Kategoriat

Blogi

Kuinka kertoa jollekin, että haluat vain hookupin

2022-07-27

Kuinka kertoa jollekin, että haluat vain hookupin

Kruisailet deittisivustoilla ja -sovelluksissa ja törmäät johonkin, joka kiinnittää huomiosi. Aloitatte viestittelyn, ja nopeasti käy selväksi, että molemminpuolinen vetovoima on olemassa. Seuraava askel on tietenkin tapaaminen, mutta et ole varma, miten kertoa hänelle, että olet kiinnostunut vain satunnaisesta seurustelusta.
Älä huoli, me hoidamme tämän. Tässä postauksessa opetamme sinulle, miten voit kertoa toiselle, että haluat vain seurustella.

Mutta miksi?

On monia syitä, miksi joku haluaa vain seurustella jonkun kanssa sen sijaan, että ryhtyisi suhteeseen. Ehkä et ole valmis johonkin vakavaan tai sinulla ei ole aikaa tai energiaa täysimittaiseen suhteeseen.
Oli syy mikä tahansa, sinun on oltava avoin ja rehellinen aikeistasi. Näin vältät väärinkäsitykset ja loukkaantuneet tunteet myöhemmin.
Miten kerrot jollekin, että haluat vain seurustella? Se voi olla hankala keskustelu, mutta näiden vinkkien avulla onnistut siinä hetkessä.

Miten se tehdään

Olet siis tavannut jonkun, josta olet kiinnostunut, ja haluat viedä asiat seuraavalle tasolle. Mutta et halua suhdetta - haluat vain seurustella. Miten kerrot hänelle ilman, että säikytät hänet pois tai saat hänet pitämään sinua ääliönä?
Se on itse asiassa aika yksinkertaista. On muutama asia, jotka kannattaa pitää mielessä, kun neuvottelet seurustelusta. Ensinnäkin, tee selväksi, mitä haluat ja mitä et halua. Jos et ole kiinnostunut suhteesta, tee se selväksi. Jos haluat vain seksiä, sano se. Ja jos etsit jotain erityistä (kuten anaaliseksiä), tee sekin selväksi.
Toiseksi, ole aina valmis lähtemään pois. Jos keskustelukumppanisi ei halua täyttää tarpeitasi tai yrittää muuttaa sopimuksen ehtoja, anna hänen mennä. Meressä on paljon muitakin kaloja, etkä tarvitse ketään, joka ei ole halukas työskentelemään kanssasi.

Milloin se kannattaa tehdä

Tähän ei ole tarkkaa tiedettä, mutta voit pitää mielessäsi muutamia asioita, jotka helpottavat asiaa. Ensinnäkin on yleensä parempi tehdä se ennemmin kuin myöhemmin. Jos odotat liian kauan, henkilö saattaa saada väärän käsityksen ja alkaa luulla, että haluat jotain enemmän.
Toiseksi, yritä valita aika, jolloin tiedät, että toinen henkilö on käytettävissä. Jos lähetät hänelle tekstiviestin kello 23 lauantai-iltana, on hyvin mahdollista, ettei hän ole kiinnostunut.
Lopuksi, ole rehellinen ja suora. Saattaa tuntua kiusalliselta sanoa: "Hei, haluan vain seurustella", mutta se on parempi kuin johdatella toista tai antaa hänelle vääriä toiveita.

Mitä ei pidä tehdä

Olet siis päättänyt, että haluat vain seurustella jonkun kanssa etkä seurustella hänen kanssaan? Se on täysin ymmärrettävää, mutta on muutamia asioita, jotka sinun on pidettävä mielessäsi, jotta koko prosessi sujuu ongelmitta.
Ensinnäkin, älä yritä johdatella toista tai saada häntä luulemaan, että suhteeseen on mahdollisuuksia. Ole alusta alkaen rehellinen ja avoin ja kerro, että olet kiinnostunut vain satunnaisesta järjestelystä.
Älä myöskään yritä olla liian takertuva tai tarvitseva. Kukaan ei halua tuntea olevansa tukahdutettu, joten anna toiselle tilaa ja kunnioita hänen rajojaan.
Tärkeintä on, että kunnioitatte toisianne koko ajan. Kyseessä on molemminpuolinen sopimus, joten molempien osapuolten on tunnettava olonsa mukavaksi ja tyytyväiseksi tilanteeseen.

Kerrataanpa vielä kerran

Olet siis tavannut jonkun netissä tai ehkä ystävien kautta, ja olet ihastunut häneen. Olette käyneet muutamilla treffeillä, mutta ette ole vielä varmoja, oletteko valmiita täysimittaiseen suhteeseen. Mitä sinä teet?
Helpointa on olla rehellinen ja kertoa, ettet etsi mitään vakavaa. Voit selittää, että nautit heidän seurastaan ja haluaisit jatkaa seurustelua, mutta et halua asioiden muuttuvan liian monimutkaisiksi.
He saattavat pettyä, mutta toivottavasti he ymmärtävät, mistä olet kotoisin, ja jatkavat treffejä kanssasi kuitenkin. Jos he eivät tee niin, on luultavasti parasta jatkaa eteenpäin.
Jos haluat välttää edellä kuvatut ongelmat, suosittelemme, että liityt useisiin suuriin online-deittisivustoihin, joiden jäsenet etsivät rentoa seksiä & seurustelua.

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read