Kategoriat

Blogi

Kuumat naiset ja nettitreffit: Miksi keskivertomiehet häviävät

2022-10-01

Kuumat naiset ja nettitreffit: Miksi keskivertomiehet häviävät

Ei ole mikään salaisuus, että nettideittailu on numeropeliä, ja mitä useammalle ihmiselle lähetät viestejä, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada treffit. Mutta keskivertopojille asiat saattavat muuttua vaikeiksi juuri tässä kohtaa. Sillä myönnettäköön: viehättävät naiset pommitetaan päivittäin sopivien poikamiesten viesteillä, ja heillä on mahdollisuus olla erittäin nirso sen suhteen, kenen kanssa he seurustelevat.
Joten mitä miehen pitäisi tehdä? Hän voi yrittää parantaa peliään treenaamalla ja pukeutumalla paremmin. Siitä huolimatta hän on edelleen epäedullisessa asemassa, koska hän ei voi verrata kovan vatsalihaksen omaavan 180-senttisen miehen ulkonäköä. Lopputulos on, että jos et ole komea, sinun on tehtävä huomattavasti enemmän töitä kuin keskivertoihmisen, jotta voit erottua joukosta ja seurustella upean naisen kanssa.

Nettideittailu ja seksikkyystekijä

Olet varmaan kuullut tämän ennenkin, mutta se on totta: seksikkäillä naisilla on helppoa nettideittailussa.
Ajattele: kun selaat profiileja, kuumimmilla naisilla on aina meri janoisia miehiä, jotka kilpailevat heidän huomiostaan. Eikä se johdu vain siitä, että he ovat fyysisesti viehättäviä (vaikka se on tietenkin suuri osa). Se johtuu myös siitä, että heillä on itseluottamusta laittaa itsensä likoon ja tietää olevansa seurustelun arvoinen.
Mitä tavallinen mies voi siis tehdä lisätäkseen mahdollisuuksiaan päästä treffeille kuuman naisen kanssa? Ensimmäinen askel on lakata pitämästä itseään keskivertona. Sinun on alettava uskoa, että sinäkin olet hyvä saalis. Ja sitten sinun on tehtävä töitä, jotta erotut kilpailijoista.
Ole aito, kiinnostava ja oma itsesi. Jos et pysty siihen, kukaan muukaan ei halua seurustella kanssasi.

Ratkaisu: Ole enemmän kuin keskiverto

Keskivertotyyppien pelikenttä on liian epätasainen, ja olet alusta alkaen epäedullisessa asemassa.
Se ei kuitenkaan tarkoita, ettetkö voisi löytää rakkautta netistä. Jos haluat seurustella kuuman naisen kanssa, sinun ei tarvitse olla filmitähti tai miljonääri. Itse asiassa sinun ei tarvitse edes itse olla niin hyvännäköinen. Tarvitset vain oikean lähestymistavan.
Miten se onnistuu? Se ei ole helppoa, mutta se onnistuu. Ensinnäkin sinun täytyy erottua joukosta. Et voi olla vain yksi keskivertoihminen, vaan sinun on oltava enemmän. Miten se onnistuu? Ensinnäkin voit pukeutua keskivertoa paremmin. Voit myös oppia puhumaan naisille niin, että he tuntevat vetoa sinuun.
Toinen tärkeä asia - sinun on oltava aito. Älä yritä olla joku, joka et ole; ole vain oma itsesi ja anna persoonallisuutesi loistaa.
Ja lopuksi, sinulla on oltava itseluottamusta. Sinun on uskottava itseesi, vaikka et tuntisikaan olevasi se kaikkein komein mies. Kun sinulla on uskoa, se näkyy käytöksessäsi, ja naiset huomaavat sen.

Johtopäätös

Usein kuulee yleisen kliseen, jonka mukaan seksikkäät naiset seurustelevat vain pitkien, lihaksikkaiden ja varakkaiden miesten kanssa. Uskomme kuitenkin, että kyse on muustakin kuin fyysisestä ulkonäöstä tai sosiaalisesta asemasta, ja keskivertokaveri voi houkutella kuuman naisen verkossa.
Totuus on, että kuumat naiset ovat aivan kuten muutkin naiset - he etsivät jotakuta, johon he voivat luoda yhteyden, joka saa heidät nauramaan ja joka on hyvä kumppani. Ja kyllä, siihen kuuluvat joskus myös pitkät, lihaksikkaat ja varakkaat miehet. Mutta siihen kuuluvat myös keskivertomiehet.
Älä siis luovu toivosta - sinulla on mahdollisuus seurustella unelmiesi naisen kanssa. Sinun täytyy vain laittaa itsesi likoon ja olla avoin tapaamaan uusia ihmisiä. Käytä nettideittisivustoja ja -sovelluksia hyväksesi, äläkä pelkää puhua kauniille naisille. Kuka tietää, saatat päätyä unelmiesi naisen kanssa.

Author profile

Ville Järvinen

Online-deittibloggaaja

Ville Järvinen on tunnettu online-deittibloggaaja parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja vinkkejä menestyksekkääseen nettideittailuun.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read