Kategoriat

Blogi

Mitä miesten tarvitsee tietää nykyaikaisista tytöistä

2022-08-27

Mitä miesten tarvitsee tietää nykyaikaisista tytöistä

Nykyään puhutaan paljon "nykyaikaisista tytöistä". Mutta mitä he todella haluavat? Mitä he odottavat miehiltä? 
Tämä viesti antaa sinulle pikakurssin kaikesta, mitä sinun tarvitsee tietää nykyaikaisista tytöistä. Joten riippumatta siitä, seurusteletko sellaisen kanssa vai haluatko vain ymmärtää heitä paremmin, lue tästä seitsemän asiaa, jotka jokaisen miehen tulisi tietää nykyaikaisista tytöistä.

Olemme itsenäisempiä kuin koskaan ennen.

Koska työelämässä on enemmän naisia kuin koskaan aiemmin, ei ole mikään salaisuus, että olemme itsenäisiä. Takana ovat ne ajat, jolloin luotimme siihen, että miehet huolehtivat meistä. Osaamme pitää huolta itsestämme, kiitos paljon.
Älkää käsittäkö minua väärin, rakastamme edelleen hyvää miestä, joka kohtelee meitä hyvin, mutta emme tarvitse sellaista selviytyäksemme. Itse asiassa olemme täysin tyytyväisiä siihen, että elämme omillamme.
Mitä tämä tarkoittaa sinulle? Jos haluat voittaa sydämemme, sinun on näytettävä meille, ettet pelkää vahvaa naista.

Ritarillisuus ei ole kuollut, mutta emme odota sinun tekevän kaikkea puolestamme.

Mitä tulee ritarillisuuteen, arvostamme ajatusta, mutta emme odota sinun tekevän kaikkea puolestamme. Vähän riittää pitkälle.
Jos voit pitää ovea auki tai tarjoutua auttamaan meitä takin kanssa, se on hienoa. Mutta jos et voi tehdä näitä asioita, älä huolehdi siitä. Pystymme kyllä huolehtimaan itsestämme.
Arvostamme sitä, että kohtelet meitä tasavertaisina. Haluamme, että meitä kunnioitetaan ja arvostetaan siksi, mitä olemme, eikä vain siksi, että olemme naisia. Keskitytään siis vain olemaan hyviä ihmisiä ja annetaan muiden huolehtia itsestään.

Emme ole niin tunteellisia kuin luulet.

Saatat luulla, että olemme kaikki joukko yliemotionaalisia naisia, jotka eivät voi tehdä mitään päätöstä kysymättä ystäviltämme, mutta olisit yllättynyt. Totuus on, että olemme aivan kuten sinäkin - haluamme itsenäisyyttä ja pystyä tekemään omia valintojamme.
Emme kaipaa ketään kertomaan meille, mitä tehdä tai miten elää elämäämme. Olemme vahvoja, kyvykkäitä naisia, jotka selviytyvät kaikesta, mitä elämä heittää tiellemme. Älä siis pelkää lähestyä meitä - varmista vain, että lähestyt meitä kunnioittavasti, niin tulette toimeen hienosti.

Me emme ole kaikki meikkejä ja muotia.

On olemassa väärinkäsitys, että kaikki modernit tytöt pitävät meikeistä ja muodista. Me emme ole. Itse asiassa on paljon meitä, jotka eivät voisi vähempää välittää noista asioista.
Älä käsitä minua väärin, rakastan hyvää huulipunaa tai mekkoa yhtä paljon kuin muutkin tytöt, mutta en ole kiinnostunut vain niistä. Rakastan myös viettää aikaa ulkona, lähteä automatkoille ja katsoa tv-ohjelmia, jotka saavat ajattelemaan.
Älkää siis lokeroiko meitä, nykyajan tyttöjä, stereotypiaan, joka ei sovi meille kaikille. Olemme erilaisia, aivan kuten sinäkin. Ja juuri se tekee meistä niin mielenkiintoisia.

Etsimme vain jotakuta, joka kohtelee meitä oikein.

Haluatko tietää, mitä me etsimme mieheltä? Se on aika yksinkertaista. Haluamme vain jonkun, joka kohtelee meitä oikein. Emme tarvitse ritaria loistavassa haarniskassa, haluamme vain jonkun, joka arvostaa meitä sellaisina kuin olemme.
Etsimme vain jotakuta, joka saa meidät tuntemaan itsemme erityiseksi. Jonkun, joka saa meidät tuntemaan, että olemme maailman ainoa tyttö. Emmekä pelkää laittaa sydäntämme alttiiksi. Olemme valmiita löytämään unelmiemme miehen, ja toivomme, että sinäkin olet.

Etsimme miestä, emme poikaa

Emme etsi poikia, vaan miehiä. Jotakuta, joka osaa ottaa vastuun ja tehdä päätöksiä. Jotakuta, jolla on tunne elämän tarkoituksesta ja suunnasta.
Haluamme jonkun, joka saa meidät tuntemaan olomme turvalliseksi ja suojelluksi, mutta myös jonkun, joka voi haastaa meidät ja patistaa meitä olemaan parempia. Etsimme miestä, emme poikaa. Oletko valmis haasteeseen?

Johtopäätös

Nykytyttöjen ymmärtämiseen liittyy paljon, ja miehenä sinun on oltava perillä perusasioista.
Ymmärtämällä edellä mainitut seitsemän kohtaa olet hyvällä tiellä kohti menestyksekkäitä suhteita elämäsi nykyaikaisten tyttöjen kanssa.

Author profile

Ville Järvinen

Online-deittibloggaaja

Ville Järvinen on tunnettu online-deittibloggaaja parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja vinkkejä menestyksekkääseen nettideittailuun.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read