Kategoriat

Blogi

Miten Date kun olet ylipainoinen

2022-11-02

Miten Date kun olet ylipainoinen

Kuvittele tämä: olet treffeillä jonkun kanssa, josta pidät. Keskustelu sujuu, kemia on kohdillaan ja teillä on hauskaa. Mutta sitten hän sanoo jotain, joka romuttaa tunnelman täysin.
"Olet niin lihava." Tällaiset kommentit voivat olla erittäin vahingollisia, eivät vain itseluottamuksellesi vaan myös treffeille. Jos olet ylipainoinen ja etsit rakkautta, sinun on varauduttava tällaisiin asioihin, ja sinun on osattava käsitellä niitä tyylikkäästi ja itsevarmasti, ja mikä tärkeintä, sinun on tiedettävä, miten ne eivät vaikuta itsetuntoosi.
Tässä postauksessa käsitellään joitakin asioita, jotka sinun on tiedettävä ennen seurustelua, jos olet ylipainoinen. Käsittelemme kaikkea itseluottamuksesta deittimahdollisuuksiin ja annamme sinulle vinkkejä loukkaavien kommenttien käsittelyyn.

Pitäisikö sinun kertoa hänelle, että olet ylipainoinen?

Olet siis juuri tavannut tytön, josta olet todella ihastunut. Ajattelet pyytää häntä treffeille, mutta yksi suuri kysymys leijuu pääsi yllä: pitäisikö sinun kertoa hänelle, että olet ylipainoinen?
Tähän kysymykseen ei ole helppoa vastausta. Toisaalta hänellä on oikeus tietää totuus sinusta. Lisäksi jos hän on kiinnostunut sinusta, hän pystyy näkemään painosi ohi ja arvostamaan sinua.
Toisaalta et halua pelästyttää häntä ennen kuin asiat ehtivät edes alkaa. Onhan seurustelu jo tarpeeksi vaikeaa ilman painostasi huolehtimista.
Viime kädessä on sinusta itsestäsi kiinni, haluatko paljastaa tämän tiedon vai et. Muista vain, että rehellisyys on aina parasta.

Älä pyydä kokoasi anteeksi

Sinun ei tarvitse pyytää kokoasi anteeksi. Olet hyvä ihminen, ja sinulla on paljon annettavaa mahdolliselle kumppanille. Parasta olisi, jos olisit varma siitä, kuka olet ja mitä voit tarjota.
On paljon ihmisiä, jotka arvostavat sinua sellaisena kuin olet, eikä sinun tarvitse muuttaa mitään. Itse asiassa parasta, mitä voit tehdä, on keskittyä olemaan paras mahdollinen versio itsestäsi. Ja kun löydät jonkun erityisen ihmisen, kerro hänelle, miten upeana pidät häntä.

Miten pukeutua, kun olet ylipainoinen

Voi olla vaikeaa olla ylipainoinen ja yrittää seurustella. Haluat tuntea itsesi itsevarmaksi ja viehättäväksi, mutta se on vaikeaa, kun et tunnu sopivan siihen muottiin, jonka yhteiskunta sanoo meille olevan viehättävä.
On kuitenkin tärkeää muistaa, että olet silti seurustelun arvoinen painostasi huolimatta. Ja paras tapa tuntea itsevarmuutta on pukeutua niin, että tunnet olosi mukavaksi ja tyylikkääksi.
Tässä on muutamia vinkkejä pukeutumiseen ylipainoisena:

 • Käytä hyvin istuvia vaatteita, jotka auttavat luomaan imartelevan siluetin.
 • Vältä pussimaisia vaatteita, sillä ne saavat sinut näyttämään isommalta kuin oletkaan.
 • Etsi vaatteita, joissa on mielenkiintoisia yksityiskohtia, kuten röyhelöitä tai kirjailuja, jotka lisäävät visuaalista mielenkiintoa.
 • Älä pelkää käyttää väriä! Kirkkaanvärinen yläosa voi todella piristää ulkonäköäsi.

Älä ota hylkäämistä henkilökohtaisesti

Deittailussa on muistettava, että kaikki eivät ole kiinnostuneita sinusta. Itse asiassa jotkut saattavat suorastaan hylätä sinut painosi vuoksi.
Mutta älä ota sitä henkilökohtaisesti. Kyse ei ole sinusta, vaan heistä ja heidän omista ongelmistaan ja epävarmuustekijöistään. Älä siis anna sen masentaa itseäsi. Jatka vain eteenpäin ja tapaile niitä, joita haluat tapailla.
Äläkä unohda, että on paljon ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita sinusta, olipa kokosi mikä tahansa. Keskity siis rakentamaan suhteita näihin ihmisiin ja anna muiden mennä.

