Kategoriat

Blogi

11 Tekstiviestivirheitä, jotka estävät sinua saamasta päivämäärää

2022-10-05

11 Tekstiviestivirheitä, jotka estävät sinua saamasta päivämäärää

Olet vihdoin löytänyt jonkun, jonka kanssa haluaisit lähteä ulos, kun olet jonkin aikaa etsinyt treffisivustolta tai -sovelluksesta. Vaihdatte puhelinnumeroita ja alatte tekstailla toisillenne. Mutta sitten jostain syystä asiat alkavat huonontua. Viime hetkellä treffeillä hän peruu tai ei vastaa viesteihisi.

Mikä meni pieleen?

Todennäköisesti se johtuu tekstiviestivirheistä, joista et ehkä edes ole tietoinen. Tässä artikkelissa näytämme 11 yleistä tekstiviestivirhettä, jotka voivat pilata mahdollisuutesi saada treffit.

Yhden sanan vastausten lähettäminen

Kun tekstailet mahdollisille treffikumppaneille, on tärkeää pitää keskustelu käynnissä. Se tarkoittaa, että sinun on vastattava treffikumppanin viesteihin ajoissa.
Yhden sanan vastausten lähettäminen ei kuitenkaan auta sinua saavuttamaan sitä. Itse asiassa sillä voi olla päinvastainen vaikutus ja saada toisen menettämään kiinnostuksensa. Vastaa jotain asiallista, jotain, joka pitää keskustelun käynnissä.

Pitkien tekstikappaleiden lähettäminen

Kun lähetät tekstiviestiä jollekin, josta olet kiinnostunut, viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on lähettää pitkiä tekstikappaleita. Miksi? Koska se on ylivoimaista, ja se on suuri käänteentekevä asia.
Ajattele - haluaisitko vastaanottaa pitkän tekstiviestin henkilöltä, jota tuskin tunnet? Todennäköisesti et. Luultavasti ajattelisit, että hän yrittää liikaa tai että hän on vain epätoivoinen.
Paras tapa tekstata jollekulle on pitää viestit lyhyinä ja ytimekkäinä. Näin et ahdista häntä ja pidät keskustelun sujuvana.

Vastaaminen heti jokaiseen viestiin

Kun tekstaa jollekin kiinnostuneelle, on houkuttelevaa vastata jokaiseen viestiin heti. Tällä voi kuitenkin olla päinvastainen vaikutus kuin mitä toivot.
Kun joku odottaa vastausta eikä saa sitä heti, hän alkaa miettiä, mitä on tekeillä. Ehkä et ole enää kiinnostunut? Ehkä olet kiireinen? Mitä kauemmin hän odottaa, sitä enemmän hän alkaa epäillä.
Sen sijaan, että vastaat heti, pidä tauko puhelimestasi ja anna itsellesi aikaa vastata. Näin osoitat toiselle, että olet kiinnostunut ja arvostat hänen aikaansa.

Vastaaminen kestää liian kauan

Tekstin saamisesta on kulunut muutama tunti, ja pohdit, kuinka kauan sinun pitäisi odottaa vastaamista. Et halua vaikuttaa liian innokkaalta, mutta et myöskään halua, että hän luulee, ettet ole kiinnostunut. Kuulostaako tutulta?
Jos tämä on jarruttanut sinua, on aika tehdä muutos. Kun vastaaminen kestää liian kauan, toinen henkilö tuntee, ettei hän ole sinulle tärkeä. Ja se ei todellakaan ole viesti, jonka haluat lähettää.
Kuinka kauan sinun pitäisi siis odottaa? Suosittelen vastaamista korkeintaan tunnin tai kahden sisällä. Näin osoitat olevasi kiinnostunut ja kunnioitat myös hänen aikaansa.

Riitojen aloittaminen tekstiviestillä

Saatat yllättyä siitä, että riitojen aloittaminen tekstiviestillä on yksi suurimmista potentiaalisten treffikumppanien hylkäävistä tekijöistä. Se ei ole sama asia kuin kasvokkain keskusteleminen, jossa voit nähdä toisen osapuolen reaktion ja lukea hänen kehonkielensä.
Tekstiviestittely on kylmä ja persoonaton tapa kommunikoida, ja se voi helposti johtaa väärinkäsityksiin. Jos sinulla on erimielisyyksiä jonkun kanssa, on aina parempi puhua kasvotusten. Silloin sinulla on paremmat mahdollisuudet ratkaista asia, etkä vahingoita suhdettasi samalla.

