Kategoriat

Blogi

5 salaisuutta, joilla naiset saavat ympärillään olevien miesten huomion itselleen

2022-08-26

5 salaisuutta, joilla naiset saavat ympärillään olevien miesten huomion itselleen

Ei ole mikään salaisuus, että miehet ovat visuaalisia olentoja. Meitä vetävät puoleensa asiat, jotka ovat kauniita ja esteettisesti miellyttäviä. Ja kun kyse on naisista, emme voi olla huomaamatta asioita, jotka saavat heidät erottumaan muista.
Millaisia salaisuuksia naiset siis käyttävät saadakseen ympärillään olevien miesten huomion? Tässä on viisi niistä. Jatka lukemista ja opi lisää.

Naiset käyttävät kehonkieltä viestien lähettämiseen miehille.

Kun on kyse miesten huomion herättämisestä, naiset käyttävät erilaisia menetelmiä. Mutta yksi tehokkaimmista on kehonkieli. Naiset ovat asiantuntijoita lähettämään signaaleja kehollaan. Ja he tekevät sen tiedostamattaan, usein huomaamattaan. He saattavat esimerkiksi kallistaa vartaloaan kohti miestä, josta ovat kiinnostuneita, avata kätensä tai koskettaa hiuksiaan. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä; naiset lähettävät kaikenlaisia signaaleja kehollaan, joten on tärkeää olla tietoinen niistä.
Naisen huomion herättämiseksi on tärkeää olla tietoinen näistä signaaleista ja pyrkiä parhaansa mukaan heijastamaan niitä. Kun teet niin, hän huomaa sen.

Naiset ottavat katsekontaktia miehiin, joista ovat kiinnostuneita.

Kun nainen on kiinnostunut miehestä, hän ottaa katsekontaktin mieheen, mikä on hänen tapansa kertoa miehelle, että hän on kiinnostunut. Katsekontaktin ottaminen on yksi yksinkertaisimmista ja tehokkaimmista tavoista osoittaa toiselle, että olet kiinnostunut hänestä, ja se on sanaton vihje, joka antaa toisen henkilön tietää, että olet kiinnostunut hänestä ja haluat tutustua häneen paremmin. Jos siis olet mies ja huomaat naisen katsovan sinua, hän on todennäköisesti ihastunut sinuun.
On tärkeää ottaa katsekontakti henkilöön, josta olet kiinnostunut. Se ei ainoastaan osoita, että olet kiinnostunut, vaan se saa myös toisen tuntemaan itsensä tärkeäksi ja ainutlaatuiseksi. Ja kukapa ei haluaisi tuntea itseään erityiseksi?

Naiset hymyilevät enemmän ollessaan miesten seurassa, joihin he ovat kiinnostuneita.

Jos nainen tuntee vetoa mieheen, hän alkaa alitajuisesti hymyillä enemmän miehen seurassa. Tämä on hänen tapansa yrittää saada miehen huomion. Hymyily on yksi yleisimmistä viestinnän muodoista. Se on melko selvä merkki siitä, että hän on ihastunut sinuun ja haluaa huomiosi.
Jos siis huomaat naisen jatkuvasti hymyilevän sinulle, älä pelkää lähestyä häntä. Hän on varmasti kiinnostunut tutustumaan sinuun paremmin.

Naiset käyttävät ääntään osoittaakseen kiinnostusta miehiä kohtaan.

Kun on kyse miesten huomion saamisesta, naiset käyttävät usein ääntään. He esimerkiksi puhuvat kovempaa ja osallistuvat enemmän keskusteluun. He myös nauravat miehen vitseille.
Nämä kaikki ovat pieniä asioita, jotka voivat auttaa osoittamaan miehelle, että nainen on kiinnostunut hänestä. Ja kun mies tajuaa sen, hän alkaa kiinnittää häneen enemmän huomiota.
Jos siis olet kiinnostunut naisesta, muista ottaa hänet mukaan keskusteluun ja saada hänet tuntemaan itsensä erityiseksi. Se saattaa auttaa sinua saamaan haluamasi.

Naiset koskettavat miehiä, joihin he tuntevat vetoa.

Toinen salaisuus, jota naiset käyttävät saadakseen ympärillään olevien miesten huomion: he koskettavat heitä. Nyt saatat miettiä: "Mitä? Naiset koskettavat miehiä, joihin he ovat ihastuneita?" Mutta se on totta - se on tapa osoittaa alitajuisesti kiinnostuksensa.
Kun seuraavan kerran olet baarissa tai juhlissa, katso ympärillesi ja katso, kuinka monet naiset koskettelevat ympärillään olevia miehiä. Todennäköisesti heitä on enemmän kuin luuletkaan. Miksi naiset siis koskettelevat miehiä, joihin he tuntevat vetoa?
Siihen on muutamia mahdollisia syitä. Yksi niistä on se, että koskettaminen viestii fyysisestä vetovoimasta tavalla, johon sanat eivät pysty. Se on myös tapa luoda fyysinen kontakti ja päästä lähemmäs henkilöä, johon olet ihastunut.
Toinen syy on se, että kosketus on tehokas tapa välittää tunteita. Kun nainen koskettaa miestä, johon hän on ihastunut, hän lähettää miehelle viestin siitä, että hän on kiinnostunut miehestä ja haluaa tutustua häneen paremmin.
Kosketus on myös tapa osoittaa hallitsevuutta. Kun nainen koskettaa miestä, hän asettaa itsensä valta-asemaan ja osoittaa hallitsevansa tilannetta.
Kun siis seuraavan kerran olet ulkona ja näet naisen koskettelevan miestä, johon hän on ihastunut, älä hämmästy - se on vain yksi tapa, jolla nainen yrittää saada miehen huomion.

Johtopäätös

Nyt tiedät siis salaisuudet, joilla naiset saavat ympärillään olevien miesten huomion. Mutta miten sinä saat nämä salaisuudet käytäntöön?
Ensinnäkin, ole itsevarma. Sinun ei tarvitse muuttaa itseäsi houkutellaksesi naista - itse asiassa on parempi, jos pysyt omana itsenäsi. 
Toiseksi, ota katsekontakti. Jos näet naisen, josta olet kiinnostunut, ota katsekontakti ja aloita keskustelu, jolloin hän tietää, että olet kiinnostunut, ja se auttaa herättämään hänen kiinnostuksensa sinuun.
Kolmanneksi, pidä hauskaa! Deittailu voi olla hauskaa, kun nautit olostasi. Älä ota sitä liian vakavasti, äläkä keskity pelkästään naisten houkuttelemiseen. Pidä hauskaa ystävien kanssa, käy ulkona ja nauti elämästäsi. 

Author profile

Ville Järvinen

Online-deittibloggaaja

Ville Järvinen on tunnettu online-deittibloggaaja parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja vinkkejä menestyksekkääseen nettideittailuun.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read