Ole itsevarma ja varma siitä, kuka olet

Sinun ei tarvitse olla laiha seurustellaksesi, ja itse asiassa olet hyvä saalis painostasi riippumatta. Mutta on tärkeää olla itsevarma ja varma siitä, kuka olet, mikä vetää ihmisiä puoleesi.
Älä siis anna painosi haitata seurustelua. Ole avoin tapaamaan uusia ihmisiä ja lähde avoimin mielin jokaiselle treffeille. Koskaan ei voi tietää, mihin se voi johtaa.

Parhaat paikat tavata naisia, kun olet ylipainoinen

Kun olet ylipainoinen, yksi ensimmäisistä asioista, joita joudut käsittelemään, on siihen liittyvä leimautuminen. Valitettavasti monet ihmiset pitävät lihavuutta henkilökohtaisena epäonnistumisena. Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa.
Ylipainoon on paljon terveydellisiä syitä, eikä sitä voi "korjata" yhdessä yössä. Sinun on siis hyväksyttävä itsesi sellaisena kuin olet ja jatkettava eteenpäin. Seuraava askel on löytää joku, jonka kanssa jakaa elämäsi.
Ja siinä me tulemme kuvaan mukaan. Olemme koonneet listan parhaista paikoista, joissa voit tavata naisia, kun olet ylipainoinen. Ja luota meihin, se ei ole niin vaikeaa kuin ehkä luulet. Parhaat paikat tavata naisia, kun olet ylipainoinen, ovat itse asiassa melko samanlaisia kuin parhaat paikat tavata naisia, kun et ole lihava. Kaikki on kiinni siitä, missä potentiaaliset kumppanisi ovat ja siitä, että olet käytettävissä.
Muutamat tietyt paikat ovat kuitenkin yleensä tervetulleempia kaikenkokoisille ihmisille. Esimerkiksi monissa baareissa ja klubeissa on "naisteniltoja", joihin naiset pääsevät ilmaiseksi tai alennettuun hintaan. Tämä on erinomainen tilaisuus tavata naisia rennossa ympäristössä.
Toinen hyvä vaihtoehto on nettideittailu. On olemassa useita deittisivustoja ja -sovelluksia, jotka on suunnattu erityisesti ylipainoisille ihmisille. Ja koska voit ilmoittaa painosi etukäteen, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että sinut hylätään kokosi vuoksi.
Siinä se siis on! Nämä ovat vain muutamia parhaita paikkoja tavata naisia, kun olet ylipainoinen. Muista olla itsevarma, olla oma itsesi, äläkä pelkää laittaa itseäsi likoon.

Yhteenveto

Jos olet ylipainoinen, seurustelu voi olla vaikeaa. Saatat tuntea, ettei sinulla ole mitään yhteistä laihojen ihmisten kanssa tai että sinun on piilotettava vartalosi. Et ehkä tiedä, mistä aloittaa.
Mutta älä huoli - me olemme täällä auttamassa. Seuraa näitä ohjeita, niin olet matkalla rakkauden löytämiseen.
1. Etsi sinulle sopiva deittisivusto. Monet deittisivustot palvelevat eri kohderyhmiä, etsi itsellesi sopiva ja rekisteröidy.
2. Lataa itsestäsi kuva. Tämä on tärkeää - haluat, että ihmiset näkevät, miltä näytät.
3. Kirjoita profiili, joka edustaa sitä, kuka olet. Tämä on tilaisuutesi loistaa - ole oma itsesi ja kerro ihmisille, mitä etsit suhteelta.
4. Ala puhua ihmisille. Älä pelkää ottaa yhteyttä - mitä useammalle ihmiselle puhut, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on löytää joku erityinen.
5. Tapaa henkilökohtaisesti. Tämä on ratkaisevin vaihe - henkilökohtainen tapaaminen on paras tapa nähdä, onko sinulla mahdollisuuksia suhteeseen.
Seurustelu voi olla haastavaa, mutta sen ei tarvitse olla mahdotonta. Noudata näitä vaiheita, ja olet matkalla kohti rakkauden löytämistä!

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read