Kategoriat

Blogi

Anaaliseksiä aloittelijoille: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

2022-07-31

Anaaliseksiä aloittelijoille: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Olet miettinyt sitä jo jonkin aikaa. Tuntuu siltä, että kaikki puhuvat siitä, ja olet utelias kokeilemaan sitä. Mutta et tiedä, mistä aloittaa.

Ensinnäkin tarvitset sukupuolesta riippumatta kumppanin, joka on yhtä avoin tällaisille kokeiluille kuin sinä. Jos sinulla on kumppani, josta pidät, sinun on keskusteltava asiasta hänen kanssaan. Jos sinulla ei ole kumppania, voit käyttää jotakin siihen tarkoitetuista verkkosivustoista osoitteessa löytääksesi sellaisen, joista monissa on kehittynyt hakukone, joka perustuu esimerkiksi seksuaalisiin mieltymyksiisi.

Ja kun sinulla on kumppani - lue tämä viesti. Käsittelemme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää anaaliseksistä aloittelijoille.

Anaaliseksin perusteet

Mutta ennen kuin menet pidemmälle, tässä on muutamia perusasioita, joiden avulla pääset alkuun:

- Varmista, että sinä ja kumppanisi tunnette anaaliseksiä mukavasti ennen kuin aloitatte.

- Keskustelkaa etukäteen kaikista huolenaiheista tai kysymyksistä, joita teillä on anaaliseksiin liittyen.

- Käytä runsaasti liukuvoiteita - tämä vähentää kitkaa ja tekee kokemuksesta miellyttävämmän.

- Aloita hitaasti ja etene omaan tahtiisi. Muista, että se ei ole kilpailu!

- Lopeta, jos jompikumpi teistä tuntee olonsa epämukavaksi tai kivuliaaksi.

Mitä sinun on tiedettävä ennen kuin kokeilet anaaliseksiä

Olet siis päättänyt kokeilla anaaliseksiä. Onneksi olkoon! Se on loistava tapa lisätä jännitystä seksielämääsi. Mutta ennen kuin aloitat, sinun on tiedettävä muutama asia.

Yleensä anaaliseksi tarkoittaa sitä, että henkilö työntää peniksensä tai seksilelun kumppaninsa peräaukkoon. Se voi olla miellyttävää molemmille osapuolille ja tapa tutustua erilaisiin seksiasentoihin ja tuntemuksiin.

Ensinnäkin on tärkeää ymmärtää, että anaaliseksi ei sovi kaikille. Jos olet epävarma siitä, sopiiko se sinulle, mikset kokeilisi sitä kumppanisi kanssa ja katso, miltä se tuntuu?

Toiseksi on tärkeää rentoutua ja ottaa aikaa. Peräaukko on herkkä, joten asioita ei kannata kiirehtiä. Varmista, että sekä sinä että kumppanisi olette tyytyväisiä siihen, mitä tapahtuu.

Kolmanneksi, varmista, että käytät runsaasti liukuvoidetta. Peräaukko ei tuota voiteluainetta, joten hyvä liukuvoide on olennaisen tärkeää mukavan ja turvallisen kokemuksen kannalta.

Neljänneksi, aloita aluksi hitaasti. Peräaukko on tiukka, ja vie aikaa tottua siihen, että sinne tulee jotain. Aloita sormella ja siirry sitten johonkin isompaan.

Ja lopuksi, viestintä on avainasemassa. Puhu kumppanisi kanssa siitä, mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei. Viestinnällä ja kärsivällisyydellä voit saada turvallisen ja nautinnollisen anaaliseksikokemuksen!

Mitä tehdä anaaliseksin jälkeen

Anaaliseksin jälkeen on tärkeää siivota kunnolla. Käytä hellävaraista saippuaa ja lämmintä vettä peräaukon ja peräsuolen puhdistamiseen - ja älä unohda puhdistaa myös kumppanisi penistä tai strap-onista!

Yleiset virheet, joita kannattaa välttää anaaliseksin aikana

Voit tehdä muutamia asioita varmistaaksesi, että ensimmäinen anaalikokemuksesi on mahdollisimman nautinnollinen. Ensinnäkin on tärkeää rentoutua; jos olet jännittynyt tai ahdistunut, nauttiminen on paljon vaikeampaa. Vedä siis syvään henkeä ja yritä rentouttaa kehoasi mahdollisimman paljon.

Toiseksi, vältä kaikenlaista anaaliseksiä, kunnes olet todella kiihottunut. Mitä kiihottuneempi olet, sitä helpompi on nauttia. Ja lopuksi, kiinnitä huomiota kumppanisi merkkeihin. Jos hän kertoo, että hän kokee olonsa epämukavaksi, lopeta heti ja arvioi uudelleen, mitä tapahtuu.

Muista lopuksi, että anaaliseksi ei sovi kaikille. Jos päätät, ettei se sovi sinulle, se on täysin OK. On paljon muitakin seksiseikkailuja, joita voit kokeilla!

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read