Kategoriat

Blogi

Mitä tehdä seksin jälkeen: Opas parempiin suhteisiin

2022-10-10

Mitä tehdä seksin jälkeen: Opas parempiin suhteisiin

Seksin jälkeen voit tehdä muutamia asioita lujittaaksesi suhdettanne ja varmistaaksesi, että kokemus on positiivinen teille molemmille. 
Ennen kaikkea kiitollisuuden ilmaiseminen kumppanillesi on tärkeää. Pelkkä "kiitos" voi saada kumppanisi tuntemaan itsensä arvostetuksi. Seuraavassa on muutamia muita ideoita, joita suosittelemme.

Puhu siitä, mistä pidit

Mistä pidit tuossa? Oikeasti, pysähdy hetkeksi ja mieti sitä. Mitkä olivat suosikkihetkesi?
Hyvistä asioista puhuminen on loistava tapa rakentaa perusta paremmalle suhteelle. Sen lisäksi, että tunnet olevasi lähempänä kumppaniasi, kun olet jakanut jotain intiimiä asiaa, kuten seksiä, opit myös tuntemaan hänet syvällisemmin.
Kaikki on kiinni kommunikaatiosta, ihmiset.

Halailu

Halailu seksin jälkeen tuntuu aika hyvältä, eikö vain? Se on tapa luoda fyysinen ja emotionaalinen yhteys kumppaniin. Lisäksi se vapauttaa oksitosiinia, jota kutsutaan joskus "halihormoniksi".
Kun halailet, saat kaikki nämä edut ja paljon muuta. Vahvistat parisuhdettasi, vahvistat sidettäsi ja syvennät yhteyttänne. Joten miksi et kokeilisi sitä?

Ota välipala

Seksin jälkeen on hyvä aika rentoutua ja nauttia toistenne seurasta. Jotkut pitävät halailusta, toiset puhumisesta, mutta minun suosikkini on napostella.
Se saattaa kuulostaa hölmöltä, mutta välipalat auttavat tankkaamaan kehoa ja mieltä. Ne ovat hyvä tapa osoittaa kumppanillesi, että olet kiinnostunut hänen hyvinvoinnistaan. Pieni kiintymyssuhde seksin jälkeen voi vaikuttaa pitkälle.
Joten miksi ette tekisi nopeaa välipalaa yhdessä? Se on loistava tapa luoda yhteenkuuluvuutta ja pitää energiatasot korkealla, jotta voitte nauttia loppuillasta!

Käykää yhdessä suihkussa

Tämä on melko yksinkertaista - käykää yhdessä suihkussa. Se on loistava tapa rentoutua ja rentoutua seksin jälkeen, ja se voi myös auttaa vahvistamaan suhdettanne.
Yhdessä suihkussa käydessä voitte ottaa yhteyttä toisiinne todella intiimillä tavalla. Lisäksi se on yksinkertaisesti hauskaa. Joten miksi ette kokeilisi sitä?

Haukkaa raitista ilmaa

Seksin jälkeen on aina hyvä idea haukata raitista ilmaa. Teidän ei tarvitse mennä kauas, mutta nopea kävelykierros korttelin ympäri riittää hyvin. Se ei ainoastaan auta tyhjentämään päätä, vaan antaa teille myös tilaisuuden ottaa uudelleen yhteyttä toisiinne ja jutella juuri viettämästänne upeasta ajasta.

Hierokaa toisianne

Yksi asia, jonka voitte tehdä seksin jälkeen, on antaa toisillenne hieronta. Se on loistava tapa rentoutua ja luoda yhteys kumppanisi kanssa.
Lisäksi se tuntuu fantastiselta. Joten miksi et kokeilisi sitä? Tässä on muutama vinkki, joiden avulla pääset alkuun:

 • Varmista, että huone on lämmin ja hämärästi valaistu, mikä auttaa luomaan tunnelmaa.
 • Käytä kevyttä hierontaöljyä tai -voidetta. Tämä helpottaa käsien liukumista kumppanin iholla.
 • Aloita selästä ja etene hartioihin ja kaulaan.
 • Ota aikaa ja ole lempeä. Et halua stressata kumppaniasi!
 • Käytä pyöriviä liikkeitä, pitkiä vetoja ja höyhenenkevyitä kosketuksia.
 • Pukeudu kumppanisi viereen ja halaa häntä, kun olet valmis.

Pohdi kokemusta

Olet siis juuri harrastanut seksiä. Onneksi olkoon! Mutta hauskuus ei lopu tähän. Nyt on aika pohtia kokemusta ja oppia siitä.
Mieti, mikä meni hyvin ja mikä ei mennyt niin hyvin. Mitkä olivat suosikkihetkesi? Mistä pidit kumppanisi esityksessä? Ja mitä voisitte molemmat tehdä, jotta kokemus olisi vielä parempi ensi kerralla?
Avoin ja rehellinen keskustelu seksin jälkeen on loistava tapa vahvistaa suhdettanne ja varmistaa, että olette tyytyväisiä seksuaaliseen puoleen.

Suunnittele seuraavaa kertaa varten

On myös hyvä idea keskustella tulevista suunnitelmista ja siitä, mitä haluaisitte tehdä seuraavalla kerralla. Tämä auttaa rakentamaan seksuaalista jännitystä ja pitää asiat mielenkiintoisina. On myös tärkeää varmistaa, että molemmat kumppanit ovat samalla sivulla seksin suhteen, mikä auttaa välttämään kiusallisuutta tai loukkaantuneita tunteita.
Voi olla hyödyllistä asettaa joitakin perussääntöjä ennen kuin aloitetaan. Voitte esimerkiksi sopia, kuinka usein harrastatte seksiä, millaista seksiä harrastatte ja mikä teille sopii. Haluatte ehkä myös puhua kaikista fantasioistanne tai toiveistanne. Tämä auttaa varmistamaan, että kumpikin kumppani saa suhteelta sen, mitä haluaa.
Kun olette laatineet nämä suuntaviivat, on aika ryhtyä suunnittelemaan seuraavaa seksuaalista kohtaamista. Varmista, että asiat pysyvät tuoreina ja jännittävinä kokeilemalla uusia asioita. Tämä auttaa pitämään kipinän elossa suhteessanne. 

Johtopäätös

Seksi on tehokas tapa luoda side kumppanisi kanssa, mutta se ei ole ainoa asia, jolla voit parantaa suhdettasi. Tässä on kahdeksan asiaa, joilla voit tehdä suhteestasi vahvemman.
1. Puhu tunteistasi.
2. Vietä aikaa yhdessä makuuhuoneen ulkopuolella.
3. Olkaa yhteydessä toisiinne syvemmällä tasolla.
4. Näyttäkää rakkautenne ja kiintymyksenne julkisesti.
5. Varatkaa toisillenne aikaa.
6. Olkaa avoimia ja rehellisiä toisillenne.
7. Tukekaa toisianne läpi paksun ja vaikean.
8. Nauttikaa toistenne seurasta.

Pienellä vaivalla voitte tehdä seuraavasta seksikokemuksestanne vielä paremman kuin edellisestä.

Author profile

Ville Järvinen

Online-deittibloggaaja

Ville Järvinen on tunnettu online-deittibloggaaja parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja vinkkejä menestyksekkääseen nettideittailuun.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read