Kategoriat

Blogi

Olen naimisissa, eikä vaimoni halua kokeilla seksiä. Mitä minun pitäisi tehdä?

2022-08-16

Olen naimisissa, eikä vaimoni halua kokeilla seksiä. Mitä minun pitäisi tehdä?

Siihen ei ole helppo vastata, koska se riippuu monista eri tekijöistä. Yritämme kuitenkin antaa joitakin hyödyllisiä neuvoja, jotta saat ajatuksesi oikeaan suuntaan. 

Miksi ihmiset haluavat kokeilla seksiä?

Onko kyse tylsyydestä? Tarve muutokseen? Jotain muuta?
Joillekin ihmisille seksikokeilut ovat keino lisätä jännitystä parisuhteeseen. He saattavat tuntea olevansa jumissa ja tarvitsevansa jotain uutta stimuloimaan itseään.
Toisille kokeilu voi olla heidän rajojensa testaamista ja sen selvittämistä, mistä he pitävät ja mistä eivät pidä. Se voi olla löytämisprosessi, jossa he oppivat lisää itsestään ja kumppanistaan.
Oli syy mikä tahansa, on tärkeää muistaa, että kokeilu on täysin vapaaehtoista, eikä sinun pitäisi koskaan tuntea, että sinua painostetaan tekemään mitään, mikä ei tunnu mukavalta. Jos vaimosi ei ole kiinnostunut kokeilemisesta, se ei haittaa - voitte keksiä muita tapoja lisätä jännitystä seksielämäänne.

Oletko puhunut seksuaalisista tarpeistasi vaimosi kanssa?

Oletko puhunut seksuaalisista tarpeistasi vaimosi kanssa? Voi olla, että hän ei ole aivan varma, mitä haluat, ja ehkä hän pelkää tekevänsä jotain, mistä et pidä.
Tärkeintä on kommunikoida toistenne kanssa. Puhukaa siitä, mikä teitä kiihottaa ja millaisia asioita olette kiinnostuneita kokeilemaan. Ja ole avoin myös hänen ehdotuksilleen. Jos hänellä on idea, ole avoin kuuntelemaan sitä. Saatat yllättyä siitä, miten asiat etenevät.

Mitkä ovat mahdollisia ratkaisuja?

No, yksi vaihtoehto on yrittää puhua asiasta hänen kanssaan. Ehkä hän ei halua kokeilla jostain syystä - ehkä hän pelkää loukkaantuvansa, tai ehkä hän ei usko, että uusien asioiden kokeileminen on riskin arvoista.
Voisit yrittää saada hänet muuttamaan mielensä tai luopumaan ja etsimään jonkun, joka on avoimempi kokeiluille. Molemmissa ratkaisuissa on hyvät ja huonot puolensa.
Jos yrität vakuuttaa vaimosi muuttamaan mielensä, on vaarana, että suututat tai vahingoitat suhdetta. Toisaalta, jos luovutat ja etsit jonkun toisen, saatat löytää jonkun, joka on valmis kokeilemaan, mutta olet myös vaarassa menettää jotain arvokasta.
Kumpi ratkaisu sopii sinulle? Sen voit päättää vain sinä itse.

Suhde - onko se vaihtoehto?

Saatat miettiä, olisiko olemassa toinenkin ratkaisu - esimerkiksi suhde. Mutta onko se todella vaihtoehto? Tämä kysymys ei ole helppo, koska suhteet voivat olla uskomattoman monimutkaisia ja sotkuisia. Puhumattakaan siitä, että ne voivat tuhota avioliittosi, joten sinun on punnittava riskit ja hyödyt huolellisesti. 
Sitten sinun on löydettävä joku, johon voit luottaa. Tämä on joku, joka ei kerro puolisollesi suhteesta ja joka säilyttää salaisuutesi.
Lopuksi sinun on varmistettava, että sinulla on keino pitää suhteesi salassa. Tämä tarkoittaa, että sinun on oltava huomaamaton ja vältettävä joutumasta tilanteisiin, joissa saatat jäädä kiinni. Jos pystyt noudattamaan näitä ohjeita, suhde voi olla suhteellisen turvallinen tapa tyydyttää halusi avioliiton ulkopuolella.

Mistä voit löytää suhteen?

On monia paikkoja, joista voit löytää suhteen. Tee vain nopea Google-haku, ja saat valtavasti tuloksia. Tai jos tunnet olosi seikkailunhaluisemmaksi, monet deittisivustot ja -sovellukset ovat erikoistuneet suhteita etsivien ihmisten yhdistämiseen.
Mitä ikinä teetkin, varmista, että toimit hienovaraisesti. Et halua, että vaimosi saa tietää, koska se merkitsisi varmasti avioliittosi loppua.

Johtopäätös

Voi olla haastavaa olla tekemisissä puolison kanssa, joka ei halua tehdä kokeiluja makuuhuoneessa, mutta on asioita, joita voit tehdä, jotta asiat olisivat hauskempia teille molemmille. 
Puhu ensin puolisosi kanssa toiveistasi ja selvitä, voisitteko tehdä kompromisseja. Jos se ei onnistu, teidän on ehkä harkittava ulkopuolista apua.
Runsaat nettideitti- ja seurustelusivustot voivat auttaa sinua löytämään jonkun, joka on kiinnostunut kokeilemaan makuuhuoneessa. Tutustu rauhassa vaihtoehtoihin ja löydä sivusto, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Kun olet löytänyt jonkun, puhu odotuksistasi ja rajoistasi, ennen kuin viet asiat liian pitkälle

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read