Kategoriat

Blogi

Vinkkejä ja niksejä pariskunnille, jotka ovat uusia Swinger-skenessä

2022-10-09

Vinkkejä ja niksejä pariskunnille, jotka ovat uusia Swinger-skenessä

Kun olet uusi poppari, se voi olla hieman pelottavaa. Mutta älä huoli, me autamme sinua. Mitä svingaaminen ylipäätään on? Swingissä pariskunnat vaihtavat kumppaneita seksuaalista toimintaa varten. Se voi olla loistava tapa piristää seksielämääsi ja tutkia fantasioitasi. Mutta ennen kuin menet ensimmäiseen svingitapahtumaan, sinun on valmistauduttava muutamaan asiaan.

Pitäisikö meidän swingata?

Tämä on iso päätös, eikä sitä pidä ottaa kevyesti. Oletteko molemmat valmiita tähän? Onko teillä tarvittavat keskustelut? Koska jos ette tee niin, swingaaminen voi johtaa vakaviin ongelmiin suhteessanne.

Mistä siis tiedät, oletko valmis? On muutamia asioita, joita kannattaa ottaa huomioon. Ensinnäkin, tuleeko mustasukkaisuus olemaan ongelma? Jos jompikumpi tai kumpikin teistä on taipuvainen mustasukkaisuuteen, swinging ei ehkä ole paras vaihtoehto. Toiseksi, oletko tyytyväinen siihen, että kumppanisi on intiimissä kanssakäymisessä jonkun toisen kanssa? Ja lopuksi, pystyttekö molemmat kommunikoimaan avoimesti ja rehellisesti toistenne kanssa?

Jos vastaus kaikkiin näihin kysymyksiin on kyllä, swinging voi olla oikea vaihtoehto. Mutta jos epäröit, on luultavasti parasta pysyä kaukana. Swingin pitäisi olla hauska ja positiivinen kokemus molemmille osapuolille, ja jos näin ei ole, on aika arvioida asioita uudelleen.

Miten valmistautua ensimmäiseen Swingers-tapahtumaan?

Nyt kun sinä ja kumppanisi olette päättäneet tutustua swingauksen maailmaan, on tärkeää tietää, miten valmistautua ensimmäiseen vierailuun swinger-tapahtumassa. Tässä on muutamia vinkkejä:

1. Keskustelkaa siitä, mikä on teille molemmille mukavaa. On tärkeää, että olette samalla sivulla ennen kuin lähdette swinger-juhliin. Sopiiko teille, että katsotte toistenne harrastavan seksiä jonkun toisen kanssa, vai haluatteko pitää asiat perinteisemmin ja vain vaihtaa kumppaneita? Viihtyvätkö samaa sukupuolta olevat kumppanit? Entä alastomuus? Mitä ikinä päätättekään, varmistakaa, että olette samalla sivulla.

2. Tutki asiaa. Kaikki parinvaihtotapahtumat eivät ole samanlaisia, ja on tärkeää tietää, mitä odottaa, ennen kuin lähdet. Lue arvosteluja, keskustele muiden käyneiden pariskuntien kanssa ja hanki käsitys siitä, millaiset juhlat ovat. Tämä auttaa sinua tuntemaan olosi mukavammaksi, kun lopulta osallistut.

3. Noudata sääntöjä. Jokaisella parinvaihtotapahtumalla on omat sääntönsä, ja on tärkeää tuntea ne etukäteen. Tämä auttaa pitämään asiat turvallisina ja hauskoina kaikille osapuolille.

Miten tehdä ensimmäisestä kokemuksestasi paras mahdollinen?

Saavut siis tapahtumaan. Sinä ja kumppanisi olette valmiita syöksymään swingin villiin ja hulluun maailmaan, mutta ette ole varmoja, mitä odottaa. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit varmistaa, että ensimmäinen swingers-tapahtumasi on mahdollisimman hauska ja miellyttävä:

1. Puhukaa rajoistanne etukäteen. Varmista, että olette molemmat samalla sivulla siitä, mikä on hyväksyttävää ja mikä ei.

2. Sovi, kuinka usein tapaatte toisianne tapahtuman aikana. Oletteko koko ajan samassa huoneessa yhdessä vai oletteko jonkin aikaa erossa toisistanne, jotta kumppanisi ei nolostuisi ja tuntisi oloaan epämukavaksi?

3. Kunnioittakaa muita pareja. Se, että olet parinvaihtotapahtumassa, ei tarkoita, että voit olla epäkohtelias tai epäkunnioittava kenellekään paikalla olevalle. Muista, että nämä ovat heidän juhlansa yhtä lailla kuin sinun, joten kunnioita kaikkien rajoja.

4. Juo kohtuudella. On helppoa päästää itsensä irti, kun ympärillä on ihmisiä, jotka ovat avoimia seksuaaliselle tutkimiselle, mutta muista, että alkoholi voi hämärtää arvostelukykyäsi ja johtaa ei-toivottuun draamaan.

5. Pidä hauskaa! Tämän on tarkoitus olla nautinnollinen kokemus, joten rentoudu ja anna itsesi mennä!

Jos olet sinkku, miten löytää kumppani swingaamiseen?

Voit tietysti tulla swingerbileisiin sinkkuna, jos juhlan säännöt sen sallivat, mutta on paljon kätevämpää ja tehokkaampaa löytää ja tavata kumppani, jolla on samat kiinnostuksen kohteet. Nopein tapa tehdä tämä on käyttää jotakin tällaisiin aiheisiin erikoistunutta deittisivustoa.

Muista kuitenkin, että turvallisuus on ratkaisevan tärkeää. Varmista, että luotat kumppaniin ja että tilanne sopii teille molemmille, ennen kuin viet asioita pidemmälle.

Johtopäätös

Aivan kuten kaikessa muussakin elämässä, valmistautuminen on elintärkeää, kun on kyse swinger-skeneen tutustumisesta. Jos sinä ja kumppanisi olette mukana, nämä vinkit auttavat tekemään ensimmäisestä kokemuksestanne mahdollisimman nautinnollisen.

Noudata näitä yksinkertaisia ohjeita, ja sinulla on hauskaa seuraavassa swinger-tapahtumassa!

Author profile

Ville Järvinen

Online-deittibloggaaja

Ville Järvinen on tunnettu online-deittibloggaaja parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja vinkkejä menestyksekkääseen nettideittailuun.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read