Kategoriat

Blogi

Top 7 psykologista hakkerointia, jotka tekevät sosiaalisesta elämästäsi paljon helpompaa.

2022-07-30

Top 7 psykologista hakkerointia, jotka tekevät sosiaalisesta elämästäsi paljon helpompaa.

Sosiaalinen kanssakäyminen voi olla vaikeaa, varsinkin jos et tiedä, miten se tehdään. Sinusta saattaa tuntua, että laitat aina jalan suuhusi tai sanot väärän asian.
Onneksi on olemassa joitakin psykologisia hakkereita, joiden avulla voit tehdä sosiaalisesta elämästäsi paljon helpompaa. Nämä hakkerit auttavat sinua tuntemaan olosi mukavammaksi ja itsevarmemmaksi, kun olet vuorovaikutuksessa muiden kanssa.

Positiivisen ajattelun voima

Jos haluat tehdä sosiaalisesta elämästäsi helpompaa, aloita positiivinen ajattelu. Kun uskot itseesi, se näkyy - ja ihmiset kiinnostuvat sinusta enemmän.
Lisäksi positiivisella ajattelulla on hämmästyttäviä etuja: se voi kohottaa mielialaasi, parantaa terveyttäsi ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Ala siis ajatella positiivisesti ja katso, miten sosiaalinen elämäsi kukoistaa!

Keskustelun taito

Yksi tärkeimmistä taidoista hyvän sosiaalisen elämän kannalta on olla hyvä keskustelija. Hyvät keskustelunaloitukset, kuuntelutaidot ja kyky ajatella nopeasti ovat kaikki olennaisia.
Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit hioa keskustelutaitojasi:

 • Ole utelias muista ihmisistä. Kysele heidän elämästään, kiinnostuksen kohteistaan ja siitä, mitä he työstävät.
 • Ole hyvä kuuntelija. Älä vain odota omaa vuoroasi puhua, vaan kuuntele aktiivisesti, mitä toinen henkilö sanoo, ja tee jatkokysymyksiä.
 • Ole valmis ajattelemaan nopeasti. Jos et tiedä vastausta jonkun kysymykseen, älä pelkää sanoa sitä ja tarjoa sen sijaan muuta tietoa.
 • Älä pelkää hiljaisuutta. Joskus on parasta antaa toisen henkilön puhua keskeyttämättä.

Kyky lukea ihmisiä

Seuraava tärkeä taito, joka sinulla voi olla sosiaalisessa arsenaalissasi, on kyky lukea ihmisiä. Kun tiedät, mitä toinen ajattelee, voit mukauttaa käyttäytymistäsi paremmin, jotta hän viihtyisi paremmin, rakentaisit suhdetta ja saisit hänet tekemään, mitä haluat.
Kun luet jonkun kehonkieltä ja ilmeitä, on olemassa muutamia keskeisiä indikaattoreita. Jos joku esimerkiksi hötkyilee, hän on todennäköisesti hermostunut tai tuntee olonsa epämukavaksi. Jos hänen kulmakarvansa ovat koholla, hän saattaa olla vihainen tai järkyttynyt jostain.
Mitä enemmän harjoittelet ihmisten ilmeiden lukemista, sitä paremmaksi tulet siinä. Vähän harjoittelemalla pystyt lukemaan ihmisiä kuin ammattilainen ja käyttämään tätä tietoa hyödyksesi!

Kyky saada ystäviä helposti

Kaikista tämän listan psykologisista hakkeroinneista tämä saattaa olla tärkein. Kyky saada helposti ystäviä on avain menestyksekkääseen sosiaaliseen elämään. Jos sinulla on vaikeuksia luoda suhteita ihmisiin, älä huoli - et ole yksin. Monien ihmisten mielestä uusien ystävien löytäminen on haastavaa, mutta pienellä vaivalla voit muuttaa asian.
Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla saat ystäviä helpommin:

 • Ole avoin ja ystävällinen, kun tapaat uusia ihmisiä.
 • Aloita keskustelut kysymällä kysymyksiä.
 • Liity itseäsi kiinnostaviin sosiaalisiin ryhmiin ja kerhoihin.
 • Varaa aikaa sosiaalisiin aktiviteetteihin, vaikkei sinusta tuntuisikaan siltä.
 • Ole oma itsesi äläkä yritä olla joku, joka et ole.

Kyky olla itsevarma

Seuraavaksi yksi olennainen psykologinen hakkerointi sosiaalisen elämäsi parantamiseksi on oppia olemaan itsevarma. Monet ihmiset välttelevät vastakkainasettelua tai itsensä puolustamista, mutta se voi helpottaa elämääsi huomattavasti. Jos pystyt ilmaisemaan tarpeesi ja toiveesi selkeästi ja itsevarmasti, ihmiset eivät todennäköisesti käytä sinua hyväkseen tai kävele ylitsesi. Ja jos joku ylittää rajan, sinulla on paremmat mahdollisuudet puolustaa itseäsi.

Kyky olla hyvä kuuntelija

Toinen tärkeä taito sosiaalisessa elämässäsi on olla hyvä kuuntelija. Kun kuuntelet tarkkaavaisesti, se osoittaa, että välität toisesta ihmisestä ja hänen mielipiteistään. Se saa hänet myös avautumaan sinulle helpommin, mikä voi auttaa rakentamaan läheisempiä ihmissuhteita.
Seuraavat vinkit paremmaksi kuuntelijaksi:

 • Ota katsekontakti ja keskity siihen, mitä toinen henkilö sanoo.
 • Älä keskeytä tai puhu hänen ylitseen
 • Parafratisoi hänen sanomansa osoittaaksesi, että ymmärrät.
 • Vastaa empaattisesti, vaikka olisitkin eri mieltä.

Kyky olla empaattinen

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä psykologisena keinona parempaan sosiaaliseen elämään on kyky olla empaattinen. Kun pystyt asettumaan muiden ihmisten asemaan ja ymmärtämään heidän näkökulmansa, se helpottaa sosiaalista kanssakäymistä huomattavasti. Sen lisäksi, että rakennat läheisempiä suhteita ympärilläsi oleviin ihmisiin, opit samalla myös paljon itsestäsi.

Johtopäätös

Olet luultavasti kuullut muutamista näistä nikseistä jo aiemmin, mutta nopea kertaaminen ei koskaan haittaa. Käyttämällä näitä kikkoja voit tehdä sosiaalisesta elämästäsi helpommin hallittavaa ja vähemmän stressaavaa - kokeile niitä!

Author profile

Ville Järvinen

Online-deittibloggaaja

Ville Järvinen on tunnettu online-deittibloggaaja parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja vinkkejä menestyksekkääseen nettideittailuun.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read