Kategoriat

Blogi

7 Dating Сlichés sinun pitäisi tietää, jotta ensimmäinen päiväsi ylittää hänen odotuksensa

2022-08-17

7 Dating Сlichés sinun pitäisi tietää, jotta ensimmäinen päiväsi ylittää hänen odotuksensa

Muistatko, kuinka aloitit tuttavuutesi hänen kanssaan epätavallisella lauseella jollakin käyttämilläsi deittisivustoilla? Sittemmin on kulunut jonkin verran aikaa, ja olet onnistunut pitämään hänet kiinnostuneena sinusta, etkä vain pitämään häntä - vaan tuomaan hänet ensitreffien hetkeen. Ja nyt mietit - miten tehdä näistä treffeistä hänelle ikimuistoiset, jotta hän vakuuttuu siitä, ettet ole kuin kaikki muut.... olet erityinen?

Toivottavasti ymmärrät, että ajatteleminen vain tällaisilla kliseillä: kutsu ravintolaan, tule ajoissa, siisti ja houkuttelevasti pukeutunut.... on kuin toivoisit, että nettideittisivustolla voit saada jonkun huomion lauseella "Hei, mitä kuuluu?". Siksi parhaat deittisivustot tarjoavat sisäänrakennetun apuvälineen, joka auttaa sinua aloittamaan keskustelun tuntemattoman kanssa tavanomaisesta poikkeavalla tavalla.

Joten tässä blogissa keskustelemme siitä, miten järjestää ensimmäiset treffit yli hänen odotustensa.

1. Hävitetään ensin myytti, jonka mukaan ensitreffien pitäisi tapahtua ravintolassa. Tämä ei aina pidä paikkaansa. Jos tapasitte seikkailudeittisivustolla, ehkä ensimmäisistä varsinaisista treffeistä tulee hauskemmat, jos ne tapahtuvat luonnossa - vaelluksella, pyöräilyllä tai vesiurheilun parissa.

2. Toinen myytti, joka on syytä kumota, on se, että ensitreffeillä on käytettävä paljon rahaa. Kaikki riippuu siitä, mihin suhteenne perustuu - aineellisiin arvoihin vai henkiseen yhteensopivuuteen. Jos olet varma, että suhteenne ei ole kiinni taloudellisesta hyvinvoinnista, voitte säästää ensitreffeillä ja mennä kävelylle puistoon tai kokata illallista yhdessä.

3. Toinen klisee on, että ensimmäisten treffien tulisi kestää korkeintaan 2-3 tuntia. Tämä ei välttämättä pidä paikkaansa. Jos tunnette olonne hyväksi yhdessä ja keskustelu sujuu, miksi ette jatkaisi treffejä?

4. Neljäs klisee on, että ensitreffeillä pitäisi puhua itsestään ja harrastuksistaan. Kyllä, on tärkeää tutustua toisiinne paremmin, mutta yritä keskittyä häneen. Puhu hänen kiinnostuksen kohteistaan, harrastuksistaan ja siitä, mitä hän tekee vapaa-ajallaan. Yrittäkää löytää yhteinen sävel.

5. Viides klisee on, että ensimmäisillä treffeillä tulisi välttää keskustelua politiikasta ja uskonnosta. Tämä on totta, mutta vain tiettyyn rajaan asti. Jos sinusta tuntuu, että olet samalla aaltopituudella keskustelukumppanisi kanssa ja hän on kiinnostunut keskustelemaan kiistanalaisista aiheista, anna mennä vain.

6. Kuudes klisee on, että ensimmäisillä treffeillä ei pidä koskaan puhua exästäsi. Tämä on ehdottomasti totta. Mikään ei ole pahempaa kuin puhua aiemmista suhteistasi ensitreffeillä, ja se saa hänet vain ajattelemaan, ettet ole päässyt exästäsi yli etkä ole valmis uuteen suhteeseen.

7. Seitsemäs ja viimeinen klisee on, että ensitreffeillä tulisi välttää seksistä puhumista. Tämäkin on totta, mutta vain tiettyyn rajaan asti. Jos tuntuu, että seksuaalinen jännite välillänne on liian voimakas ettekä pysty hillitsemään itseänne, on parempi vaihtaa puheenaihetta tai lopettaa treffit suunniteltua aikaisemmin.

Kuten huomaat, ensitreffeistä on olemassa monia kliseitä, mutta kaikki niistä eivät ole totta. Tärkeintä on olla oma itsensä ja yrittää tehdä treffeistä teille molemmille mahdollisimman mukavat ja miellyttävät. Ja jos onnistut siinä, voit olla varma, että hän haluaa nähdä sinut uudelleen.

Author profile

Ville Järvinen

Online-deittibloggaaja

Ville Järvinen on tunnettu online-deittibloggaaja parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja vinkkejä menestyksekkääseen nettideittailuun.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read