Kategoriat

Blogi

Salaiset merkitykset hänen lauluääntensä takana

2022-11-15

Salaiset merkitykset hänen lauluääntensä takana

Ei ole mikään salaisuus, että naiset ovat monimutkaisia olentoja, mutta monet ihmiset eivät tiedä, että naisen äänelliset vihjeet voivat paljastaa hänen sisäisiä ajatuksiaan ja tunteitaan. Jos opit tulkitsemaan näitä vihjeitä, voit ymmärtää paremmin, mitä nainen ajattelee - silloinkin, kun hän ei sano sitä suoraan.

Tässä on joitakin yleisimpiä äänimerkkejä ja mitä ne todella tarkoittavat:

"Olen kunnossa."

Tämä on yksi klassisimmista esimerkeistä naisen äänivihjeestä. Kun nainen sanoo olevansa "kunnossa", se tarkoittaa yleensä sitä, että "en ole oikeastaan ollenkaan kunnossa". Hän saattaa olla järkyttynyt tai ylikuormittunut, mutta ei halua rasittaa sinua ongelmillaan.
Jos kuulet naisen sanovan näin, on usein parasta tutkia asiaa hieman tarkemmin ja kysyä, haluaako hän puhua siitä, mitä on meneillään.

"En tiedä."

Kun nainen sanoo, ettei tiedä, se johtuu usein siitä, ettei hän halua antaa sinulle suoraa vastausta. Hän saattaa olla epävarma jostain asiasta tai hän ei halua loukata tunteitasi.
Joka tapauksessa on yleensä parasta ottaa tämä merkki merkkinä siitä, että hän tarvitsee enemmän aikaa miettiä asioita - ja että on todennäköisesti turhaa yrittää saada häneltä lopullista vastausta tässä vaiheessa.

"Mitä ikinä haluat."

Tämä on toinen klassinen esimerkki naisen tavasta torjua vastuuta. Kun hän sanoo "mitä ikinä haluat", hän oikeastaan tarkoittaa, ettei hän halua tehdä päätöstä - ja että hän rasittaa sinua.
Jos joudut joskus tällaiseen tilanteeseen, yritä päästä kompromissiin. Mutta jos et pääse siihen, ole rohkea ja tee päätös itse. Loppujen lopuksi hän luottaa arvostelukykyysi - muuten hän ei olisi alun perin sanonut "mitä haluat"!

"Olen pahoillani."

Tämä on vaikeaa, koska "olen pahoillani" voi tarkoittaa monia eri asioita. Joskus nainen sanoo sen siksi, että hän tuntee aidosti olevansa väärässä jostain tekemästään asiasta. Toisinaan hän saattaa sanoa sen yrittäessään purkaa tilannetta tai lopettaa riidan.
Usein on parasta ottaa tämä merkki todesta ja hyväksyä hänen anteeksipyyntönsä. Mutta jos et ole varma, mitä se tarkoittaa tietyssä tilanteessa, on aina parasta kysyä häneltä suoraan.

"En ole vihainen."

Tämä on toinen hankala kysymys. Kun nainen sanoo, ettei ole vihainen, on hyvin mahdollista, että hän on oikeasti vihainen - mutta ei halua myöntää sitä. Hän saattaa yrittää vähätellä tunteitaan tai välttää riitaa, mutta pohjimmiltaan jokin on varmasti suututtanut häntä.
Jos kuulet naisen sanovan näin, ole varovainen. On parasta selvittää, mistä todella on kyse, eikä vain hyväksyä hänen sanojaan sellaisenaan.

"En tarvitse apuasi."

Tämä on yleinen tapa, jolla nainen yrittää vaikuttaa itsenäiseltä - silloinkin, kun hän todella tarvitsee apua. Olipa kyse sitten siitä, että hän yrittää tehdä jotain, mikä ylittää hänen kykynsä, tai siitä, että hän ei halua rasittaa sinua, tämä ääni on usein merkki siitä, että hän tarvitsisi apua.
Jos kuulet naisen sanovan näin, tarjoa silti apuasi. Todennäköisesti hän on siitä kiitollinen.

Johtopäätös

On tärkeää olla tietoinen näistä tutuista äänimerkeistä erityisesti treffeillä. Naiset käyttävät niitä usein ilmaistakseen todelliset tunteensa sanomatta niitä suoraan. Kun olet tarkkana näiden vihjeiden suhteen, ymmärrät paremmin hänen ajatteluaan ja saat välähdyksen hänen piilossa olevista ajatuksistaan ja tunteistaan.

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read