Kategoriat

Blogi

Epätavalliset paikat harrastaa seksiä: Myytit ja todellisuus

2022-08-07

Epätavalliset paikat harrastaa seksiä: Myytit ja todellisuus

Olet ehkä kuullut, että seksin harrastaminen tietyissä paikoissa saa sinut taatusti joka kerta laukeamaan. Mutta pitääkö se todella paikkansa?
Tässä artikkelissa hälvennämme joitakin epätavallisissa paikoissa harrastettavaan seksiin liittyviä myyttejä ja kerromme, millaista seksi on kussakin paikassa.

Julkisessa puistossa

Kuvittele tämä: sinä ja kumppanisi olette kävelyllä puistossa nauttimassa lämpimästä kevätpäivästä. Aurinko paistaa, linnut laulavat, ja yhtäkkiä teille tulee halu harrastaa seksiä. Juuri siellä julkisesti, keskellä kirkasta päivänvaloa.
Kuulostaa aika jännittävältä, eikö? No, ennen kuin ryhdyt siihen, sinun on hyvä tietää muutama asia. Ensinnäkin seksi julkisessa puistossa voi olla laitonta. Riippuen asuinpaikastasi, julkista irstailua tai siveettömyyttä koskevia lakeja voidaan soveltaa, ja saatat joutua sakkoihin tai vankilaan, jos jäät kiinni.
Jos siis harkitset seksiä julkisessa puistossa, tarkista ensin paikalliset lait. Muista myös, että on hyvin mahdollista, että joku tuttu näkee sinut. Jos tämä mahdollisuus ei tunnu mukavalta, kannattaa harkita toista paikkaa.

Elokuvateatterissa

Olet ehkä nähnyt elokuvateatterikohtauksen elokuvassa Kun Harry tapasi Sallyn, jossa Meg Ryan teeskentelee orgasmia Billy Crystalin edessä. Mutta toimiiko se todella niin?
Journal of Sexual Medicine -lehden tutkimuksen mukaan vastaus on ei. Itse asiassa vain 18 prosenttia ihmisistä kertoi harrastaneensa seksiä elokuvateatterissa. Ja uskokaa tai älkää, se on yksi yleisimmistä paikoista, joissa ihmiset harrastavat seksiä.

Lentokoneessa

Olet luultavasti kuullut huhuja seksin harrastamisesta lentokoneessa. Että siitä on mahdotonta selvitä, että vessat ovat liian pieniä ja että miehistö saa sinut kiinni.
Todellisuudessa se voi kuitenkin olla uskomattoman kuuma kokemus, jos suhtaudut siihen strategisesti. On vain oltava varovainen, ettei jää kiinni.
Valitse ensinnäkin paikkasi huolellisesti. Jos istut käytäväpaikalla, sinun on vaikeampi selvitä kuin ikkunapaikalla. Varmista myös, että valitset lennon, joka ei ole liian täynnä - et halua joutua ahtaalle liian pieneen tilaan.
Kylpyhuone on ehdottomasti riskialtis paikka harrastaa seksiä, mutta se onnistuu, jos olet varovainen. Varmista vain, että ovi on lukossa ja että kukaan ei odota ulkona vessassa.
Ja lopuksi henkilökohtainen suosikkini: ohjaamo. Näkymä on sen arvoinen, jos pääset sinne ylös jäämättä kiinni. Varmista vain, ettei lentäjällä ole lento kesken!

Autossa

Luulet varmaan, että autossa harrastettava seksi tarkoittaa vain koiran tyyliä ja takapenkkiä. Vaikka se on varmasti yksi vaihtoehto, se ei ole läheskään ainoa.
Itse asiassa on kaikenlaisia luovia tapoja harrastaa seksiä autossa. Voit kokeilla istua kuljettajan paikalla ja pyytää kumppaniasi istumaan sylissäsi. Tai voitte molemmat asettaa istuimet taaksepäin ja ryhtyä tositoimiin.
Jos tunnet olosi todella seikkailunhaluiseksi, voitte jopa kokeilla seksiä parkkipaikalla tai tienvarressa. Varmista vain, että olet tietoinen ympäristöstäsi ja ettet aseta itseäsi tai ketään muuta vaaraan.

Uima-altaassa

Ajattelit siis harrastaa seksiä uima-altaassa? Hyvä sinulle! Vesi voi lisätä kohtaamiseenne ylimääräistä jännitystä. Mutta ennen kuin menette altaaseen, sinun on tiedettävä muutama asia.
Varmista ensinnäkin, että allas on puhdas. Et halua harrastaa seksiä ja nousta vedestä levän peitossa. Yuk!
Muista myös, että kloori ja muut allaskemikaalit voivat olla kovia ihollesi. Jos aiot roiskia, käytä runsaasti vedenkestävää liukuvoidetta.
Ja lopuksi, varo liukastumasta ja putoamasta, kun olet touhuamassa. Märät pinnat voivat olla vaarallisia. Pysy siis turvassa ja pidä hauskaa!

Työssä

Olet ehkä kuullut, että seksi töissä on yksi kuumimmista ja perversseimmistä asioista, joita voit tehdä. Mutta onko se oikeasti kaikkea sitä, mitä se on olevinaan?
Aloitetaan myytteistä:
-Jäät kiinni: Ei, jos toimit fiksusti. On paljon paikkoja, joissa voi harrastaa seksiä töissä jäämättä kiinni.
-Kollegat tietävät, mitä on tekeillä: Ei, jos olet fiksu. Voit varmistaa, ettei kukaan kuule tai näe mitään, kun olet varovainen sen suhteen, missä teet sitä ja kenen kanssa teet sitä.
Nyt todellisuus:
-Se voi olla todella kuumaa: Kielletyssä paikassa harrastaminen tekee siitä erityisen kuumaa.
-Voit olla luova: Pienellä mielikuvituksella voit harrastaa seksiä melkein missä tahansa työpaikalla.
-Se voi piristää seksielämääsi: Jos olet kyllästynyt tavalliseen rutiiniin, kokeile jotain uutta ja jännittävää harrastamalla seksiä töissä.

Sovitushuone

Olet ehkä kuullut tämän jo aiemmin: sovituskoppi. Ilmeisesti tämä on suosittu paikka pariskunnille. Mutta onko se oikeasti hyvä seksikohde?
Rehellisesti sanottuna se riippuu siitä, miten sinä määrittelet hyvän seksin. Jos kaipaat yksityisyyttä ja jännitystä, sovituskoppi saattaa olla juuri oikea paikka sinulle. Mutta jos etsit jotain vähän enemmän, sanotaanko, että sinun on parempi etsiä toinen paikka.
Sovituskopissa voi olla hieman ahdasta ja epämukavaa, eikä siellä yleensä ole paljon yksityisyyttä. Ja ellet pidä ekshibitionismista, haluat luultavasti pitää vaatteesi päälläsi.

Johtopäätös

Ajattelit siis harrastaa seksiä epätavallisessa paikassa. Ehkä haluat piristää elämääsi, tai haluat päästä yhteen jonkun kanssa, jonka olet hiljattain tavannut jollakin seksideittisivustolla.
Mutta ennen kuin ryhdyt toimeen, on tärkeää tietää kunkin paikan myytit ja todellisuus. Siksi olemme koonneet tämän postauksen, joka auttaa sinua tekemään mahdollisimman tietoon perustuvan päätöksen.
Aloitetaan siis pitemmittä puheitta!

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read