Kategoriat

Blogi

Luminen romantiikka: 7 talvi päivämäärät Online Datersille

2022-12-07

Luminen romantiikka: 7 talvi päivämäärät Online Datersille

Lehdet ovat pudonneet, puut ovat karuja ja ikkunasta näkyy vain lunta. Jos olet sinkku ja etsit rakkautta, tämä saattaa tuntua vuoden pahimmalta ajalta. Mutta älä luovu toivosta! 
Me olemme täällä auttamassa. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin, kodikkaista tapaamisista ulkoilmaseikkailuihin. Pyydä siis söpöä ystävääsi deittisivustolta treffeille, sulje tietokone, pue takki päälle, pukeudu ja valmistaudu pitämään hauskaa!

Luistelu - mene jäähalliin

Mikä olisikaan romanttisempaa kuin viettää talvi-ilta luistellen käsi kädessä seurustelukumppanisi kanssa? Luistelu on täydellinen talvitreffi-idea, koska se on aktiivista, hauskaa ja suhteellisen halpaa. Useimmissa kaupungeissa on ulkoilmaluisteluratoja, joten tarkista yksityiskohdat paikalliselta puisto- ja virkistyssivustolta.

Nuotioilta - romanttinen keskustelu takkatulen äärellä

Mikä olisikaan romanttisempaa kuin kyhjöttää seurustelukumppanisi kanssa kodikkaan nuotion äärellä? Kutsu tänä talvena rakkaasi lämpimään, keskustelevaan ja rakastavaan iltaan.
Nuotion ympärillä on paljon tekemistä, tarinoiden kertomisesta ja s'moren tekemisestä yksinkertaisesti toistenne seurasta nauttimiseen. Mikä olisikaan intiimimpää kuin jakaa rakkauden kipinät talviyön peiton alla?

Viininmaistelu - maistakaa talvisia viinilajikkeita

Oletko kyllästynyt romanttisiin illallisiin ravintoloissa? Mikset veisi seuralaistasi viininmaistelutapahtumaan! Tämä vuodenaika on täydellinen aika tutustua erilaisiin talviviineihin. Selvittäkää, millaisia viinejä kumpikin teistä suosii maistelemalla useita valko- ja punaviinejä eri puolilta maailmaa.
Asiantuntevat asiantuntijat opastavat teitä näissä tilaisuuksissa perinteisen viininmaistelumenetelmän avulla. He opastavat teitä arvioimaan oikein viinien makuja ja aromeja, keskustelevat viinien paritteluvaihtoehdoista ja antavat suosituksia siitä, milloin ja miten ne kannattaa tarjoilla. Tee tutkimusta ja varmista, että varaat liput hyvissä ajoin etukäteen, jos tämä kuulostaa joltain, joka voi tuoda lisää iloa talvi-iltaan!

Snow Ball Fight - Lämmittele lumipallo-ottelulla

Etsitkö hauskaa ja kevyttä tapaa viihdyttää ja lämmitellä talvitreffeilläsi? Lumipallo-ottelu saattaa olla juuri sitä varten! Se on täydellinen tapa tutustua toisiinne ja käydä ystävällistä kilpailua.
Pukeutukaa lämpimiin vaatteisiin, kuten kerroksiin, pipoihin ja hanskoihin, jotta olette molemmat valmiita kylmään. Kun olette pukeutuneet, menkää lumeen ja muodostakaa kaksi "taistelulinjaa" - tämä on sotaa! Asettakaa joitakin perussääntöjä, jotta kumpikaan ei ajaudu liian kovaan kilpailuun - esimerkiksi ei saa heittää kovia tai pakattuja lumipalloja.

Varmista, että pysytte molemmat nesteytettyinä lumipallojen heittelyn välillä paikallisesta kahvilasta saatavalla kuumalla kaakaolla tai siiderillä. Pitäkää energiaa yllä lämpimillä välipaloilla ja käykää vuorotellen lumipallotaistelua. Tämä voi olla teille molemmille erinomainen tapa rentoutua treffeillä ja pitää hauskaa yhdessä.

Kelkkailu - Lähdetään yhdessä kelkkakyydille.

Mikä olisikaan parempi tapa luoda yhteys deittiisi kuin lähteä yhdessä kelkkakyydille? Tarvitsette vain kelkan, mäkiä (joita löytyy melkein mistä tahansa puistosta) ja ehkä hieman kuumaa kaakaota, jotta treffeistänne tulisi erityiset.
Kelkkailu on hauska ja edullinen tapa luoda yhteyksiä seurustelukumppanisi kanssa ja aktiviteetti, josta voitte nauttia yhdessä. Jos alueellasi ei ole lunta, kokeile sen sijaan tubingia.
Se on täydellinen tekosyy kokoontua yhteen ja lämmitellä sen jälkeen kupillisen kaakaota tai kahvia äärellä. Lisäksi teillä on tarinoita jaettavaa ja paljon naurua. Mikään ei ole niin hölmöä kuin kelkkailu mäkeä alas yhdessä!

Lumikävely - Tee pitkä kävelyretki talvisissa maisemissa

Miksi ette lähtisi kävelylle kylmään? Kääriytykää lämpimästi päällenne ja kävelkää romanttisesti läpi talvisten maisemien. Ottakaa mukaan kuumaa kaakaota tai kahvia, ja jos tunnette itsenne seikkailunhaluisiksi, miksi ette kokeilisi rakentaa yhdessä lumiukkoa?
Jos lähistöllä on onneksi kukkuloita, voitte lähteä kelkkailemaan! Vaikka se olisi vain lähimmän nurmipenkereen alas, se on hauska ja riemastuttava kokemus, joka yhdistää teidät unohtumattomasti. Jos olette seikkailunhaluisia, voitte kokeilla laskettelua tai lumilautailua rinteillä - tämä saattaa tosin vaatia hiihtopassin hankkimista tai suksien vuokraamista, mikä voi tulla kalliiksi.

Ulkoilmaelokuvailta - uusimmat elokuvat tähtien alla

Kutsu kaikki elokuvaharrastajat! Suunnittele uusimpien elokuvien katsomista elokuvateattereissa talviyön tähtitaivaan alla. Etsitpä sitten romanttista komediaa tai Oscar-ehdokkaana olevaa kassahittiä, elokuvan katsomisessa ulkona on kieltämättä jotain maagista.
Muista kääriytyä lämpimästi muutamalla lisäkerroksella, jotta pysyt mukavana, ja ota mukaan peittoja ja kannettavia tuoleja, jotta teillä molemmilla on mukava katsella elokuvaa. Voitte viihdyttää itseänne ennen elokuvaa ja elokuvien välissä vaihtamalla tarinoita aiemmista treffi-iltakokemuksistanne tai vaikka pelaamalla korttipelejä.
Hienoa tässä treffi-illassa on se, että se sopii kaikenikäisille pariskunnille, sillä ulkoilmaelokuvateattereissa ei yleensä ole ikärajoja. Elokuvan katsominen tähtien alla on ainutlaatuinen tapa päättää yhteinen ilta!

Johtopäätös

Siinä on siis kymmenen vankkaa talvitreffi-ideaa nettideittailijoille. Nämä treffit tuovat romantiikkaa ja hauskuutta elämääsi, jos tunnet talvisin alakuloa. Valitsitpa minkä aktiviteetin tahansa, ulkona oleminen talven keskellä on jotain erityistä - varsinkin, kun se on yhdessä seurustelukumppanisi kanssa. 
Ja kuka tietää, saatat löytää samalla elämäsi rakkauden.

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read