Kategoriat

Blogi

7 tyyppi kuvia Man pitäisi välttää lähettämistä Dating Site Profile

2022-07-31

7 tyyppi kuvia Man pitäisi välttää lähettämistä Dating Site Profile

Ei ole mikään salaisuus, että mies, aivan kuten kuka tahansa muukin, haluaa laittaa parhaansa likoon luodessaan nettiprofiilia deittisivustolle. Ensivaikutelma on loppujen lopuksi kaikki kaikessa, ja sinulla on vain yksi mahdollisuus tehdä hyvä vaikutelma.

Valitettavasti joskus mies voi niin innostua yrittämään näyttää, kuinka hieno hän on, että hän tekee merkittäviä virheitä. Yksi suurimmista virheistä, joita miehet voivat tehdä, on tietyntyyppisten valokuvien julkaiseminen deittisivuston profiilissa.

Mitkä ovat siis ne 7 kuvatyyppiä, joita miesten tulisi välttää julkaisemasta deittisivustoprofiileissaan?

Paidattomat kuvat

Ymmärrämme kyllä, olet mies ja sinulla on hyvä vartalo. Mutta tarvitseeko sinun todella julkaista paidaton kuva pääprofiilikuvana? Todennäköisesti vastaus on ei.

Paidattomat kuvat lähettävät viestin, että etsit muutakin kuin pelkkää suhdetta. Kyse ei ole itse asiasta, mutta sinun tulisi tietää, että tytöt eivät arvosta näin suoraviivaista visuaalista viestintää.

Ryhmäkuvat

Ryhmäkuvat ovat loistavia sosiaalista elämääsi esitteleviä kuvia, mutta ne eivät ole niin loistavia sinua esitteleviä kuvia. Kun ihmiset näkevät ryhmäkuvan, heidän katseensa kiinnittyy heti kuvan viehättävimpään henkilöön. Jos et siis ole kuvan viehättävin henkilö, ihmiset vierittävät kuvan ohi.

Kuvat toisen naisen kanssa

Tämä ylittää sopivuuden rajan. Ei, ei ja ei. Sinun ei pitäisi tehdä niin. Sillä ei ole väliä, onko hän ystävä, sisko, äiti, ex tai jopa supertähti, josta pidät - sitä ei voi hyväksyä. Tulit deittisivustolle etsimään sielunkumppania tai vain seksuaalista seikkailua; sinun ei pitäisi laittaa tällaista kuvaa missään näistä tapauksista. Ainoa poikkeus on, jos etsit kolmatta uskaliasta seikkailua varten kahdestaan.

Kylpyhuoneen/kuntosalin selfiet

Tällaiset selfiet ovat yleensä huono idea miehen laittaa deittisivuston profiiliinsa. Niillä on taipumus saada mies näyttämään itsekkäältä ja itsekkäältä ja siltä, että hän yrittää liikaa olla joku, jota hän ei ole. 

Kuvat, joissa olet humalassa

Me kaikki tiedämme, että alkoholi voi saada miehen tekemään tyhmiä asioita. Ja yksi näistä typeristä asioista on julkaista profiilissaan kuvia itsestään humalassa.

Känniset kuvat lähettävät viestin, että et etsi suhdetta etkä ole tosissasi seurustelun suhteen. Vaikka yrittäisitkin löytää seurustelukumppanin, tällaisen kuvan julkaiseminen on hyvin riskialtista. Kaikki naiset tietävät, että humalaiset miehet ovat todennäköisemmin aggressiivisia ja heillä on erektio-ongelmia.

Ammattimaiset pääkuvat

Ammattimainen pääkuva on erinomainen LinkedIn-profiiliin, mutta se ei ole niin hyvä deittisivuston profiiliin. Ammattimaiset pääkuvat saavat miehet vaikuttamaan epärehellisiltä. Se on usein naisille vihje siitä, että mies ei ole itsevarma ja yrittää kompensoida sitä käyttämällä ammattimaista pääkuvaa.

Kuvat auton lähellä

Autot ovat miehen paras ystävä. Se ei kuitenkaan tarkoita, että sinun pitäisi julkaista deittisivuston profiilissasi kuvia itsestäsi autosi kanssa.

Kuvat miehestä autonsa kanssa lähettävät viestin siitä, että hän on materialistinen ja enemmän kiinnostunut autostaan kuin parisuhteen löytämisestä. Toinen kauhea ajatus on laittaa kuvia jonkun toisen kalliin auton edessä. Se saa sinut näyttämään pröystäilijältä ja antaa vaikutelman, että yrität ansaita lisäpisteitä epärehellisesti.

Päätelmät

Jos haluat tehdä hyvän vaikutuksen deittisivuston profiilissasi, vältä näiden 7 kuvatyypin lähettämistä. Muuten naiset, joista olet kiinnostunut, todennäköisesti vain jättävät sinut huomiotta. Keskity sen sijaan lähettämään kuvia, jotka tuovat esiin persoonallisuutesi, mikä houkuttelee oikeanlaisia naisia luoksesi. Kiitos lukemisesta!

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read