Kategoriat

Blogi

9 parasta sääntöä Friends With Benefits -palvelusta

2022-09-03

9 parasta sääntöä Friends With Benefits -palvelusta

Ystävyyssuhteessa on monia asioita, jotka on hyvä muistaa, jos haluat, että järjestely toimii molemmille osapuolille.
On oltava selvää, mitä kumpikin odottaa suhteelta, ja tässä kohtaa rajojen asettaminen on kätevää. Teidän on myös kunnioitettava toisianne ja pidettävä viestintä avoimena.
Tässä artikkelissa käymme läpi 10 tärkeintä sääntöä Friends with Benefits -suhteesta. Noudattamalla näitä sääntöjä voit ylläpitää tervettä ja onnellista suhdetta etuisuusystävään.

Sääntö #1: Pidä se rentona

Kuten missä tahansa muussa suhteessa, myös etuisien ystävien suhteen on noudatettava joitakin perussääntöjä. Sääntö nro 1 on pitää asiat rentoina, ei puhua tunteista tai kiintyä tunteellisesti toisiinsa.
On myös tärkeää, että teette toisillenne selväksi, mitä haluatte järjestelyltä. Etsitkö vain satunnaista seurustelua vai haluatko jotain enemmän? Asiat voivat mennä nopeasti sekaisin, jos ette ole samalla sivulla.

Sääntö #2: Aseta joitakin perussääntöjä

Sinun ja etuusystäviesi tulisi sopia muutamista perussäännöistä ennen kuin alatte seurustella. 
On tärkeää olla samalla sivulla seksin suhteen, esimerkiksi siitä, kuinka usein näette toisianne, jos olette yksinoikeudella, ja millainen seksuaalinen toiminta sopii teille.

Sääntö #3: Pidä vaihtoehdot avoimina

Sääntö nro 3 koskee vaihtoehtojen avoimena pitämistä. Muista, että kyseessä on sitomaton tilanne, joten et halua kiintyä liikaa FWB:hen.
Pysy avoimena muiden ihmisten tapaamiselle ja pidä viestintäsi FWB:n kanssa kevyenä ja rentona. Näin pysytte molemmat onnellisina ja tyytyväisinä.

Sääntö #4: Älä ole mustasukkainen.

Sinä ja ystäväsi, jolla on etuja, tulette siis hyvin toimeen. Nautitte molemmat satunnaisesta seksistä, eikä kumpikaan teistä kaipaa enempää. Mutta sitten eräänä päivänä ystäväsi alkaa yllättäen olla mustasukkainen. Hän kyselee esimerkiksi: "Miksi hengailet aina muiden ihmisten kanssa?" tai "Kenen kanssa olit puhelimessa?".
Mitä teet tässä tilanteessa? No, sääntö numero neljä on, ettet ole mustasukkainen. Jos ystäväsi alkaa olla omistushaluinen, on aika lopettaa järjestely ja jatkaa eteenpäin. Pidä asiat rentoina ja draamattomina välttämällä tilanteita, jotka voivat aiheuttaa mustasukkaisuutta tai konflikteja.

Sääntö #5: Pidä se fyysisenä

Sääntö numero 5 on pitää se fyysisenä. Tämä tarkoittaa sitä, että teidän tulisi pitää seksin osuus suhteessanne etusijalla. Ei tarvitse käydä pitkiä keskusteluja, ei syviä tunteita. Pidä asiat vain yksinkertaisina ja fyysisinä.
Tämä saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta monet unohtavat tämän säännön. He alkavat kietoutua asioiden tunnepuolelle, ja ennen kuin he huomaavatkaan, he ovat täysimittaisessa suhteessa. Ja kuten me kaikki tiedämme, suhteet voivat olla sotkuisia ja monimutkaisia.
Jos siis haluat pitää asiat yksinkertaisina, pysy perusasioissa ja pidä asiat fyysisinä. Kiität itseäsi myöhemmin.

