Kategoriat

Blogi

Miksi "Nice Guys" Finish Last in the Dating World (Ja miten korjata se)

2022-08-28

Miksi

Mukavana miehenä sinulle on luultavasti toistuvasti sanottu, että sinun on alettava olla itsevarmempi ja "itsekkäämpi", jos haluat menestyä seurustelumaailmassa. Mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa? Ja onko se todella tarpeen?
Tässä artikkelissa tarkastelemme yleisiä syitä siihen, miksi kiltit tyypit jäävät viimeiseksi, ja annamme vinkkejä siihen, miten voit muuttaa lähestymistapaasi ja alkaa saada parempia tuloksia.

Ongelma "kiltin kaverin" olemisen kanssa

Olet siis mukava kaveri. Pidät ovea auki ihmisille, sanot aina kiitos ja kiitos ja olet aina valmis auttamaan. Mutta tuntuu siltä, että naiset eivät jostain syystä ole kovin kiinnostuneita sinusta.
Mistä tässä on kyse? Se on yksinkertaista - lankeat kiltteyden ansaan. Ja kuten käy ilmi, liian kiltteydellä voi olla päinvastainen vaikutus kuin mitä toivot.
Kun olet kiltti kaveri, et näytä mitään persoonallisuudestasi, etkä anna todellisen värisi loistaa, ja sen seurauksena vaikutat tylsältä ja epäkiinnostavalta. Naiset tuntevat vetoa miehiin, joilla on vahva persoonallisuus ja jotka tietävät, mitä he haluavat elämältään.
Miten voit siis korjata asian? Ensimmäinen askel on alkaa olla oma itsensä. Ole aito, ole aito ja anna persoonallisuutesi näkyä. Ja kun kyse on seurustelusta, lakkaa yrittämästä niin kovasti miellyttää naista ja keskity sen sijaan miellyttämään itseäsi.

Mitä naiset todella haluavat kumppanilta

Kun on kyse siitä, mitä naiset haluavat kumppanilta, sinun on tiedettävä muutama asia.
Naiset eivät halua, että heitä "nostetaan jalustalle". Saatat ajatella, että olemalla kiltti ja mukautuva osoitat hänelle, kuinka paljon välität, mutta todellisuudessa saat hänet vain tuntemaan itsensä tukahdutetuksi. Naiset haluavat jonkun, joka kohtelee heitä tasavertaisina, eivät sellaista, joka palvelee heitä sivusta.
Toinen asia, joka sinun on hyvä tietää? "Vaikeasti saatavan" leikkiminen ei toimi. Itse asiassa se tekee juuri päinvastoin. Kun alat pidättäytyä huomiosta tai vetäytyä keskusteluista, nainen alkaa kiinnostua siitä, mitä aiot tehdä. Ja ennen kuin huomaatkaan, hän lähtee perääsi.
Lopuksi, naiset haluavat, että olet hieman itsekäs. He eivät halua, että asetat heidän tarpeensa omiesi edelle, mutta he haluavat, että varmistat, että myös sinun tarpeistasi huolehditaan. Lähde siis viikonloppureissulle kavereidesi kanssa tai katso myöhäisillan peli - varmista vain, että hän tietää olevansa aina etusijalla elämässäsi.

Ero kiltteyden ja tyrkyttämisen välillä

Jos olet kiltti kaveri, voit luulla, että kohteliaisuudella ja naisia hyvällä kohtelulla saat haluamasi. Valitettavasti se ei ole niin yksinkertaista.
Deittimaailmassa kiltteys luullaan usein tyrkyttämiseksi. Ja naiset näkevät sen läpi. He haluavat vahvan, päättäväisen miehen, joka tietää, mitä haluaa.
Miten sinusta voi tulla sellainen mies? Se ei tule olemaan helppoa, mutta se on ehdottomasti tehtävissä. Sinun on aloitettava puolustamalla itseäsi ja opettelemalla sanomaan ei. Sinun on myös osattava ottaa tilanne haltuun ja tehdä päätöksiä sen perusteella, mitä SINÄ haluat, ei sen perusteella, mitä muut haluavat sinulta.
Se ei tule olemaan helppoa, mutta jos olet valmis tekemään töitä, voit varmasti kääntää asiat toisinpäin ja sijoittua deittimaailman ykköseksi.

Miten olla itsevarma olematta ääliö?

Saatat miettiä, miten voit olla itsevarmempi tulematta ääliöksi. No, kyse on tasapainon löytämisestä. Haluat olla tiukka ja selkeä viestinnässäsi olematta kuitenkaan töykeä tai päällekäyvä.
Tässä on muutama vinkki avuksesi:
1. Varmista, että olet selvillä siitä, mitä haluat.
2. Puolusta itseäsi, mutta ole valmis tekemään kompromisseja.
3. Kunnioita toisen henkilön tunteita.
4. Pysy rauhallisena ja tyynenä silloinkin, kun asiat käyvät vaikeiksi.
5. Käytä mieluummin "minä"- kuin "sinä"-lauseita.
Jos hallitset itsevarmuuden taidon, olet matkalla kohti menestyksekkäitä ihmissuhteita.

"Kiltin kaverin" edut

Kiltti kaveri -asenteella on monia etuja. Ensinnäkin se tekee sinusta miellyttävämmän, ihmiset haluavat olla enemmän kanssasi, ja sinua pidetään myös luotettavampana ja uskottavampana.
Mutta kiltti kaveri voi myös vahingoittaa sinua deittimaailmassa. Naiset pitävät mukavia miehiä usein tylsinä tai heikkoina, eikä heitä aina pidetä tarpeeksi "maskuliinisina". Miten voit siis korjata asian?
Ensimmäinen askel on lakata yrittämästä niin kovasti miellyttää kaikkia. Ole oma itsesi ja keskity käymään aitoja keskusteluja naisten kanssa, joista olet kiinnostunut. Toiseksi, varmista, että näytät aina silloin tällöin itsevarman puolesi. Naiset rakastavat miestä, joka tietää, mitä haluaa, eikä pelkää tavoitella sitä. Lopuksi, ole luottavainen itseesi. Kukaan ei ole täydellinen, mutta jos uskot itseesi, naisetkin alkavat uskoa sinuun.

Miten saada kaikki irti deittielämästäsi

Deittailu voi olla haastavaa, varsinkin kun tuntuu, että teet kaiken "oikein", etkä silti tunnu saavan läpimurtoa. Voi olla helppoa syyttää itseään tai tuntea, ettei ole tarpeeksi hyvä, mutta lähestymistapasi deittailuun saattaa olla todellinen ongelma.
Avain menestykseen deittimaailmassa on ymmärtää, että "kiltit tyypit" jäävät viimeiseksi. Jos haluat löytää pysyvän rakkauden, sinun on alettava olla itsevarmempi ja opittava puolustamaan itseäsi.
Älä pelkää laittaa itseäsi likoon ja tavoitella sitä, mitä haluat. Pienellä harjoittelulla voit rikkoa muotin ja alkaa löytää menestystä deittimaailmassa.

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read