Kategoriat

Blogi

Mitä sinun tarvitsee tietää Dating nuoremmat naiset

2022-09-08

Mitä sinun tarvitsee tietää Dating nuoremmat naiset

Olet siis tavannut nuoremman naisen ja ajattelit seurustella hänen kanssaan. Onneksi olkoon! Nuoremmat naiset voivat olla todella hauskoja ja tuoda paljon jännitystä elämääsi. On kuitenkin muutama asia, jotka sinun on hyvä tietää, ennen kuin alat seurustella hänen kanssaan.

Yhteiskunnan käsitys vanhemmista miehistä, jotka seurustelevat nuorempien naisten kanssa.

Ei ole harvinaista, että vanhempi mies seurustelee nuoremman naisen kanssa, mutta yhteiskunta tuomitsee sen silti usein. Jotkut saattavat ajatella, että yrität elää uudelleen nuoruuttasi tai että olet kiinnostunut vain hänen ulkonäöstään.
Toiset saattavat ajatella, että yrität käyttää häntä hyväksesi. Totuus on kuitenkin se, että ei ole mitään väärää siinä, että haluaa seurustella jonkun nuoremman kanssa - sinun on vain oltava tietoinen siihen liittyvistä yhteiskunnallisista tuomioista.
Varaudu siihen, että ihmiset ottavat sinut koville, äläkä anna heidän mielipiteidensä häiritä sinua. Loppujen lopuksi kyse on sinun suhteestasi, ja sinun pitäisi tehdä se, mikä tekee sinut onnelliseksi.

Vanhempien miesten vetovoima nuorempiin naisiin

On melko tavallista, että vanhemmat miehet tuntevat vetoa nuorempiin naisiin. Nuoruushan liittyy elinvoimaisuuteen, innostukseen ja energiaan.
Useimmiten nuoremmat naiset ovat huolettomampia ja optimistisempia kuin vanhemmat. He ovat myös fyysisesti aktiivisempia ja pitävät yleensä parempaa huolta itsestään, minkä vuoksi he luultavasti näyttävät nuoremmilta kuin ikäisensä.

Erilaiset nuoremmat naistyypit, joita tapaat seurustellessasi

On olemassa kolme erilaista nuorempien naisten tyyppiä, joita todennäköisesti tapailet, kun tutustut nuorempien naisten tapailun maailmaan.
Ensimmäinen tyyppi on nainen, joka on vielä yliopistossa tai vasta aloittamassa uraansa. Hän on energinen, kunnianhimoinen, eikä hänellä luultavasti ole paljon vapaa-aikaa. Tämän tyyppinen nuorempi nainen sopii hyvin miehille, jotka etsivät vakavaa suhdetta ja ovat valmiita asettumaan aloilleen.
Toinen tyyppi on nainen, joka on muutaman vuoden päässyt yliopistosta ja aloittanut uransa vakiinnuttamisen. Hän on rennompi eikä luultavasti ota elämää aivan yhtä vakavasti kuin ensimmäisen tyyppinen nuorempi nainen. Tämäntyyppinen nuorempi nainen sopii hyvin miehille, jotka etsivät rentoa suhdetta tai haluavat vain pitää hauskaa.
Kolmas tyyppi on parikymppinen tai kolmekymppinen nainen, ja hän on luultavasti jo naimisissa tai hänellä on lapsia. Jos et etsi mitään vakavaa, sinun kannattaa välttää tätä naistyyppiä.

Mitä odottaa, kun seurustelee nuoremman naisen kanssa?

Ensinnäkin hän on elinvoimaisempi ja aktiivisempi kuin ikäisesi naiset. Hän on myös enemmän perillä uusimmista trendeistä ja haluaa todennäköisesti olla myöhään ulkona tanssimassa ja seurustelemassa.
Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö hän etsisi vakavaa suhdetta. Itse asiassa monet nuoremmat naiset ovat innokkaita löytämään jonkun, johon he voivat luottaa ja jonka kanssa he voivat rakentaa elämän. Älä siis pelkää kertoa hänelle, että etsit samaa. Varaudu vain siihen, että tiellä tulee olemaan kuoppia; nuoremman naisen kanssa seurustelu ei ole koskaan helppoa.

Miten saada suhde nuoremman naisen kanssa toimimaan?

Jos harkitset seurustelua nuoremman naisen kanssa, sinun on tiedettävä muutamia asioita. Ensinnäkin teillä on oltava samat kiinnostuksen kohteet. Jos hän tykkää klubikeikoista ja sinä olet enemmänkin kotiäiti, se ei toimi.
Sinun on myös pystyttävä pysymään hänen vauhdissaan. Monet nuoremmat naiset ovat aktiivisia ja haluavat pysyä kiireisinä. Jos et siis ole tyyppi, joka tykkää seikkailla tai kokeilla uusia asioita, hän kyllästyy nopeasti.
Tärkeintä on kuitenkin, että saat hänet tuntemaan itsensä erityiseksi. Koska hän on sitä. Nuoremmat naiset ovat kauniita, itsevarmoja ja itsenäisiä, mikä kaikki tekee heistä saaliin. Muista siis näyttää hänelle, kuinka paljon hän merkitsee sinulle, ja hän on sinun koko elämäsi.

Nuoremman naisen seurustelun hyvät ja huonot puolet

Positiivista on se, että nuoremmat naiset ovat yleensä leikkisämpiä ja seikkailunhaluisempia sängyssä ja vähemmän sidottuja perinteisiin sukupuolirooleihin. He ovat myös todennäköisemmin hyvässä kunnossa ja pitävät huolta itsestään, mikä on aina plussaa.
Mutta on myös joitakin mahdollisia haittoja. Nuoremmilta naisilta puuttuu toisinaan elämänkokemusta ja emotionaalista kypsyyttä, joita iän myötä voi tulla, joten saatat joutua kohtaamaan enemmän draamaa kuin olet tottunut. Ja koska he ovat vasta löytämässä itseään, he eivät ehkä ole vielä valmiita vakavaan sitoutumiseen.
Punnitse siis hyvät ja huonot puolet huolellisesti, ennen kuin teet päätöksesi. Jos päätät, että nuoremman naisen kanssa seurustelu sopii sinulle, valmistaudu nauttimaan kaikista sen mukanaan tuomista eduista ja seikkailuista!

Päätelmä

Ensinnäkin, muista, että hän ei ole lapsi - hän on aikuinen, jolla on omat ajatuksensa ja tunteensa. Älä siis kohtele häntä kuin sellaista. Kunnioita hänen mielipiteitään ja ole valmis kuuntelemaan, mitä hänellä on sanottavaa.
Toiseksi, varaudu haasteisiin. Nuoremman kanssa seurustelu voi olla hieman erilaista kuin oman ikäisesi kanssa, joten sinun on ehkä opittava joitakin asioita siitä, miten suhtaudut häneen.
Lopuksi, nauti olostasi! Seurustelun on tarkoitus olla hauskaa, joten älä ota sitä liian vakavasti. Naura vähän ja katso, mihin asiat johtavat.

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read