Kategoriat

Blogi

Viimeinen sana mulkun koosta: Mitä naiset haluavat?

2022-11-19

Viimeinen sana mulkun koosta: Mitä naiset haluavat?

Mulkun koko on suuri keskustelunaihe miesten keskuudessa. Me kaikki haluamme tietää, mitä naiset ajattelevat kaluistamme ja siitä, olemmeko "sopivia" vai emme. Totuus on kuitenkin se, että asia ei ole mustavalkoinen. Mielipiteitä on paljon erilaisia, ja siitä, mistä yksi nainen saattaa pitää, toinen ei välttämättä pidä.

Onko koolla todella väliä?

Tehdään yksi asia selväksi: koolla on väliä, mutta ei sillä tavalla kuin ehkä luulet. Kyllä, naiset välittävät peniksen koosta, mutta vain siksi, että he luulevat sillä olevan merkitystä makuuhuoneessa. Keskimääräinen peniksen koko on noin viisi tai kuusi tuumaa, ja se on täysin hyvä. Itse asiassa useimmat naiset pitävät pienemmästä peniksestä, koska silloin on helpompi saada orgasmi vähemmällä stimulaatiolla.
Tärkeintä on, että osaat käyttää sitä, mitä sinulla on. Se on se, millä on todella väliä makuuhuoneessa. Jos saat kumppanisi tuntemaan olosi hyväksi, koko ei ole edes ongelma.

Mitä naiset sanovat kalun koosta?

Mulkun koosta liikkuu paljon myyttejä ja väärinkäsityksiä. Mutta mitä naiset oikeasti ajattelevat? No, vastaus on hieman monimutkainen. Koska kun kyse on seksistä, eri naiset haluavat eri asioita. Jotkut naiset pitävät suuremmasta peniksestä, koska se on heidän mielestään miellyttävämpi. Toiset pitävät pienemmästä peniksestä, koska se on heidän mielestään mukavampi. Ja toiset taas eivät välitä siitä, onko se parempi vai huonompi.
Lopputulos on siis se, että mulkun kokoon ei ole olemassa "oikeaa" vastausta, vaan kyse on siitä, mistä SINÄ pidät ja mikä saa SINUT tuntemaan olosi hyväksi. Jos siis mietit, oletko sopiva vai et, voit parhaiten kysyä kumppaniltasi, mitä hän haluaa.

Suosivatko naiset ympärysmittaa vai pituutta?

Miljoonan dollarin kysymys, eikö niin? No, vastaus on monimutkaisempi kuin luuletkaan. Se riippuu todella naisesta. Jotkut naiset pitävät ympärysmitasta, toiset taas pituudesta. Jotkut taas eivät välitä kummastakaan, kunhan mies osaa käyttää sitä, mitä hänellä on. Asia on näin: jokainen nainen on erilainen. Aivan kuten jokaisella meistä on erilaiset mieltymykset miesten suhteen, meillä on myös erilaiset mieltymykset heidän kalujensa suhteen. Joten se todella vaihtelee.
Jos kuitenkin pitäisi valita jompikumpi, sanoisin, että ympärysmitta on hieman tärkeämpi kuin pituus. Miksi? Koska ympärysmitta stimuloi klitorista ja emätintä enemmän, mikä voi johtaa voimakkaampiin orgasmeihin. Lisäksi, olkaamme rehellisiä: paksu kalu näyttää ja tuntuu paremmalta kuin ohut.
Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, on ratkaisevan tärkeää huolehtia hyvästä hygieniasta ja olla hyvä sängyssä. Sillä suurinkaan penis ei korvaa surkeaa seksiä!

Onko sillä väliä, oletko ympärileikattu vai et?

