Kategoriat

Blogi

Onko miesten vahaus normaalia? Mikä siinä yllättää naiset eniten?

2022-11-16

Onko miesten vahaus normaalia? Mikä siinä yllättää naiset eniten?

Arviolta 40 prosenttia amerikkalaisista miehistä poistaa säännöllisesti vartalokarvojaan, ja tämä määrä on kasvanut tasaisesti viime vuosina. Monet miehet valitsevat vahaamisen tai parranajon esteettisistä syistä, mutta karvojen poistosta voi olla muitakin etuja. Jotkut miehet esimerkiksi kokevat, että se saa heidät tuntemaan olonsa puhtaammaksi ja huolitellummaksi, kun taas toiset nauttivat siitä, että se saa heidän lihaksensa näyttämään selkeämmiltä. Toiset taas pitävät siitä, miltä se tuntuu!
Mielenkiintoista on, että miesten vahaus ei ole vain yhdysvaltalainen trendi. Miehet ympäri maailmaa ovat lähteneet mukaan toimintaan, ja jotkut menevät jopa niin pitkälle, että he ottavat kokonaisen brasilialaisen vahan. Monissa osissa maailmaa miesten vahausta pidetään tavanomaisena ja jopa houkuttelevana.
Paikoissa, joissa miehet haluavat poistaa karvoja, on joitakin eroja. Esimerkiksi Euroopassa ja Etelä-Amerikassa ei ole harvinaista, että miehet vahaavat koko vartalonsa, myös rintansa, selkänsä ja pakaransa. Yhdysvalloissa useimmat miehet keskittyvät kuitenkin rintojen ja selän karvojen poistoon.

Mitä mieltä naiset ovat miehen vartalon karvoituksesta?

Mitä naiset sitten ajattelevat tästä kaikesta? Monet ovat itse asiassa melko yllättyneitä siitä, miten yleiseksi miesten vahaus on tullut. Tuoreen tutkimuksen mukaan lähes 60 prosenttia naisista sanoi olevansa yllättyneitä siitä, että niin monet miehet poistavat vartalokarvojaan.
Mutta miksi yllätys? Se voi johtua siitä, että monet naiset eivät odota miesten välittävän ulkonäöstään samalla tavalla kuin he itse. Eikö yleisesti oleteta, että naiset ovat niitä, joiden pitäisi olla huolissaan ulkonäöstään?
Mielenkiintoista on, että yhä useammat naiset alkavat itse asiassa arvostaa ulkonäöstään huolehtivan miehen etuja. Itse asiassa tuoreen tutkimuksen mukaan lähes 70 prosenttia naisista sanoi pitävänsä miehiä, jotka hoitavat itseään, viehättävämpinä.

Tässä ovat miesten vartalon alueet, jotka pitäisi vahata, naisten mielipiteiden perusteella: Rinta, selkä, olkapäät, pakarat, käsivarret ja jalat.

Hyödyt miehille

Esteettisten syiden lisäksi miesten vahauksesta voi olla myös joitakin terveydellisiä hyötyjä. Vartalokarvojen poistaminen voi esimerkiksi auttaa vähentämään hien ja bakteerien kertymistä, mikä voi johtaa kehon hajuun. Se voi myös auttaa ehkäisemään sisäänkasvaneita karvoja, jotka voivat olla kivuliaita ja rumia.
Mutta muistutetaanpa - me olemme deittiasiantuntijoita. Miesten vahaukseen liittyy toinenkin suuri bonus: itsevarmuus. Jos näytät hyvältä, tunnet olosi hyväksi, ja se näkyy treffeilläsi. Itseluottamus on avain menestyksekkääseen suhteeseen, joten miksi et aloittaisi niin kuin aiot jatkaa? Ja jos suuseksi ja rimming ovat prioriteettilistallasi korkealla, miesten vahaus on erinomainen tapa valmistautua näihin aktiviteetteihin.

Tulokset

Siinä se sitten on! Miesten vahauksesta on tulossa yhä suositumpaa kaikkialla maailmassa, ja naiset ovat ehdottomasti huomanneet sen. Me sanomme, että anna mennä, jos ajattelet kokeilla sitä! Saatat yllättyä siitä, kuinka paljon pidät siitä.
Kun olet siistiytynyt, voit suunnitella seurustelua jonkun lutkamaisen yksinäisen kanssa, jonka voit löytää joltakin parhaista seurustelusivustoista.

Author profile

Ville Järvinen

Online-deittibloggaaja

Ville Järvinen on tunnettu online-deittibloggaaja parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja vinkkejä menestyksekkääseen nettideittailuun.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read