Kategoriat

Blogi

Hyödyt ja haitat Online Dating IT Guy

2022-09-05

Hyödyt ja haitat Online Dating IT Guy

Nettideittailusta on tullut suosittu tapa tavata ihmisiä, erityisesti niitä, joilla on kiire töiden tai muiden sitoumusten kanssa. Jos olet harkinnut nettideittailua, olet ehkä törmännyt monenlaisiin ihmisiin. Laji, jota et ehkä ole harkinnut, on IT-miehen deittailu. Tiedäthän, se, joka on aina kyyristynyt tietokoneensa ääreen huoneen nurkassa, täysin uppoutuneena työhönsä. Seuraavassa on muutamia hyviä ja huonoja puolia nettideittailussa IT-tyypin kanssa.

IT-tyypin nettideittailun edut

Fiksuja tyyppejä. He ovat yleensä älykkäitä ja hyvin perillä teknologiasta. Nykyään teknologian läpilyönti on kriittistä, joten on hyödyllistä, että on joku, joka ymmärtää, miten se toimii. Älypuhelimet, tabletit, älykodit ja jopa IOT-vempaimet vaativat jonkun, joka osaa käyttää niitä turvallisesti.

He ovat yleensä hyviä rahan kanssa, ja IT-miehet hallitsevat usein taloutensa hyvin ja tietävät, miten säästää rahaa. Sijoitukset, osakkeet ja kryptovaluutat ovat kaikki suosittuja aiheita IT-maailmassa, joten miehesi on todennäköisesti hyvin perehtynyt näihin aloihin.

Heillä on hyvät ongelmanratkaisutaidot. IT-miehet ovat tottuneet ratkaisemaan monimutkaisia ongelmia, joten jos seurustelet sellaisen kanssa, hän voi auttaa sinua ratkaisemaan myös parisuhdeongelmia. Tiedät, että tällaisia tilanteita tulee eteen, ja on aina hyvä, että sinulla on joku, joka osaa ajatella loogisesti ja auttaa sinua näkemään asiat eri näkökulmasta.

Nettideittailun haitat tietotekniikkamiehen kanssa

He voivat olla sosiaalisesti hankalia. IT-tyypit ovat usein introvertteja, ja heidän voi olla vaikea suhtautua ihmisiin. Tämä voi tehdä IT-tyypin kanssa seurustelusta haastavaa, koska voi tuntua, ettette koskaan saa yhteyttä syvemmällä tasolla.

He ovat usein työnarkomaaneja. IT-miehet voivat olla niin keskittyneitä työhönsä, ettei heillä ole paljon aikaa muulle. Tämä voi tehdä IT-tyypin seurustelusta vaikeaa, sillä sinusta voi tuntua, että olet aina hänen työnsä taka-alalla.

Heillä voi olla pakkomielle tietyistä asioista. IT-tyypeillä on usein hyvin erityisiä kiinnostuksen kohteita, ja heistä voi tulla pakkomielteisiä. Tämä voi olla ongelma, jos seurustelet IT-tyypin kanssa etkä jaa hänen kiinnostuksen kohteitaan. Hän saattaa haluta puhua teknologiasta koko ajan, ja se voi tuntua sinusta tylsältä.

Mistä IT-tyyppi löytää kumppanin treffeille?

Kuten monet muutkin työelämässä kiireiset ihmiset, IT-tyypit pitävät usein nettideittailua kätevämpänä tapana löytää mahdollisia kumppaneita. Jos siis olet kiinnostunut löytämään jonkun IT-kaverin johonkin suhteeseen, deittisivustot voivat olla hyvä vaihtoehto. On kuitenkin tärkeää olla tietoinen myös mahdollisista haittapuolista, kuten sosiaalisesta kömpelyydestä tai vaikeudesta pitää yllä tasapainoa työn ja ihmissuhteiden välillä. Mutta jos olet valmis työskentelemään näiden näkökohtien parissa, nettideittailu IT-tyypin kanssa voi olla erittäin palkitseva kokemus.

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read