Kategoriat

Blogi

Parhaat tavat aloittaa Dating Keskustelu Online

2022-07-24

Parhaat tavat aloittaa Dating Keskustelu Online

Olet nähnyt hänen profiilinsa ja olet kiinnostunut. Pidit siitä ja sait matchin! Etsitpä sitten netissä rakkautta tai vain deittailua, sinun on aloitettava kommunikointi jotenkin. On siis aika aloittaa keskustelu uuden matchisi kanssa. Mutta mitä sanot? Tässä muutamia vinkkejä siihen, miten aloittaa keskustelu nettideittailussa.

Miksi on tärkeää, että sinulla on hyvä keskustelun aloittaja?

Nettideittailussa ensimmäinen asia, johon sinun on keskityttävä, on profiilisi. Monet kuitenkin unohtavat, että keskustelu on yhtä merkityksellinen kuin profiili. Et pääse kovin pitkälle, jos et pysty käymään keskustelua.
Siksi on tärkeää, että sinulla on hyvä keskustelun aloittaja. Olet hyvällä alulla, jos saat mahdollisen treffikumppanisi nauramaan tai kiinnostumaan. Tässä on muutamia vinkkejä siihen, miten aloittaa keskustelu verkossa.

Mitä yleisiä virheitä ihmiset tekevät aloittaessaan keskustelua verkossa?

Kun aloitat keskustelun jonkun sellaisen henkilön kanssa, josta olet kiinnostunut, on olemassa muutamia asioita, joita sinun tulisi välttää. Ei esimerkiksi kannata tehdä oletuksia jonkun elämäntyylistä tai kiinnostuksen kohteista hänen profiilinsa perusteella. Toinen virhe, jonka ihmiset usein tekevät, on kysyä heti alkuun liikaa kysymyksiä. On tärkeää muistaa, että nettideittailun on tarkoitus olla hauskaa, joten pidä keskustelu aluksi kevyenä ja rentona.
Mitä muuta voit tehdä varmistaaksesi, että keskustelunaloituksesi erottuu muista? Ole luova ja ajattele laatikon ulkopuolella. Huumori ja imartelu menevät aina hyvin perille. Jos keksit keinon, jolla saat keskustelukumppanisi tuntemaan itsensä erityiseksi, hän todennäköisesti reagoi myönteisesti.

Mitkä ovat tapoja aloittaa keskustelu, jotka todennäköisemmin johtavat onnistuneisiin treffeihin?

Kun aloitat keskustelun jonkun kiinnostavan henkilön kanssa, voi tuntua siltä, että siihen liittyy paljon paineita. Haluathan tehdä hyvän ensivaikutelman ja vaikuttaa houkuttelevalta, kiehtovalta ja kiinnostuneelta.
Et kuitenkaan halua turvautua halpamaisiin iskulauseisiin tai yliampuviin keskustelunaloituksiin. Tässä muutama vinkki:
1. Puhu yhteisistä asioista.
2. Kysy kysymyksiä toisen kiinnostuksen kohteista.

Mitkä ovat joitain keskustelunkäynnistimiä, jotka liittyvät erityisesti nettideittailuun?

Kun olet nettideittailemassa, ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on murtaa jää. Ja myönnettäköön, että se voi olla vaikeaa. Haluat vaikuttaa itsevarmalta, mutta et liian päällekäyvältä. Hauska, mutta ei outo. Seuraavassa on muutamia nettideittailuun sopivia keskustelunaloituksia, joiden avulla saat keskustelun käyntiin:
-Mikä on suosikkiasiaasi nettideittailussa?
-Mikä on suosikkisivustosi?
-Mikä on suosikkisovelluksesi?
-Tykkäätkö katsoa Netflixiä tai Hulua?
-Mikä on suosikki tv-ohjelmasi?
-Tykkäätkö lukea kirjoja? Mitkä ovat joitakin suosikkejasi?

Mitkä ovat yleisiä vinkkejä onnistuneeseen keskusteluun verkossa?

Ensivaikutelma on avainasemassa. Jos haluat tehdä hyvän ensivaikutelman, sinun on oltava valmis onnistuneeseen keskusteluun. Seuraavassa on joitakin yleisiä vinkkejä hyvän keskustelun käymiseen verkossa:
1. Ole oma itsesi. Älä yritä olla joku, joka et ole. Nettideittailussa menestyvät parhaiten ihmiset, jotka ovat aitoja ja rehellisiä.
2. Ole kiinnostunut treffikumppanistasi. Älä puhu vain itsestäsi. Osoita kiinnostusta seurustelukumppaniasi kohtaan ja kysy heiltä kysymyksiä itsestään.
3. Ole positiivinen ja pirteä. Kukaan ei halua keskustella ihmisen kanssa, joka on koko ajan pessimistinen. Ole positiivinen ja iloinen, niin saat todennäköisemmin onnistuneen keskustelun.
4. Ole kunnioittava. Kohtele treffikumppaniasi kunnioittavasti, ja hän todennäköisesti tekee saman sinulle.
5. Pidä hauskaa! Deittailun pitäisi olla hauskaa! Jos nautit itsestäsi, myös deittisi todennäköisesti nauttii.

Mitä asioita kannattaa välttää aloittaessasi keskustelua verkossa?

Kun aloitat keskustelun verkossa, on tärkeää välttää liian päällekäyvää tai epätoivoista käytöstä. Tässä on muutamia asioita, joita kannattaa välttää:
- Älä pyydä heti puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta.
- Älä pommita heitä viesteillä.
- Älä pyydä heitä treffeille ensimmäisessä viestissä.
- Älä kirjoita romaania ensimmäisessä viestissäsi. Pidä se lyhyenä ja ytimekkäänä.

Yhteenveto

Nyt kun tiedät, miten aloittaa keskustelu verkossa, on aika testata taitojasi. Mutta älä huoli - me autamme sinua.
Olemme koonneet listan parhaista tavoista aloittaa deittikeskustelu verkossa, joten voit olla varma, että olet aina parhaimmillasi. Onnea matkaan!

Author profile

Ville Järvinen

Online-deittibloggaaja

Ville Järvinen on tunnettu online-deittibloggaaja parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja vinkkejä menestyksekkääseen nettideittailuun.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read