Kategoriat

Blogi

Suuren seksikumppanin 7 parasta ominaisuutta

2022-10-02

Suuren seksikumppanin 7 parasta ominaisuutta

Jos haluat viedä seksielämäsi seuraavalle tasolle, kaikki alkaa siitä, että löydät jonkun, joka saa sinussa esiin parhaat puolesi. Joku, jolla on oikeat ominaisuudet, voi tehdä eron keskivertokokemuksen ja unohtumattoman kokemuksen välillä.

Mitä hyötyä on olla hyvä seksikumppani?

Hieno seksikumppani ei kuitenkaan ole vain sitä, että teet kumppanisi onnelliseksi - kyse on myös siitä, että teet itsesi onnelliseksi. Kun harrastat loistavaa seksiä, saat vapautumista, nautintoa ja läheisyyttä, jotka ovat avainasemassa terveessä ja tyydyttävässä elämässä.
Mitkä ovat siis hyvän seksikumppanin seitsemän ominaisuutta? Se sinun täytyy selvittää itse! Mutta voin antaa sinulle pienen vihjeen...

Loistava seksikumppani osaa kommunikoida.

He ymmärtävät, että viestintä on avain upeaan seksikokemukseen. Makuuhuoneessa kommunikointi ei ole vain puhumista. Se on myös kuuntelemista. Kumppanin kuunteleminen, hänen tarpeidensa ymmärtäminen ja vastaaminen tavalla, joka saa hänet tuntemaan olonsa hyväksi.
Hyvät seksikumppanit ovat myös herkkiä kumppaninsa tarpeille. He tietävät, milloin asiat kannattaa ottaa hitaasti ja milloin paiskia hommia. Ja he varmistavat aina, että molemmat osapuolet nauttivat.

Loistava seksikumppani on vastuussa omasta orgasmistaan

Kumppanisi pitäisi olla vastuussa omasta orgasmistaan. Tämä tarkoittaa, että hän ei luota siihen, että sinä saat hänet sinne. Hänen pitäisi keskittyä omaan nautintoonsa, ja sinun pitäisi keskittyä omaasi.
Tämä on hyvän seksikumppanin ratkaiseva ominaisuus. He ovat omatoimisia ja osaavat itse laukeaa. He eivät odota sinun tekevän kaikkea. He ottavat oman nautintonsa haltuunsa, ja se on erittäin seksikäs asia.

Loistava seksikumppani osaa päästä omille teilleen

Saatat miettiä: "Mitä tekemistä omalta tieltä pois pääsemisellä on sen kanssa, että on hyvä seksikumppani?". Kysynpä sinulta tämän: kuinka hienoa on, kun kumppanisi yrittää jatkuvasti ottaa ohjat käsiinsä?
Se ei ole, se on varmaa. Kun kumppanisi on aina johdossa, voi olla vaikeaa päästää irti ja todella päästää itsensä irti. Ja juuri siitä hyvässä seksissä on kyse - siitä, että päästät itsesi irti ja nautit hetkestä.
Miten voit siis olla hyvä seksikumppani? Pois omalta tieltäsi ja antamalla kumppanisi ottaa ohjat käsiisi. Usko minua, se tekee kokemuksesta paljon miellyttävämmän.

Loistava seksikumppani on utelias ja avoin muutoksille.

Seksissä on elintärkeää, että kumppanisi on utelias ja avoin muutoksille. Hän etsii aina uusia tapoja piristää makuuhuoneen menoa ja on aina valmis kokeilemaan.
Voit aina luottaa siihen, että hän on valmis kokeilemaan jotain uutta, olipa kyse sitten jostain, mitä ette ole koskaan ennen tehneet, tai jostain, mitä hän on halunnut kokeilla jo jonkin aikaa. He ovat aina pelissä, ja se on jotain, joka pitää makuuhuoneen ehdottomasti houkuttelevana.

Loistava seksikumppani ei kitsastele esileikeissä.

Kun kyse on seksistä, parhaat kumppanit osaavat saada kumppaninsa kuumaksi ja kiihottuneeksi ennen kuin mitään edes tapahtuu. He eivät pelkää käyttää runsaasti aikaa esileikkiin, kiusoitteluun ja kumppaninsa kiusaamiseen, kunnes tämä käytännössä kerjää lisää.
Jos siis haluat olla loistava seksikumppani, varmista, ettet hyppää liian nopeasti päätapahtumaan. Ota aikaa, kokeile ja selvitä, mikä kiihottaa kumppaniasi. Ja kun vihdoin pääset asiaan, varmista, että annat hänelle kaiken, mitä hän tarvitsee orgasmin saavuttamiseksi.

Loistava seksikumppani on itsevarma

Itsevarma kumppani on erinomainen voimavara makuuhuoneessa. Hän tietää, mitä haluaa, eikä pelkää mennä sen perään. He eivät myöskään pelkää pyytää haluamaansa. Tämä voi olla todella vapauttavaa molemmille kumppaneille.
Kun olet itsevarman kumppanin kanssa, tiedät olevasi osaavissa käsissä. Hän pitää sinusta huolta ja varmistaa, että sinulla on hauskaa. He eivät myöskään pelkää kokeilla ja kokeilla uusia asioita. Itse asiassa he saattavat jopa olla niitä, jotka tuovat uusia asioita makuuhuoneeseen.

Loistava seksikumppani on hyvä luomaan ja ylläpitämään läheisyyttä.

Intimiteetti on ratkaisevan tärkeää missä tahansa suhteessa, varsinkin kun kyse on seksistä. Loistava seksikumppani osaa luoda ja ylläpitää läheisyyttä, ja hän saa sinut tuntemaan itsesi halutuksi, ainutlaatuiseksi ja yhteenkuuluvaksi.
Intimiteetti ei myöskään ole vain seksiä. Kyse on myös siitä, että on läheinen jonkun kanssa emotionaalisesti ja henkisesti. Loistava seksikumppani on sellainen, joka ymmärtää tämän ja osaa luoda yhteyden kanssasi sekä makuuhuoneessa että sen ulkopuolella. Hän on tukenasi, kun tarvitset häntä, ja saa sinut tuntemaan olosi hyväksi.

Johtopäätös

Hyödyt hyvästä seksikumppanista? Niitä on monia! Sinulla on paljon hauskempaa makuuhuoneessa. Jos noudatat edellä mainittuja 7 sääntöä, kumppanisi varmasti arvostaa ponnistelujasi. Lisäksi tulet olemaan enemmän kuin tyytyväinen tuloksiin!

Author profile

Ville Järvinen

Online-deittibloggaaja

Ville Järvinen on tunnettu online-deittibloggaaja parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja vinkkejä menestyksekkääseen nettideittailuun.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read