Kategoriat

Blogi

Miksi miehet haluavat seurustella mieluummin MILFien kanssa kuin nuorten aikuisten kanssa?

2022-11-19

Miksi miehet haluavat seurustella mieluummin MILFien kanssa kuin nuorten aikuisten kanssa?

Siihen on muutamia mahdollisia selityksiä. Yksi voisi olla se, että MILFit edustavat jotain, mitä emme saa nuorilta aikuisilta - kypsyyttä, kokemusta ja villiä seksiä. He eivät myöskään ole niin tuomitsevia kuin nuoremmat ihmiset usein voivat olla. Toinen selitys voisi olla se, että näemme MILFien olevan helpommin saavutettavissa. He eivät yleensä ole yhtä kiireisiä kuin nuoremmat ihmiset, ja heillä on todennäköisemmin vapaa-aikaa viettää kanssamme. Lisäksi he ovat usein taloudellisesti vakaampia kuin nuoremmat kollegansa.
Loppujen lopuksi vain sinä voit vastata siihen, miksi seurustelet mieluummin MILFien kuin nuorten aikuisten kanssa. 

Miksi MILFit ovat usein houkuttelevampia?

Oletko koskaan miettinyt, miksi MILFit viehättävät sinua enemmän kuin nuoret aikuiset? Syitä on itse asiassa muutama. Ensinnäkin MILF:t ovat yleensä itsevarmempia ja varmempia itsestään. He ovat kiertäneet korttelin muutaman kerran ja tietävät, mitä haluavat - kuumaa, höyryävää seksiä ilman ehtoja.
Toinen syy on se, että MILFit ovat yleensä kokeneempia makuuhuoneessa, ja he tietävät, mitä tekevät, eivätkä pelkää näyttää sitä. Voit odottaa tajunnanräjäyttävää seksiä, kun makaa MILFin kanssa.
Lopuksi, MILFit huokuvat seksikkyyttä. He tietävät, miten pukeutua, miten puhua ja miten käyttäytyä. He huokuvat itsevarmuutta ja seksuaalisuutta, mikä on monien miesten mielestä suuri kiihottaja.

Ennen kuin hyppäät puumien deittimaailmaan, tehdäänpä yhteenveto MILFien deittailun tärkeimmistä eduista ja haitoista:

Plussat:

- He ovat yleensä kypsempiä ja tietävät, mitä haluavat.

- He ovat usein ennakkoluulottomampia ja valmiita kokeilemaan uusia asioita.

- Heillä on enemmän elämänkokemusta, joten he voivat opettaa sinulle pari asiaa.

Miinukset:

- He eivät ehkä etsi mitään vakavaa.

- Heillä ei ehkä ole samaa energiaa kuin nuoremmilla.

- Teillä ei ehkä ole mitään yhteistä makuuhuoneen ulkopuolella.

Mitä odottaa, kun seurustelee MILF:n kanssa

Voit odottaa monia asioita, kun tapailet MILFiä, mutta yksi parhaista asioista on se, että he tietävät, mitä haluavat. He eivät yleensä pelkää kertoa sinulle, mitä he etsivät suhteelta, eivätkä he aio leikkiä kanssasi. He tietävät, mitä haluavat, eivätkä yleensä pelkää kertoa sitä sinulle. Tämä on virkistävää vaihtelua nuorempien aikuisten seurusteluun, jotka eivät useinkaan tiedä, mitä haluavat, tai pelkäävät sitoutua mihinkään. Toinen hieno asia MILFeissä on se, että he ovat usein itsevarmempia kuin nuoremmat aikuiset, ja he tuntevat olonsa mukavaksi omassa nahassaan ja tietävät, mitä he tuovat pöytään. Tämä itsevarmuus on uskomattoman seksikästä ja jotain, mitä nuorilta aikuisilta usein puuttuu.

Jos etsit suhdetta, jossa ei ole pelejä eikä draamaa, MILFin kanssa seurustelu on oikea tapa. Et tule pettymään.

Vinkkejä MILFin seurusteluun

Seuraavassa on muutamia vinkkejä MILFin kanssa seurusteluun, jotka olen oppinut matkan varrella:

- Ota asiat hitaasti: Älä kiirehdi mihinkään, vaan anna asioiden kehittyä orgaanisesti.

- Ole kunnioittava: Muista, että hän on aikuinen, joten kohtele häntä hänen ansaitsemallaan kunnioituksella.

- Älä pelkää kysyä neuvoa: Hän on todennäköisesti sinua kokeneempi monilla aloilla, joten älä pelkää kysyä neuvoa.

- Kuuntele häntä: Varmista, että teet juuri niin, sillä MILFit etsivät usein jotakuta, joka kuuntelee ja ymmärtää heitä.

- Pidä hauskaa: Seurustelun MILF:n kanssa pitäisi olla hauskaa, joten pidä huoli, että nautit olostasi!

Miten tavata MILF:iä

Paras tapa tavata MILF:iä on verkossa. On olemassa valtavasti deittisivustoja ja -sovelluksia, jotka palvelevat vanhempia naisia, jotka etsivät nuorempia miehiä. Voit myös kokeilla onneasi baareissa tai klubeilla, joiden tiedetään olevan MILFien suosiossa. Toinen vaihtoehto on osallistua tapahtumiin tai aktiviteetteihin, jotka ovat yleensä vanhempien naisten suosiossa. Tällaisia ovat esimerkiksi viininmaistiaiset, taidekurssit ja tanssitunnit. Jos laitat itsesi ympäristöihin, joissa MILFit ovat todennäköisiä, lisäät mahdollisuuksiasi tavata sellainen, joka sinua viehättää.

Johtopäätös

Miksi tapailet mieluummin MILF:iä kuin nuoria aikuisia? Johtuuko se heidän tuomastaan kokemuksesta? Itsevarmuus? Seksikkyys? Oli syy mikä tahansa, ei ole mitään väärää tuntea vetoa vanhempiin naisiin, ja se osoittaa, että olet ennakkoluuloton ja valmis kokeilemaan uusia asioita.
Lähetä siis viesti sille MILFille, jota olet silmäillyt. Kuka tietää, hän saattaa juuri etsiä kaltaistasi.

Author profile

Ville Järvinen

Online-deittibloggaaja

Ville Järvinen on tunnettu online-deittibloggaaja parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja vinkkejä menestyksekkääseen nettideittailuun.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read