Kategoriat

Blogi

Kytkennöistä onnellisuuteen: Miten miehet voivat siirtyä eteenpäin entisistä ja löytää rakkauden verkossa.

2023-04-30

Kytkennöistä onnellisuuteen: Miten miehet voivat siirtyä eteenpäin entisistä ja löytää rakkauden verkossa.

Erot voivat olla rankkoja, ja miehet ja naiset käsittelevät niitä yleensä eri tavoin. Naiset saattavat kääntyä ystäviensä ja perheensä puoleen saadakseen tukea, mutta miesten on usein vaikea ilmaista tunteitaan. Yksi asia, joka on yhteistä monille miehille eron jälkeen, on halu maata entisen kumppanin kanssa. Tämä halu voi olla hämmentävä ja turhauttava, mutta se on yleinen kokemus. Tässä artikkelissa selvitämme, miksi miehet ajattelevat aina nukkua exänsä kanssa ja millainen vaikutus sillä voi olla heidän nettideittailukokemukseensa.

Miehen psyyken ymmärtäminen

Ymmärtääksemme, miksi miehet ajattelevat makaavansa exänsä kanssa, on tärkeää tarkastella, miten he suhtautuvat ihmissuhteisiin. Miehet ovat usein visuaalisempia olentoja, ja heillä on taipumus keskittyä fyysiseen vetovoimaan, kun he ovat kumppanin kanssa. Kun suhde päättyy, he saattavat tuntea menettäneensä jotain, jota ei voi korvata. Tämä voi johtaa ajatuksiin, että he haluavat maata exänsä kanssa yrittäessään saada fyysisen yhteyden takaisin.

Fyysisen vetovoiman rooli

Fyysisellä vetovoimalla on merkittävä rooli siinä, miksi miehet ajattelevat maata exänsä kanssa. Miehet saattavat muistaa suhteen fyysiset puolet ja haluavat kokea tuon yhteyden uudelleen. He saattavat myös verrata ex-kumppaninsa fyysisiä ominaisuuksia mahdollisiin uusiin kumppaneihin. Tämä voi synnyttää halun maata exänsä kanssa, koska he saattavat tuntea, ettei kukaan muu voi vastata fyysistä vetovoimaa.

Emotionaalinen yhteys

Fyysisen vetovoiman lisäksi myös miesten emotionaalinen yhteys exäänsä voi johtaa ajatuksiin nukkumisesta yhdessä. Miehet saattavat kaivata emotionaalista läheisyyttä, jonka he jakoivat exänsä kanssa, ja haluavat kokea sen uudelleen. Heistä voi myös tuntua, että he ovat menettäneet läheisen ystävän, ja yhdessä nukkuminen voi auttaa palauttamaan tuon siteen.

Exän houkutus

Miehiä voi houkutella makaamaan exänsä kanssa monista syistä. Joillekin miehille exän viehätysvoima piilee nostalgiassa ja muistoissa. He saattavat muistella mennyttä suhdettaan ruusunpunaisilla laseilla ja muistaa vain hyvät ajat. He saattavat myös tuntea exänsä kanssa mukavuutta ja tuttuutta, jota voi olla vaikea löytää uusien kumppaneiden kanssa.

Vaikutus nettideittailuun

Exän kanssa makaamisen miettiminen voi vaikuttaa merkittävästi miehen nettideittailukokemukseen. Se voi vaikeuttaa hänen siirtymistään eteenpäin menneestä suhteestaan ja keskittymistään uuden suhteen rakentamiseen. Tämä voi vaikuttaa myös hänen käyttäytymiseensä deittisovelluksissa, joissa hän saattaa olla kiinnostuneempi seurustelusta kuin merkityksellisistä suhteista. Lisäksi se voi johtaa siihen, että miehillä on vääristynyt kuva siitä, mitä he haluavat kumppanilta, koska he saattavat verrata mahdollisia kumppaneita exiinsä.

Vaikeus siirtyä eteenpäin

Kun miehet eivät voi lakata ajattelemasta, että he nukkuvat exänsä kanssa, heidän voi olla vaikea päästä suhteesta eteenpäin. Heillä voi olla vaikeuksia muodostaa suhteita tai olla emotionaalisesti uusien kumppaneiden käytettävissä. Tämä voi johtaa turhautumiseen ja yksinäisyyteen, mikä ruokkii entisestään ajatuksia exän kanssa nukkumisesta.

Keskittyminen koukkuihin

Kun miehet ovat kiinnittyneitä ajatukseen nukkua exänsä kanssa, he saattavat myös todennäköisemmin ryhtyä satunnaisiin seksikohtaamisiin. He eivät ehkä ole emotionaalisesti valmiita uuteen suhteeseen ja saattavat käyttää seurustelusuhteita tyydyttääkseen fyysisiä halujaan. Tämä voi estää merkityksellisen suhteen rakentamisen ja ylläpitää epätyydyttävien kytkyjen kierrettä.

Menneisyydestä eteenpäin siirtyminen

Vaikka on normaalia miettiä exän kanssa nukkumista eron jälkeen, menneisyydestä eteenpäin siirtyminen on tärkeää terveen ja tyydyttävän suhteen rakentamiseksi. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, jotka auttavat miehiä pääsemään eteenpäin menneistä suhteistaan:

Salli itsesi surra

Eroaminen voi olla rankkaa, ja on tärkeää antaa itsesi surra suhteen päättymistä täysin. Ota aikaa käsitellä tunteitasi ja ymmärtää, mikä suhteessa meni pieleen. Tämä voi auttaa sinua pääsemään päätökseen ja pääsemään eteenpäin menneisyydestä.

Keskity henkilökohtaiseen kasvuun

Sen sijaan, että kiinnität huomiota menneeseen suhteeseesi, keskity henkilökohtaiseen kasvuun. Aloita uusi harrastus, keskity urallesi tai yritä rakentaa vahvempaa yhteyttä ystäviin ja perheeseen. Tämä voi auttaa sinua rakentamaan itseluottamusta ja olemaan emotionaalisesti valmis uuteen suhteeseen.

Ole avoin uusille suhteille

Lopuksi, ole avoin uusille suhteille. Vaikka on luonnollista ajatella, että makaisi exän kanssa, on tärkeää ymmärtää, että se ei välttämättä ole terveellisin vaihtoehto. Avoimuus uusille suhteille voi auttaa sinua rakentamaan vahvan tunnesiteen jonkun uuden kanssa ja pääsemään eteenpäin menneestä suhteestasi.

Johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että exän kanssa nukkumisen miettiminen on monille miehille yleinen kokemus eron jälkeen. Tämän halun taustalla olevien syiden ymmärtäminen ja sen vaikutuksen tunnistaminen nettideittailukokemukseesi on tärkeää. Keskittymällä henkilökohtaiseen kasvuun, sallimalla itsesi surra ja olemalla avoin uusille suhteille, voit siirtyä menneisyydestä eteenpäin ja rakentaa terveen ja tyydyttävän suhteen.

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read