Kategoriat

Blogi

Järkyttävä totuus siitä, mitä Dating näyttää tänään

2022-08-11

Järkyttävä totuus siitä, mitä Dating näyttää tänään

Nykyään deittailu muistuttaa paljon laillista prostituutiota. Tarjoat aikaasi, seuraasi ja joskus jopa kehoasi vastineeksi jostakin haluamastasi. Olipa kyse sitten rakkaudesta, huomiosta tai aineellisista hyödykkeistä, meistä on tullut yhteiskunta, joka ei häpeä myöntää, että käytämme toisiamme hyväksi.
Naiset eivät ole enää pelkkä ruumis eivätkä miehet pelkkä lompakko. Olemme monimutkaisia ihmisiä, joilla on tunteita ja haluja. Mutta näyttää siltä, että yhteiskunta on edelleen juuttunut ajattelutapaan, jonka mukaan naiset kelpaavat vain yhteen asiaan.
On aika muuttaa tapaa, jolla ajattelemme deittailusta ja ihmissuhteista. Niiden pitäisi perustua molemminpuoliseen kunnioitukseen ja ihailuun, ei siihen, mitä toinen voi saada toiselta.

Naisten vartaloiden kaupallistaminen

Meidät kaikki pelkistetään perustoimintoihimme, ja meitä kaupataan avoimesti toisten iloksi. Se on masentavaa, tiedän. Mutta on aika kohdata totuus. 
Et ehkä ole tajunnut tätä, mutta kun kohtelet naisia esineinä, ostettavina ja myytävinä, osallistut naisten kehojen tuotteistamiseen. Ja olkaamme rehellisiä, juuri siltä deittailu näyttää nykyään.
Kyse ei ole vain siitä, että löytää jonkun, jonka kanssa seurustella - kyse on siitä, että löytää jonkun, joka voi täyttää tarpeesi, olipa kyseessä sitten joku, joka huolehtii sinusta tai joka voi esitellä sinua ystävillesi. Ja liian usein unohdamme, että naiset ovat ihmisiä, joilla on omat ajatuksensa ja tunteensa. Me näemme heidät vain ruumiina, joita käytetään ja sitten hylätään.
On aika muuttaa tapaa, jolla ajattelemme seurustelusta. Naiset eivät ole pelkkä ruumis sen enempää kuin miehetkään eivät ole pelkkä lompakko. Me ansaitsemme tulla kohdelluiksi kunnioittavasti ja arvokkaasti, ja meidän tehtävämme on vaatia sitä ihmisiltä, joita tapailemme.
Mitä voimme siis tehdä asialle? No, ensimmäinen askel on tunnustaa, että näin tapahtuu, ja toinen askel on puhua siitä. Meidän on käytävä näitä vaikeita keskusteluja, jos haluamme saada aikaan muutoksia.

Miehet nähdään pelkkinä lompakkoina

Tässä on karu totuus: miehet nähdään pelkkinä lompakkoina, kun on kyse deittailusta. Naiset eivät nykyään häpeile myöntää etsivänsä miestä, jolla on rahaa, ja miehet ovat yhtä lailla syyllisiä siihen, että he odottavat seksiä vastineeksi taloudellisesta tuestaan.
Tilanne on surullinen, mutta meidän on kohdattava tosiasiat. Nyky-yhteiskunnassa kyse on vain siitä, mitä voit tarjota toiselle. Ja jos sinua ei ole siunattu varallisuudella, olet alusta alkaen epäedullisessa asemassa.
On muutoksen aika. Meidän on alettava arvostaa ihmisiä sen perusteella, keitä he ovat, eikä sen perusteella, mitä he voivat tarjota. Vannotaan siis kaikki, että muutetaan asioita ja ollaan se muutos, jonka haluamme nähdä maailmassa.

Seksiä odotetaan vastineeksi rahasta

Kun alat seurustella jonkun kanssa, on tärkeää tehdä selväksi, mitä etsit. Etsitkö vain satunnaista seurustelua vai oletko kiinnostunut jostain vakavammasta?
Liian usein ihmiset solmivat suhteita olematta rehellisiä aikeistaan. Ja lopulta käy niin, että toinen loukkaantuu.
Se ei ole oikein, mutta se on todellisuutta. Naisia kohdellaan kuin hyödykkeitä, ja seksiä odotetaan vastineeksi rahasta. 

Seurustelun ja prostituution välinen raja on entistä häilyvämpi

Myyt aikaasi, huomiotasi ja ennen kaikkea kehoasi. Menet treffeille miesten kanssa, jotka odottavat sinun tarjoilevan heille viiniä ja ruokaa, ja he odottavat sen jälkeen seksiä. 
On olemassa niin sanottu "sugar dating", jossa ihmiset menevät treffeille jonkun kanssa, josta he eivät ole kiinnostuneita romanttisesti, mutta ovat silti valmiita maksamaan heidän ajastaan.
Se saattaa kuulostaa hullulta, mutta se on yleistymässä. Tähän eivät syyllisty vain miehet, vaan myös naiset ovat yhtä pahoja.
Miksi siis siedämme tätä? Miksi jatkamme seurustelua ihmisten kanssa, jotka pitävät meitä pelkkänä lihapalana tai lompakkona? On aika puolustaa itseämme ja vaatia enemmän kunnioitusta. On aika seurustella sellaisten ihmisten kanssa, jotka näkevät meidät ihmisinä, eivät hyödykkeinä.

Naiset - keskittykää rakentamaan itseänne.

Ajattelet varmaan: "Mistä aloitan?". Aloitetaan perusasioista. 
Vietätkö aikaa sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat sinulle tärkeitä? Työskenteletkö parantaaksesi taitojasi tai kykyjäsi? Haluatko olla paras mahdollinen versio itsestäsi?  Tiedätkö, kuka oikeasti olet?
Jokaisen naisen pitäisi olla tyytyväinen itseensä ja elämäänsä, olipa hänellä kumppani tai ei. Tällaisia kysymyksiä nuorten naisten pitäisi miettiä sen sijaan, että he keskittyisivät kaiken huomionsa ulkonäköönsä.
Jos olet viehättävä vain ulkonäkönsä vuoksi, on olemassa muitakin viehättäviä (ja fiksuja) naisia.
Miehet etsivät muutakin kuin vain kauniita kasvoja. He haluavat jonkun, joka voi haastaa heidät ja saada heidät ajattelemaan. He haluavat jonkun mielenkiintoisen ja mukaansatempaavan. Ja mikä tärkeintä, he haluavat jonkun, joka on heidän veroisensa (tietenkin, jos mies on jonkin arvoinen).

Deittailun tulevaisuus

Miltä siis näyttää deittailun tulevaisuus? Uskon, että tulevaisuudessa on kyse siitä, että löytää jonkun, jonka kanssa on henkilökohtainen yhteys. Jonkun, johon voit todella luottaa ja jonka kanssa voit jakaa elämäsi. Seurustelussa on kyse siitä, että löytää jonkun erityisen ihmisen, ja se ei muutu, vaikka maailma muuttuisi miten.

Author profile

Ville Järvinen

Online-deittibloggaaja

Ville Järvinen on tunnettu online-deittibloggaaja parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja vinkkejä menestyksekkääseen nettideittailuun.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read