Kategoriat

Blogi

5 merkkiä siitä, että olet valmis deittailemaan uudelleen

2022-07-31

5 merkkiä siitä, että olet valmis deittailemaan uudelleen

Ihmiset käyttäytyvät eri tavalla eron jälkeen, ja on vaikea sanoa, milloin he ovat emotionaalisesti valmiita seurustelemaan uudelleen. Jotkut ihmiset yrittävät löytää heti jonkun uuden, selittäen, että heidän on "päästävä takaisin ulos" voidakseen paremmin. Liian nopea seurustelu eron jälkeen voi kuitenkin joskus tehdä enemmän vahinkoa kuin hyötyä. Toiset taas tarvitsevat aikaa parantuakseen. Tämä ajanjakso voi kestää muutamasta viikosta useisiin kuukausiin riippuen monista tekijöistä, kuten suhteen pituudesta, siitä, kuinka kiintynyt olit exääsi jne.

Jos mietit, oletko valmis tapailemaan uudelleen, tässä on viisi merkkiä, jotka voivat viitata siihen, että olet valmis:

1. Seurustelet, koska haluat, et koska sinun on pakko.

Yksi selkeimmistä merkeistä siitä, että olet valmis seurustelemaan uudelleen, on se, että teet sitä, koska haluat, etkä siksi, että sinusta tuntuu, että sinun on pakko. Jos seurustelun motiivisi on vain "päästä takaisin ulos" tai saada itsesi tuntemaan olosi paremmaksi eron jälkeen, se ei luultavasti ole oikea aika sinulle. Odota sen sijaan, kunnes olet todella valmis ja innostunut seurustelemaan uudelleen.

2. Et vertaa kaikkia exääsi.

Toinen merkki siitä, että saatat olla valmis seurustelemaan uudelleen, on se, että pystyt puhumaan edellisestä suhteestasi vertaamatta jatkuvasti jokaista tapaamaasi ihmistä exääsi. Jos et pysty keskustelemaan seurusteluelämästäsi ilman, että otat exäsi esille, sinun ei luultavasti ole oikea aika aloittaa seurustelua uudelleen. Odota sen sijaan, kunnes voit puhua seurustelusta ajattelematta tai puhumatta heti edellisestä suhteestasi.

3. Et käytä seurustelua keinona päästä yli exästäsi.

Deittailu voi olla hyvä tapa tavata uusia ihmisiä ja pitää hauskaa, mutta sitä ei pitäisi käyttää keinona yrittää unohtaa exäsi. Jos huomaat meneväsi treffeille vain siksi, että toivot voivasi unohtaa exäsi, sinun ei luultavasti ole oikea aika aloittaa seurustelua uudelleen. Keskity sen sijaan parantumaan erostasi ja pääsemään yli exästäsi, ennen kuin alat seurustella uudelleen.

4. Olet emotionaalisesti valmis uuteen suhteeseen.

Jos olet ottanut aikaa parantua edellisestä suhteestasi ja tunnet olevasi emotionaalisesti valmis uuteen suhteeseen, saattaa olla oikea aika aloittaa seurustelu uudelleen. Tämä tarkoittaa sitä, että et ole vieläkään kiinni exässäsi, pystyt käymään terveitä keskusteluja seurustelusta ja ihmissuhteista ja olet innoissasi mahdollisuudesta tavata joku uusi.

5. Olet valmis hyväksymään, että seurustelu ei ole aina helppoa.

Jos olet ollut jo jonkin aikaa poissa deittailupelistä, on tärkeää muistaa, että deittailu ei ole aina helppoa. Tulee aikoja, jolloin et löydä jonkun kanssa sopua, treffejä, jotka eivät mene hyvin, ja ihmisiä, jotka eivät ole kiinnostuneita sinusta. Se kaikki kuuluu deittailuprosessiin! Jos hyväksyt sen, että seurustelu ei ole aina helppoa ja että on normaalia, että sinulla on huonoja treffejä, sinun on ehkä aika aloittaa seurustelu uudelleen.

Pidä nämä viisi merkkiä mielessäsi, kun aloitat seurustelun uudelleen, ja olet matkalla kohti tervettä ja onnellista suhdetta.

Mutta mitä tehdä, jos ainakin yksi mainituista merkeistä ei koske sinua nyt?

Jos seurustelu on viimeinen asia mielessäsi eron jälkeen, sinun ei luultavasti ole oikea aika aloittaa seurustelua uudelleen. On tärkeää antaa itsellesi aikaa parantua eron jälkeen, ennen kuin alat seurustella uudelleen. Ja se on ihan okei! Ei ole olemassa mitään aikataulua sille, milloin sinun pitäisi olla valmis seurustelemaan uudelleen. Jokainen paranee eri tahtiin, eikä ole olemassa "oikeaa" tai "väärää" tapaa toimia. Sen sijaan, että ihmiset yrittäisivät löytää rakkautta ja pitkäaikaista suhdetta, he siirtyvät usein väliaikaisesti käyttämään hookup dating saada uusia kokemuksia ja pitää hauskaa.

Pidä huolta itsestäsi!

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read