.

Miten nettideittailu on muuttunut siitä, kun olin viimeksi sinkku

Olet luultavasti kuullut, että nettideittailu on muuttunut suuresti siitä, kun olit viimeksi sinkku. Ja se on totta - prosessi on paljon erilainen kuin ennen.
Nykyään voit löytää netistä mitä tahansa etsimääsi. On siis järkevää, että sinkut kääntyvät internetin puoleen löytääkseen rakkauden.
Ja minä olen yksi heistä. Itse asiassa tapasin nykyisen poikaystäväni verkossa. Olimme molemmat kiinnostuneita samoista asioista ja meillä oli samanlainen tausta, joten se sopi täydellisesti yhteen.
Jos harkitset nettideittailun kokeilemista, tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua alkuun:
-Ole rehellinen profiilissasi
-Varaa aikaa kirjoittaaksesi hyvän profiilin, joka edustaa sinua tarkasti.
-Ole kärsivällinen - oikean kumppanin löytäminen voi kestää jonkin aikaa.

Miksi päätin kokeilla nettideittailua uudelleen?

Saatat ihmetellä, miksi päätin kokeilla nettideittailua uudelleen, varsinkin edellisen kokemukseni jälkeen. Totuus on, että olin jo hieman epätoivoinen. Olin ollut sinkkuna muutaman vuoden ja olin alkanut menettää toivoni siitä, että löytäisin koskaan enää rakkautta.
Mutta sitten eräänä päivänä juttelin erään ystäväni kanssa, ja hän mainitsi uuden nettideittisivuston, johon hän oli juuri liittynyt. Hän sanoi, että sitä oli todella helppo käyttää ja että hän oli jo tavannut siellä hienoja ihmisiä. Joten päätin kokeilla sitä.
Ja voin kertoa, että se oli paras päätös, jonka olen koskaan tehnyt. Muutaman viikon sisällä rekisteröitymisestä olin jo käynyt muutamilla upeilla treffeillä. Muutamaa kuukautta myöhemmin tapasin unelmieni miehen. Joten jos olet lannistunut nettideittailusta, älä lannistu. Se voi tehdä ihmeitä, jos löydät oikean sivuston.

Miten valitsin itselleni sopivan sivuston

Saatat ihmetellä, miten valitsin itselleni sopivan sivuston. No, se ei ollut helppoa, ja käytin tunteja lukemalla arvosteluja ja vertailemalla eri sivustoja. Mutta lopulta löysin sen, joka sopi minulle parhaiten.
Etsin sivustoa, jolla oli suuri määrä potentiaalisia kumppaneita ja jolla oli hyvä maine. Halusin myös sivuston, joka oli helppokäyttöinen ja jolla oli paljon ominaisuuksia.
Onneksi löysin kaikki nämä asiat valitsemastani sivustosta. Muutamassa kuukaudessa olin tavannut kumppanini.

Miten luoda profiili, joka herättää oikeanlaista huomiota?

Kun luot nettideittiprofiiliasi, sinun on varmistettava, että laitat itsestäsi parhaan mahdollisen esiin. Haluat herättää oikeanlaista huomiota, mikä tarkoittaa, että sinun on oltava rehellinen siitä, kuka olet ja mitä etsit.
On myös tärkeää varmistaa, että profiilisi on kirjoitusvirheetön ja helppolukuinen. Tämä on tilaisuutesi tehdä hyvä ensivaikutelma, joten ota siitä kaikki irti. Äläkä pelkää olla luova - käytä valokuvia ja anekdootteja, jotta ihmiset ymmärtävät, kuka olet.
Lopputulos? Ole oma itsesi ja ole aito. Jos pysyt avoimena ja positiivisena, yllätyt siitä, mitä kaikkea voi tapahtua.

Vinkkejä vastauksia tuottavien viestien kirjoittamiseen

Nettideittailussa voi olla vaikeaa tietää, millaisen viestin lähettää jollekin. Loppujen lopuksi haluat erottua joukosta, mutta et halua vaikuttaa liian epätoivoiselta tai aggressiiviselta.
Seuraavassa on muutamia vinkkejä sellaisten viestien kirjoittamiseen, joihin saa vastauksia:

 • Ole aito. Älä yritä olla joku, joka et ole. Jos olet hauska, ole hauska; jos olet vakava, ole vakava.
 • Ole positiivinen. Kukaan ei halua lukea viestiä, joka on täynnä negatiivisuutta.
 • Ole oma itsesi. Tämä on kaikkein tärkein vinkki. Jos yrität olla joku, joka et ole, houkuttelet vain vääränlaisia ihmisiä.
 • Käytä oikeaa kielioppia ja oikeinkirjoitusta. Tämä saattaa vaikuttaa itsestään selvältä, mutta virheet voivat saada sinut näyttämään epäammattimaiselta.
 • Pidä se lyhyenä. Kukaan ei halua lukea pitkää, pitkäveteistä viestiä.

Johtopäätös

Et ole yksin, jos nettideittailu hermostuttaa, mutta menestystarinoita on olemassa. Kun otat riskin ja rekisteröidyt deittisivustolle, muista täyttää profiilisi kaikessa rauhassa ja ole rehellinen siitä, mitä etsit.
Sitten on aika alkaa pyyhkäistä ja lähettää viestejä mahdollisille kumppaneille. Älä pelkää lähettää ensimmäistä viestiä; pidä mielesi avoimena, kun juttelet eri ihmisten kanssa.
Lopulta löydät jonkun, joka saa sydämesi sykkimään. Onnittelut! Olet löytänyt taas rakkauden - tällä kertaa hieman internetin avulla.

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read