Kategoriat

Blogi

Syitä saattaa olla aika lopettaa asiat jonkun kanssa olet Dating

2022-07-23

Syitä saattaa olla aika lopettaa asiat jonkun kanssa olet Dating

Voi olla vaikeaa tietää, milloin on aika lopettaa asiat jonkun kanssa, jota seurustelee. Ehkä et enää tunne sitä, tai ehkä olet vain tajunnut, että olette eri poluilla. Oli syy mikä tahansa, eroaminen ei ole koskaan helppoa. Mutta joskus se on välttämätöntä. Seuraavassa on muutamia merkkejä siitä, että saattaa olla aika lopettaa seurustelukumppanisi kanssa.


1. Sinä olet aina se, joka aloittaa yhteydenpidon ja suunnitelmien tekemisen.

Jos seurustelet jonkun kanssa ja huomaat, että sinun on aina aloitettava yhteydenpito tai tehtävä suunnitelmia, saattaa olla aika lopettaa. Jos kumppanisi ei koskaan tee aloitetta yhteydenotosta tai tapaamisesta, se on merkki siitä, ettei hän ole yhtä kiinnostunut kuin sinä. Jos sinä olet aina se, joka tekee kaiken työn suhteessa, se ei ole kestävä pitkällä aikavälillä.

2. Et tunne, että voit olla oma itsesi hänen seurassaan.

Jos sinusta tuntuu, ettet voi olla oma itsesi kumppanisi seurassa, se on merkki siitä, että suhteessa on jotain vialla. Sinun pitäisi tuntea olosi mukavaksi ja turvalliseksi olemalla todellinen itsesi kumppanisi seurassa. Jos sinusta tuntuu jatkuvasti, että sinun on pukeuduttava hänen seurassaan roolihahmoksi, se ei ole terve suhde.

3. Riitelette jatkuvasti

Jos huomaat, että riitelet aina kumppanisi kanssa, se on merkki siitä, että suhde on epäterve. Pariskunnat riitelevät silloin tällöin, mutta se ei toimi, jos se on jatkuvaa. Jos ette tunnu pystyvän ratkaisemaan erimielisyyksiänne tai pääsevän yhteisymmärrykseen, saattaa olla aika lopettaa asiat.

4. He ovat kuumia ja kylmiä - he saavat sinut tuntemaan, ettet ole koskaan tarpeeksi hyvä

Voi olla hämmentävää ja turhauttavaa, jos kumppanisi on aina kuuma ja kylmä. Jos hän saa sinut tuntemaan, ettet ole koskaan tarpeeksi hyvä, kyseessä ei ole terve suhde. Jos huomaat jatkuvasti jahtaavasi häntä tai taipuvainen miellyttämään häntä, on aika siirtyä eteenpäin.

5. Et luota heihin

Jos et luota kumppaniin, se on merkki siitä, että suhde ei tule toimimaan. Luottamus on olennaista kaikissa suhteissa. Jos et voi luottaa kumppaniin, terve ja onnellinen suhde ei ole helppo.

6. Tuntuu kuin kävelisit munankuorilla koko ajan

Jos sinusta tuntuu, että kävelet aina munankuorilla kumppanisi ympärillä, se on merkki siitä, että jokin on pielessä. Sinun pitäisi tuntea olosi mukavaksi ja turvalliseksi parisuhteessasi. Jos sinusta tuntuu jatkuvasti, että sinun täytyy varoa, mitä sanot tai teet, se ei ole terve suhde.

7. He ovat kontrolloivia tai manipuloivia

Jos kumppanisi on kontrolloiva tai manipuloiva, se on merkki siitä, että suhde ei ole terve. Kenenkään ei pitäisi pidellä sinua tai saada sinua tuntemaan, että sinun on tehtävä asiat hänen tavallaan. Jos huomaat olevasi tilanteessa, jossa sinua kontrolloidaan tai manipuloidaan, on aika lopettaa asiat.

8. Et näe tulevaisuutta hänen kanssaan

Jos et näe tulevaisuutta kumppanisi kanssa, se on merkki siitä, että on aika lopettaa asiat. Jos et näe itseäsi hänen kanssaan pitkällä aikavälillä, ei kannata jäädä suhteeseen.

9. Et tunne olevasi oma itsesi, kun olet hänen kanssaan

Jos et tunne olevasi oma itsesi, kun olet kumppanisi kanssa, se on merkki siitä, että jokin on pielessä. Sinun pitäisi pystyä olemaan parisuhteessa oma itsesi. Jos huomaat, että pukeudut jatkuvasti roolihahmoon tai teeskentelet olevasi joku, joka et ole, se ei ole terve suhde.

10. He eivät tue unelmiasi ja tavoitteitasi

Jos kumppanisi ei tue unelmiasi ja tavoitteitasi, se on merkki siitä, että hän ei sovi sinulle. Kumppanisi pitäisi olla suurin kannustajasi ja tukijasi. Jos hän ei ole kiinnostunut siitä, mitä haluat saavuttaa tai ei usko sinuun.

11. He alentavat sinua aina, joko avoimesti tai peitellysti

Jos kumppanisi alentaa sinua jatkuvasti, joko avoimesti tai peitellysti, se on merkki siitä, että hän ei sovi sinulle. Kukaan ei ansaitse olla parisuhteessa, jossa hänestä tuntuu jatkuvasti, ettei hän ole tarpeeksi hyvä. Jos olet tällaisessa tilanteessa, on aika siirtyä eteenpäin.

12. Et tunne häneltä rakkautta tai arvostusta

Jos et tunne rakkautta tai arvostusta kumppaniltasi, se on merkki siitä, että suhde ei ole terve. Jokainen ansaitsee olla suhteessa, jossa tuntee olevansa rakastettu ja arvostettu. Jos et tunne, että kumppanisi arvostaa sinua, on aika lopettaa suhde.

Jos seurustelet jonkun kanssa etkä ole varma, onko aika lopettaa, nämä ovat muutamia merkkejä, jotka saattavat viitata siihen, että on aika lopettaa. Oli syy mikä tahansa, eroaminen ei ole koskaan helppoa. Mutta joskus se on välttämätöntä.

Author profile

Mira Karvinen

Online-treffiasiantuntija

Mira Karvinen, arvostettu online-treffiasiantuntija parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, jakaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä menestyäkseen online-treffeillä.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read