Kategoriat

Blogi

Tapoja rakastua takaisin kumppanisi kanssa

2022-08-05

Tapoja rakastua takaisin kumppanisi kanssa

Tiedät tunteen. Kun olet ollut jonkun kanssa jonkin aikaa, totut häneen. Menetät sen alkuinnostuksen ja intohimon, joka sinulla kerran oli, ja kipinä on poissa.
Älä huoli, et ole yksin. Monet pariskunnat kokevat näin suhteissaan. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että on olemassa keinoja rakastua uudelleen kumppaniin. Tässä postauksessa kerromme seitsemästä toteutettavissa olevasta tavasta, jotka voivat auttaa sytyttämään rakkauden liekin uudelleen suhteeseesi.

Kehu kumppaniasi joka päivä

Sinun tulisi aloittaa päiväsi kehumalla kumppaniasi. Se antaa sävyn päivälle ja muistuttaa häntä siitä, että rakastat ja arvostat häntä. Lisäksi se on hyvä tapa aloittaa päivä positiivisella mielellä.
Kehut voivat koskea mitä tahansa - hänen ulkonäköään, saavutuksiaan tai yksinkertaisesti sitä, miten hienoa on olla hänen kanssaan. Tärkeintä on olla aito ja varmistaa, että kohteliaisuudet ovat pikemminkin konkreettisia kuin yleisiä.
Yritä antaa vähintään yksi kohteliaisuus joka päivä, niin olet hyvällä tiellä rakastumaan kumppaniin uudelleen.

Varaa aikaa treffi-iltoihin

Muistat varmaan vanhat hyvät ajat, jolloin sinä ja kumppanisi vietitte kaiken ajan yhdessä. Nauroitte, puhuitte ja vain nautitte toistenne seurasta. Mutta jotenkin ajan myötä nuo onnelliset hetket katosivat.
Nyt saatat ajatella, että kipinä on kadonnut, eikä sitä kannata yrittää saada takaisin. Mutta olen täällä kertomassa, että ei ole liian myöhäistä. Voit rakastua kumppanisi kanssa uudelleen, jos varaat aikaa treffi-iltoihin.
Sen ei tarvitse olla mitään hienoa tai kallista. Ota vain aikaa kiireisestä aikataulustasi viettääksesi laatuaikaa toistenne kanssa. Ottakaa uudelleen yhteyttä ja löytäkää uudelleen se, mikä sai teidät alun perin rakastumaan.

Päästäkää eroon negatiivisesta viestinnästä

Kyse ei ole siitä, ettette välittäisi toisistanne enää, vaan siitä, että asioista on tullut hieman... tylsiä. Tiedät, mitä on tehtävä, jotta voisit rakastua uudelleen kumppanisi kanssa, mutta se vaatii hieman ponnistelua.
Ensinnäkin sinun on päästävä eroon kaikesta negatiivisesta viestinnästä. Tämä tarkoittaa, että ei enää kritiikkiä, sarkasmia tai silmien pyörittelyä. Jos jokin asia on vaivannut sinua, puutu siihen rakentavasti. Ja muista kuunnella tarkkaavaisesti, kun kumppanisi puhuu.

Aseta fyysinen kosketus etusijalle

Fyysinen kosketus jää helposti sivuun, kun et ole rakkauden kourissa. Älä kuitenkaan unohda, että se on ratkaisevan tärkeää kipinän ylläpitämiseksi.
Varmista, että kosketatte toisianne usein, ei vain intiimeinä hetkinä. Pitäkää toisianne kädestä kiinni kävellessänne, kietokaa käsi kumppaninne ympärille televisiota katsellessanne ja halatkaa, tervehtikää ja hyvästelkää toisianne.
Mitä enemmän fyysistä kosketusta on, sitä enemmän tunnette yhteenkuuluvuutta. Ja se auttaa pitämään suhteenne vahvana.

Osoita kiitollisuutta

Voi olla helppoa pitää kumppania itsestäänselvyytenä, kun on ollut jonkin aikaa yhdessä. Älä kuitenkaan unohda, kuinka onnekas olet, kun sinulla on hänet elämässäsi!
Yksi tapa rakastua uudelleen on osoittaa kiitollisuutta kaikesta siitä, mitä hän tekee puolestasi. Arvosta pieniä asioita ja anna heidän tietää, kuinka paljon arvostat heitä. Teot puhuvat enemmän kuin sanat, joten yritä tehdä heille jotain erityistä osoittaaksesi, kuinka paljon välität.

Suunnitelkaa yhdessä uusia kokemuksia

Pariskuntien on välillä sekoitettava asioita, jotta kipinä säilyy. Yksi tapa tehdä se on suunnitella uusia kokemuksia yhdessä.
Se voi olla niinkin yksinkertainen asia kuin uuden ravintolan kokeileminen tai vaellus paikassa, jossa kumpikaan teistä ei ole ennen käynyt. Uudet kokemukset auttavat pitämään suhteen tuoreena ja jännittävänä.
Lisäksi ne tarjoavat teille mahdollisuuden oppia toisistanne lisää ja luoda uusia yhteyksiä. Mikset siis lisäisi elämäänne spontaaniutta ja katso, mitä tapahtuu?

Investoi suhteeseesi

Se saattaa kuulostaa kliseiseltä, mutta se on totta - sinun on investoitava suhteeseesi, jos haluat sen kestävän. Mitä se tarkalleen ottaen tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, että vietätte aikaa yhdessä, puhutte toisillenne, jaatte ajatuksianne ja tunteitanne ja yritätte luoda syvemmän yhteyden.
Se tarkoittaa myös sitä, että olette tukena toisillenne niin hyvinä kuin huonoina aikoina. Kukaan ei ole täydellinen, ja teillä on ajoittain erimielisyyksiä. Mutta se, miten käsittelette näitä erimielisyyksiä, on tärkeää.
Jos pystytte tekemään töitä ja jos olette molemmat halukkaita tekemään kaikkenne parisuhteenne vahvistamiseksi, ei ole mitään syytä, miksi asiat eivät voisi palata siihen, mitä ne olivat alussa. Se ei ole helppoa, mutta se on sen arvoista.

Johtopäätös

Saatat tuntea olosi hieman eksyneeksi ja epävarmaksi suhteesi tilasta. Ehkä asiat ovat olleet viime aikoina vaikeita, etkä ole varma, kannattaako enää taistella. 
Se, että asiat ovat vaikeita, ei kuitenkaan tarkoita, etteivätkö ne voisi parantua. Pienellä vaivannäöllä ja muutamalla positiivisella muutoksella voit rakastua uudelleen kumppanisi kanssa ja palauttaa entisen onnen.

Author profile

Ville Järvinen

Online-deittibloggaaja

Ville Järvinen on tunnettu online-deittibloggaaja parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja vinkkejä menestyksekkääseen nettideittailuun.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read