Entisten puheeksi ottaminen

Saatat tehdä sen virheen, että puhut tekstiviesteissäsi liikaa existäsi. Tämä on useimpien ihmisten mielestä valtava turnoff, eikä se todellakaan ole houkuttelevaa.
On luonnollista, että haluat kertoa menneisyydessäsi tapahtuneista asioista, mutta on parasta pitää asiat kevyesti ja kevyesti, kun tekstailet jollekulle, josta olet kiinnostunut. Säästä syvälliset keskustelut siihen, kun olet oikeasti kasvotusten kyseisen henkilön kanssa.
Ja jos et todellakaan voi olla puhumatta existäsi, varmista, että teet sen positiivisella tavalla, joka ei saa toista tuntemaan, että kilpailet hänen kanssaan. Esimerkiksi: "Olen iloinen, että olen päässyt exäni yli. Hän oli melkoinen ääliö."

Elämästäsi valittaminen

Valittaminen on pahinta, mitä voit tehdä, kun yrität tehdä vaikutuksen johonkuhun, ja se tekee sinusta vihamielisen ja epäkiinnostavan.
Jos sinulla on huono päivä, se on yksi asia. Mutta älä anna huonon päiväsi muuttua paasaukseksi siitä, miten elämä on syvältä ja kaikki on kamalaa. Kukaan ei halua seurustella negatiivisen nörtin kanssa.
Lisäksi jonkun ongelmiensa jankuttaminen on tylsää. Säästä se ystävillesi - pidä asiat hyväntuulisina, kun tekstailet jollekin, johon yrität tehdä vaikutuksen.

Henkilökohtaisten kysymysten esittäminen liian pian

Saatat luulla, että henkilökohtaisten kysymysten esittäminen on erinomainen tapa tutustua toiseen, mutta sillä voi itse asiassa olla päinvastainen vaikutus.
Kun pommitat jotakuta henkilökohtaisilla kysymyksillä heti alkuunsa, hänestä tuntuu, että yrität riistää häneltä yksityisyyden. Se on digitaalinen vastine sille, että mennään liian lähelle. Ja se on suuri käänteentekevä asia.
Säästä siis henkilökohtaiset kysymykset myöhemmäksi, kun olet luonut luottamusta. Ja silloinkin kysy vain sellaisia, jotka ovat aidosti merkityksellisiä keskustelun kannalta.

Seksikkääksi tuleminen liian pian

Liian aikainen seksuaalisuus tarkoittaa sitä, että alat puhua seksistä tai seksuaalisista vihjailuista tekstiviesteissäsi ennen kuin olette edes menneet treffeille. Kun naiset näkevät tällaisia tekstejä, he sammuvat ja lakkaavat vastaamasta. Välttääksesi tämän tekstiviestivirheen pidä seksuaalisesta puhuminen minimissä tai ota se puheeksi vasta, kun olette käyneet muutamilla treffeillä ja tunnette toisenne paremmin.

Ei-toivottujen valokuvien lähettäminen

Saatat yllättyä siitä, että pyytämättömät valokuvat ovat yksi suurimmista tekstiviestivirheistä, joita voit tehdä. Miksi? Ensinnäkin, se on suuri pettymys, eikä kukaan halua saada yhtäkkiä kuvaa sukuelimistäsi.
Mutta on toinenkin syy, miksi pyytämättömiä kuvia ei kannata ottaa: ne voidaan tulkita kyttäämiseksi. Ja usko pois, et halua, että sinua pidetään ahdistelijana. Se on suuri punainen vaate, joka pysäyttää mahdolliset treffit.
Jos siis haluat saada treffit, pidä housut jalassa ja säästä alastonkuvat myöhemmäksi. Usko minua, se on odottamisen arvoista.

Toisen pommittaminen viesteillä

Saatat olla innoissasi saatuasi jonkun numeron, mutta älä pommita häntä viesteillä, sillä se voi vaikuttaa epätoivoiselta ja käännyttää hänet pois. Aloita hitaasti lähettämällä yksi viesti ja odota vastausta. Jos et kuule mitään, odota muutama tunti ja lähetä sitten uusi viesti.
Muista myös viestien sävy. Vältä olemasta liian päällekäyvä tai vaikuttamasta siltä, että olet kiinnostunut vain seksistä. Pidä keskustelu kevyenä ja flirttailevana, ja muista kysyä kysymyksiä toisesta henkilöstä. Näin tiedät, mistä hän on kiinnostunut, ja voit räätälöidä keskustelusi sen mukaan.

Johtopäätös

On tärkeää välttää näiden virheiden tekemistä tekstiviestejä kirjoittaessasi, sillä ne voivat nopeasti kääntää kiinnostuksesi pois. Yrititpä sitten löytää rakkautta tai vain satunnaista seksiä, näiden yksinkertaisten vinkkien noudattaminen auttaa sinua saamaan treffit. Kun siis seuraavan kerran tekstailet jollekulle, pidä nämä virheet mielessä ja vältä niitä hinnalla millä hyvänsä!

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read