Kategoriat

Blogi

Etkö ole varma, onko seurustelukumppanisi emotionaalisesti kypsä? Tarkista nämä 10 merkkiä

2022-08-14

Etkö ole varma, onko seurustelukumppanisi emotionaalisesti kypsä? Tarkista nämä 10 merkkiä

Olet siis seurustellut naisen kanssa jo jonkin aikaa, ja alat miettiä, onko hän emotionaalisesti tarpeeksi kypsä vakavaan suhteeseen. Ehkä sinusta on tuntunut, ettei hän ole vielä aivan valmis. No, älä huoli, sillä me olemme täällä auttamassa. Tässä artikkelissa listaamme 10 merkkiä naisen emotionaalisesta kypsymättömyydestä. Jos näet tyttöystävässäsi enemmän kuin muutaman näistä merkeistä, saattaa olla aika lopettaa suhteet ja etsiä joku emotionaalisesti kehittyneempi.

Hän testaa sinua jatkuvasti

Tämä ilmenee yleensä siten, että hän yrittää nähdä, kuinka pitkälle hän voi työntää sinua, ennen kuin suutut tai hermostut. Hän saattaa esimerkiksi tehdä tahallaan asioita, joiden hän tietää ärsyttävän sinua, vain nähdäkseen, miten reagoit. Tai hän saattaa jatkuvasti koetella kärsivällisyyttäsi puhumalla vastaan tai ärsyttämällä sinua. Jos tuntuu siltä, että hän yrittää aina ärsyttää sinua, se johtuu luultavasti siitä, että hän ärsyttää.

Hän on epävarma ja mustasukkainen

Jos hän kyselee aina, kenen kanssa puhut tai minne olet menossa, se on merkki siitä, ettei hän luota sinuun. Ja jos hän on aina mustasukkainen, kun puhut muiden naisten kanssa, se on merkki siitä, että hän on epävarma. Tämä voi olla myrkyllistä parisuhteessa, etkä halua olla tekemisissä sen kanssa. Hän tarvitsee aina vakuuttelua. Yksi merkki siitä, että tyttöystäväsi saattaa olla emotionaalisesti kypsymätön, on myös se, että hän tarvitsee aina vakuuttelua. Jos hän kysyy sinulta jatkuvasti, rakastatko häntä yhä tai pidätkö häntä kauniina, se on merkki siitä, että hän ei ole itsevarma. Tämä voi olla todella rasittavaa parisuhteessa, etkä halua olla tekemisissä sen kanssa. Jos näet tyttöystävässäsi näitä merkkejä emotionaalisesta kypsymättömyydestä, saattaa olla aika lopettaa suhde. Emotionaalinen kypsyys on parisuhteessa tärkeää, ja jos hänellä ei ole sitä, se ei toimi.

Hän on kärsimätön

Jos hän ei kestä jonottamista tai ruuhkassa istumista, se on merkki siitä, ettei hänellä ole kärsivällisyyttä käsitellä todellisia ongelmia. Tämä voi olla turhauttavaa parisuhteessa, etkä halua olla tekemisissä sen kanssa.

Hän on draamakuningatar

Draamakuningattaret etsivät aina riitaa ja rakastavat aloittaa draamaa draaman vuoksi. Jos tyttöystäväsi aloittaa aina riitoja kanssasi ilman syytä, hän on luultavasti emotionaalisesti epäkypsä. Ja jos hänen tunteenpurkauksensa aiheuttavat ongelmia suhteessanne, saattaa olla aika lopettaa asiat ennen kuin ne mutkistuvat liikaa.

Hän on itsekäs

Jos hän ajattelee aina vain itseään ja sitä, mitä hän haluaa, se on merkki siitä, ettei hän ole tarpeeksi kypsä parisuhteeseen. Kypsä nainen osaa ajatella kumppaniaan ja ottaa huomioon tämän tarpeet, mutta kypsymätön nainen ajattelee vain itseään. Tämä voi olla myrkyllistä parisuhteessa, etkä halua olla tekemisissä sen kanssa. Jos hän ei pysty tähän, hänen on vaikea saada tervettä ja kestävää suhdetta. Hän huolehtii aina vain ykkösestä, mikä ei sovi kummallekaan teistä.

Hän on liian herkkä

Kypsä nainen kestää kritiikkiä puolustautumatta, mutta epäkypsä nainen loukkaantuu hetkessä. Jos tyttöystäväsi ei kestä sitä, että olet eri mieltä hänen kanssaan tai kerrot hänelle, että hän on väärässä jossakin asiassa, hän ei luultavasti ole tarpeeksi kypsä parisuhteeseen. Suhteet vaativat antamista ja ottamista, mutta se ei onnistu, jos hän on aina puolustuskannalla.

Hän on aina uhri

Jos hän aina keksii tekosyitä huonolle käytökselleen tai syyttää muita ihmisiä ongelmistaan, se on merkki siitä, ettei hän ota vastuuta itsestään. Tämä voi olla myrkyllistä parisuhteessa, etkä halua olla tekemisissä sen kanssa. Jos hän etsii aina jotakuta muuta syyllistä, terveen ja kestävän suhteen luominen hänen kanssaan on vaikeaa.

Hän on manipuloiva

Manipuloiva käytös voi saada monia muotoja, hienovaraisista mielenleikeistä avoimiin uhkauksiin ja emotionaaliseen kiristykseen. Jos tyttöystäväsi yrittää aina kontrolloida sinua tai manipuloida sinut tekemään, mitä hän haluaa, se on merkki siitä, että hän on emotionaalisesti kypsymätön. Tämä voi olla myrkyllistä parisuhteessa, etkä halua olla tekemisissä sen kanssa.

Hän kontrolloi

Hän saattaa olla epävarma, joten hänen on oltava vastuussa kaikesta. Jos näin on, suhde ei ole terveellinen kummallekaan teistä. Sinun on oltava jonkun kanssa, joka luottaa sinuun ja kunnioittaa itsenäisyyttäsi. Jonkun, joka antaa sinun olla oma itsesi. Jos siis tyttöystäväsi yrittää aina kertoa sinulle, mitä tehdä tai miten käyttäytyä, on luultavasti aika lopettaa suhteet.

Hän on kypsymätön ajattelussaan

Jos tyttöystäväsi tekee jatkuvasti päätöksiä, jotka perustuvat tunteisiin eivätkä logiikkaan, se on merkki siitä, että hän on emotionaalisesti epäkypsä. Tai hän ei esimerkiksi pysty käymään aikuismaista keskustelua hänelle tärkeistä asioista. Hän ei ehkä pysty käsittelemään kritiikkiä tai palautetta terveellisesti. Tai hän ei ehkä pysty ottamaan vastuuta omista teoistaan.

Johtopäätös

Jos seurustelet naisen kanssa, jolla on jokin näistä oireista, se viittaa siihen, että hän on emotionaalisesti epäkypsä. On myös epätodennäköistä, että suhde olisi terve tai pitkäaikainen, jos olet suhteessa tällaisen henkilön kanssa. On siis tärkeää olla tietoinen näistä signaaleista ja puuttua niihin mahdollisimman pian. Jos et pysty siihen, voi olla aika lopettaa, ennen kuin asiat mutkistuvat liikaa.

Author profile

Ville Järvinen

Online-deittibloggaaja

Ville Järvinen on tunnettu online-deittibloggaaja parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja vinkkejä menestyksekkääseen nettideittailuun.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read