Sääntö #6: Ole rehellinen

Jos haluatte pitää friends with benefits -järjestelynne sujuvana, teidän on oltava rehellisiä toisillenne. Tämä tarkoittaa, että sinun on kerrottava avoimesti tunteistasi ja odotuksistasi.
On tärkeää muistaa, että kyseessä on suhde, joka perustuu molemminpuoliseen mukavuuteen, joten älä odota liikoja ystäväsi etuoikeuksilla. Äläkä ole liian takertuva - muistathan, ettet ole sitoutuneessa suhteessa.
Jos molemmat pystytte noudattamaan näitä sääntöjä, teille on taattu hauska ja rento suhde, johon ei liity draamaa tai sydänsuruja.

Sääntö #7: Älä tule liian lähelle.

Saatat miettiä: "No, tämä kaikki kuulostaa hienolta, mutta miten voin varmistaa, etten pääse liian lähelle ystävääni ja pilaa ystävyyttänne?". Sääntö #7 koskee etäisyyden pitämistä.
Muista, että koko tämän järjestelyn tarkoitus on välttää loukkaantumista. Älä siis vietä kaikkea aikaasi ystäväsi kanssa, äläkä anna itsesi ihastua heihin. Pidä asiat kevyinä ja huolettomina, niin kaikki menee hyvin.

Sääntö #8: Ole hienotunteinen

Sinun tulisi olla hienotunteinen myös silloin, kun kyse on ystäväsi kanssa etuuksista. Älä kerro kaikille tutuillesi järjestelystäsi - se mutkistaa asioita.
Äläkä ala kehuskella ystävillesi sillä, miten hienoa seksielämäsi on nyt, kun sinulla on FWB-järjestely. Usko minua, he eivät halua kuulla sitä. Tällaisen suhteen tarkoitus on pitää asiat salassa.
Ole siis hienotunteinen, niin voit nauttia ystäväsi eduista ilman draamaa tai komplikaatioita.

Sääntö #9: Nauti itsestäsi

Olet vihdoin valmis kokeilemaan friends-with-benefits-järjestelyä, ja olet innoissasi! Mutta ennen kuin innostut liikaa, sinun on pidettävä mielessäsi muutama asia.
Ensinnäkin, pidä hauskaa! Tämän pitäisi olla hauska ja huoleton kokemus teille molemmille. Jos se alkaa tuntua liian työläältä tai jos jompikumpi teistä tuntee olonsa epämukavaksi, on aika lopettaa.
Toinen asia, joka kannattaa pitää mielessä? Älä unohda muita ystäviäsi! Se, että olet mukana ystävä-hyvinvointitilanteessa, ei tarkoita, ettetkö voisi silti hengailla heidän kanssaan. Itse asiassa suosittelen säännöllistä aikatauluttamista ryhmässä hengailuun, jotta et takertuisi liikaa FWB:hen.

Mistä löytää Friend with Benefits?

Nyt kun tunnet yhdeksän tärkeintä Friends with Benefits -sääntöä, on aika löytää joku, jonka kanssa solmia sopimus. Onneksi tähän on monia tapoja.

Jos työskentelet toimistossa, kokeile pyytää jotakuta kahville tai drinkille töiden jälkeen. Tämä on loistava tapa tutustua toiseen paremmin, ja voit arvioida hänen kiinnostustaan satunnaiseen suhteeseen.
Toinen vaihtoehto on nettideittailu. On paljon verkkosivustoja ja sovelluksia, jotka palvelevat ihmisiä, jotka etsivät ystäviä etujen kanssa. Muista vain kertoa avoimesti odotuksistasi, äläkä tuhlaa kenenkään aikaa, jos et etsi samaa asiaa.

Lopuksi voit aina kokeilla onneasi baarissa tai klubilla. Jos näet jonkun, josta olet kiinnostunut, mene sinne ja ala jutella hänen kanssaan. Ole flirttaileva, ja katso, vastaako hän samoin. Jos hän vaikuttaa avoimelta ajatukselle satunnaisesta suhteesta, saatat olla löytänyt itsellesi ystävän, jolla on etuja.

Riippumatta siitä, miten löydät jonkun, noudata 9 tärkeintä sääntöä Friends with Benefits -säännöt, ja sinulla on varmasti hauskaa. Kiitos lukemisesta ja onnea matkaan

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read