Kategoriat

Blogi

Naimisissa olevat miehet puhuvat: 5 asiaa, joita olemme kyllästyneet kuulemaan

2022-08-27

Naimisissa olevat miehet puhuvat: 5 asiaa, joita olemme kyllästyneet kuulemaan

Naimisissa olevana miehenä voin kertoa, että on asioita, joita olen yksinkertaisesti kyllästynyt kuulemaan. Itse asiassa nämä asiat menevät niin paljon ihon alle, että tunnen joskus tarvetta puhua niistä ääneen.
Jos olet naimisissa oleva mies, voit varmasti samaistua. Nämä viisi asiaa ovat ärsyttävimpiä ja rasittavimpia asioita, joita kuulemme päivittäin. Tehdään niistä loppu lopullisesti!

"Kaipaatko sinkkuna olemista?"

Sellaiset kysymykset kuin "Kaipaatko sinkkuna olemista?" tai "Etkö halua pettää vaimoasi?" voivat olla todella ärsyttäviä, ja ne tulevat usein ihmisiltä, jotka ovat hyvää tarkoittavia mutta eivät vain ymmärrä.
Olen onnellinen vaimoni kanssa, enkä kaipaa sinkkuna olemista lainkaan. Itse asiassa rakastan naimisissa olemista - se on paras päätös, jonka olen koskaan tehnyt. Ja voin kertoa, että useimmat naimisissa olevat miehet tuntevat samoin. Joten lopettakaa näiden kysymysten esittäminen, koska ne ovat epäreiluja.

"Kadutko koskaan naimisiinmenoa?"

Olet aina niin onnellinen. Kadutko koskaan naimisiinmenoa?"
Ihanko totta? Tämä on yksi ärsyttävimmistä asioista, joita naimisissa olevalta mieheltä voi kysyä. Aivan kuin yrittäisit löytää vikaa suhteestamme, mutta sitä ei ole. Olemme onnellisia ja rakastuneita. Teimme sitoumuksen ja pidämme siitä kiinni.
Mikset voi olla onnellinen puolestamme?

"Olet naimisissa, et voi mennä ulos ja tehdä noin"...

Olet nyt naimisissa, joten et voi enää mennä ulos ja tehdä sitä.
Olemme kaikki kuulleet sen ennenkin - joku hyvää tarkoittava ystävä tai perheenjäsen katsoo meitä paheksuvasti. Aivan kuin olisimme yhtäkkiä muuttuneet erilaiseksi ihmiseksi nyt, kun olemme naimisissa.
Mutta asia on niin, että olemme yhä samoja ihmisiä kuin ennenkin. Meillä on nyt vain eri titteli. Saamme yhä mennä ulos ja pitää hauskaa. Vietämme edelleen mielellämme aikaa ystäviemme kanssa. Pidämme edelleen treffeistä.
Joten älkää kertoko meille, mitä voimme ja mitä emme voi tehdä. Teemme ne päätökset itse.

"Etkö ole huolissasi, että vaimosi jättää sinut?"

Kun on naimisissa, ihmiset tuntevat voivansa kysyä kaikenlaisia henkilökohtaisia kysymyksiä. Ja yksi yleisimmistä on: "Etkö ole huolissasi siitä, että vaimosi jättää sinut?".
Kysymys on tietysti aiheellinen, mutta sitä ei todellakaan kannata murehtia koko ajan. Olemme naimisissa, koska rakastamme toisiamme ja olemme sitoutuneet pysymään yhdessä pitkään.
Joten älkää enää kysykö meiltä tätä. Emme aio jättää vaimoamme vain siksi, että meillä on muutama ylimääräinen harmaa tukka. Me vanhenemme, ja se on luonnollista, ja selviämme siitä yhdessä.

"Miksi sinulla ei ole vihkisormusta?" "Miksi sinulla ei ole vihkisormusta?"

Se on kysymys, jonka naimisissa olevat miehet kuulevat aina, ja me olemme kyllästyneet siihen. Luuletko, että haluamme ottaa sormukset pois aina kun menemme kuntosalille tai asioille?
Se voi tuntua pieneltä, mutta kun sormuksesta kysytään jatkuvasti, se alkaa rasittaa. Eikä vain itse kysymys ole ärsyttävä, vaan myös siihen liittyvät oletukset.
Ihmiset tuntuvat ajattelevan, että jos sinulla ei ole sormusta, olet varmasti sinkku. Tai että vaimosi on frigidi tai jotain. On todella turhauttavaa kohdata kaikki nämä tuomiot ja oletukset, varsinkin kun ne tulevat ihmisiltä, jotka eivät edes tunne sinua.

Johtopäätös

Olet varmasti kyllästynyt kuulemaan samoja kommentteja ihmisiltä, jotka eivät tunnu ymmärtävän, millaista on olla naimisissa. 
Suoraan sanottuna olisi hienoa, jos ihmiset vain pitäisivät huolta omista asioistaan ja antaisivat meidän elää elämäämme niin kuin haluamme. Olemme onnellisia ja tyytyväisiä avioliittoomme, eikä sitä tarvitse perustella kenellekään. Joten, kun seuraavan kerran näet naimisissa olevan miehen, mikset vain tervehtisi häntä sen sijaan, että kyselisit tarkentavia kysymyksiä? Arvostaisimme sitä varmasti enemmän.

P.S. Jos olet sinkku ja haluat mennä naimisiin kerran, sinun täytyy aloittaa seurustelu ensin. Tätä varten voit käyttää todistetusti deittisivustoja poistumatta kotoa :)

Author profile

Ville Järvinen

Online-deittibloggaaja

Ville Järvinen on tunnettu online-deittibloggaaja parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja vinkkejä menestyksekkääseen nettideittailuun.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read