Saatat miettiä, onko sillä väliä, onko sinut ympärileikattu vai ei. Ja vastaus on... ehkä. Jotkut naiset pitävät ympärileikatun peniksen ulkonäöstä, koska he ovat tottuneet näkemään sitä pornografiassa. Toisten mielestä se on esteettisesti miellyttävämpi. Ja jotkut eivät välitä siitä. Mitä tulee siihen, miten se vaikuttaa tuntoaistimuksiin, on jonkin verran näyttöä siitä, että ympärileikkaus voi johtaa tuntoaistimusten vähenemiseen. Mutta tämäkään ei ole yleinen totuus - jotkut naiset sanovat, etteivät huomaa eroa, kun taas toiset sanovat pitävänsä enemmän siitä, miltä ympärileikattu penis tuntuu.
Loppujen lopuksi se, ympärileikataanko sinut vai ei, on sinusta itsestäsi kiinni. Jos kuitenkin harkitset ympärileikkausta kosmeettisista syistä, muista, että se ei välttämättä muuta makuuhuoneen tilannetta.

Miten saat kaiken irti siitä, mitä sinulla on?

Nyt kun olemme saaneet kaiken tämän selville, puhutaanpa siitä, miten saat kaiken irti siitä, mitä sinulla on. Sillä vaikka sinulla ei olisikaan paljon kuumuutta, voit silti tehdä asioita varmistaaksesi, että annat kumppanillesi parhaan mahdollisen kokemuksen. Keskity ensinnäkin esileikkiin. Monet miehet unohtavat tämän, mutta se on niin tärkeää. Käytä aikaa siihen, että saat kumppanisi todella kiihottumaan ennen kuin aloitatte seksin. Mitä kiihottuneempi hän on, sitä vähemmän hän välittää kalusi koosta.
Toinen asia, jonka voit tehdä, on olla luova asentojen kanssa. On monia erilaisia tapoja harrastaa seksiä, eivätkä kaikki vaadi valtavaa penistä. Ole luova ja kokeile eri asentoja, kunnes löydät ne, jotka sopivat sinulle ja kumppanillesi.
Äläkä lopuksi unohda suuseksiä. Monet naiset pitävät siitä, joten siihen kannattaa ehdottomasti keskittyä, jos haluat miellyttää kumppaniasi.

Ylittämällä ja ylittämällä: Mitä naiset oikeasti ajattelevat isoista kaluista?

Todellisuudessa useimmat naiset eivät usko, että heillä on koskaan kumppani, jolla on iso kalu. Mutta mitä naiset todella ajattelevat isoista kaluista? Rakastavatko he niitä vai ovatko ne vain riesa? Otetaanpa selvää. On käynyt ilmi, että useimmat naiset pitävät isoja kaluja kiihottavina. Itse asiassa monet sanovat, että se on kaikkein suurin kiihottaja. He rakastavat sitä, miltä se tuntuu ja näyttää, ja sanovat, että se saa heidät tuntemaan itsensä itsevarmemmiksi ja seksikkäämmiksi.
Isolla kalulla on kuitenkin myös huonoja puolia. Ensinnäkin se voi olla epämiellyttävä molemmille osapuolille seksin aikana. Toiseksi miehet, joilla on iso kulli, kärsivät usein ennenaikaisesta siemensyöksystä.
Siinä se siis on. Naiset todella rakastavat isoja kaluja, mutta on olemassa joitakin haittoja, jotka sinun tulisi tietää ennen kuin menet ostamaan sellaisen :)

Johtopäätös

Vastaus, kuten useimmissa asioissa elämässä, on monimutkainen. Eri tytöt haluavat eri asioita. Jotkut saattavat olla enemmän huolissaan ympärysmitasta, kun taas toiset pitävät pituutta tärkeämpänä. Jotkut saattavat haluta sekä pitkän että paksun kalun, kun taas toiset ovat joustavampia. Kaikki on kiinni henkilökohtaisista mieltymyksistä. Paras tapa selvittää, mitä tyttö haluaa, on kysyä häneltä suoraan. Puhu omista ja hänen huolistaan ja katso, pääsettekö yhteisymmärrykseen. Todennäköisesti hän arvostaa rehellisyyttä ja avoimuutta.

Ja jos kaikki muu epäonnistuu, muista, että luottamus on avainasemassa. Kaikki tytöt ovat kädestäsi kiinni, jos luotat itseesi ja kykyihisi.

Author profile

Ville Järvinen

Online-deittibloggaaja

Ville Järvinen on tunnettu online-deittibloggaaja parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja vinkkejä menestyksekkääseen nettideittailuun.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read