Kategoriat

Blogi

4 Miesten tyypit tapaat verkossa - Dating neuvoja naisille

2022-07-31

4 Miesten tyypit tapaat verkossa - Dating neuvoja naisille

4 tyyppistä miestä, joita tulet tapaamaan netissä deittaillessasi. Voi olla hyödyllistä tietää, mitä odottaa, ennen kuin aloitat deittimatkasi, ja tätä silmällä pitäen olemme koonneet listan 4:stä miestyypistä, joita todennäköisesti kohtaat. Meillä on sinulle kaikkea tarjolla sitoutumiskammoisesta pelaajasta pelaajiin.

On olemassa neljä tyyppiä miehiä, joita voit tavata verkossa seurustellessasi: sitoutumiskammoinen, peluri, mukava mies ja alfauros.

Jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaispiirteensä, joten voi olla hyödyllistä tietää, mitä odottaa, ennen kuin aloitat deittimatkasi. Tässä artikkelissa tarkastelemme lähemmin neljää eri tyyppistä miestä, joita todennäköisesti kohtaat verkossa.

Tyyppi yksi: Sitoutumiskammoinen

Ensimmäinen näistä neljästä on sitoutumiskammoinen. Tämä tyyppi on yleensä se, joka pelkää sitoutumista eikä halua olla suhteessa. Hän haluaa vain pitää hauskaa ja nauttia sinkkuelämästä. Hän pelkää usein loukkaantumista, joten hän pitää sinuun etäisyyttä. Jos etsit vakavaa suhdetta, tämä ei ole tyyppi, jota haluat seurustella.

Tyyppi kaksi: Pelaaja

Seuraava tyyppi, jonka saatat tavata netissä, on pelaaja. Hän haluaa vain seurustella ja leikkiä. Hän on mukana vain huvin vuoksi. Tämä tyyppi haluaa vain seurustella mahdollisimman monen naisen kanssa. Häntä ei kiinnosta mikään muu, eikä hän koskaan sitoudu mihinkään vakavaan. Hän on yleensä hurmuri ja lipevä puhuja, joten hänen peleihinsä on helppo mennä mukaan.

Jos etsit satunnaista suhdetta, pelaaja saattaa olla täydellinen mies sinulle. Kannattaa vain olla tietoinen siitä, ettei hän ole kiinnostunut mistään vakavasta. Hän on luultavasti enemmän kiinnostunut ulkonäöstäsi kuin mistään muusta, joten on tärkeää olla varovainen. Jos etsit jotain vakavaa, sinun kannattaa pysyä erossa tämäntyyppisistä miehistä.

Kolmas tyyppi: Mukava tyyppi

Toinen tyyppi, jonka saatat tavata netissä, on mukava tyyppi. Hän on yleensä hieman ujo ja sisäänpäin kääntynyt. Hän on tyyppi, joka etsii vakavaa suhdetta. Häntä on usein loukattu menneisyydessä, joten hän on varovainen sydämensä kanssa. Hän on lojaali, kannustava ja ystävällinen. Hän on hyvä kuuntelija ja välittää tunteistasi. Häneltä saattaa kestää jonkin aikaa avautua, mutta kun hän avautuu, hän on loistava kumppani.

Jos etsit vakavaa suhdetta, mukava mies on hyvä vaihtoehto. Ole vain kärsivällinen hänen kanssaan äläkä painosta häntä liikaa. Hän saattaa tarvita aikaa lämmetäkseen sinulle, mutta se on lopulta sen arvoista.

Neljäs tyyppi: Alfauros

Viimeinen tyyppi, jonka saatat tavata verkossa, on alfauros. Hän on itsevarma, menestynyt ja tietää, mitä haluaa. Hän on yleensä juhlien elinehto ja rakastaa olla vallassa. Hän on luontainen johtaja ja etsii aina haasteita. Hän on yleensä myös erittäin hyvännäköinen.

Jos etsit itsevarmaa ja menestyvää kumppania, alfauros on juuri oikea mies sinulle. Varaudu vain siihen, että hän on hieman dominoiva. Hän on tottunut olemaan johdossa, joten hän ei ehkä ole paras ottamaan käskyjä vastaan. Hän on myös tottunut saamaan haluamansa, joten sinun on pystyttävä vastustamaan häntä.

 

Nämä ovat neljä tyyppiä miehiä, joita todennäköisesti tapaat verkossa seurustellessasi. Jokaisella on omat ominaispiirteensä, joten on tärkeää tietää, mitä odottaa, ennen kuin aloitat matkasi. Kun tämä on mielessäsi, voit valita itsellesi sopivan tyyppisen miehen. Onnea matkaan!

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read