Kategoriat

Blogi

6 ensitreffikysymystä, jotka rakentavat kemiaa!

2022-10-09

6 ensitreffikysymystä, jotka rakentavat kemiaa!

No niin, ystäväni, oikeiden kysymysten esittäminen voi saada teidät keskiverto ensitreffeistä sytyttämään uskomattomia, pitkäkestoisia tunteita, joita kumpikaan teistä ei ehkä ole kokenut pitkään aikaan.
Kysymysten esittäminen on hankalaa, sillä todellisuudessa oikeat kysymykset ja niiden aiheuttamat tunteiden laukaisijat saattavat olla kaikille erilaisia. Haluan antaa sinulle muutamia kysymyksiä, jotka toimivat todennäköisyyden saldolla. Pohjimmiltaan niiden pitäisi toimia 70 prosenttia ajasta. Aion jakaa kanssasi 6 kysymystä!

1. Arvioi heidän tunnereaktionsa sinua kohtaan: "Mitkä ovat ensimmäiset ajatuksesi minusta? Ole rehellinen!"

Tämä on loistava kysymys kysyä varhaisessa vaiheessa, koska se antaa sinulle käsityksen siitä, mitä he tuntevat sinua kohtaan ja ovatko he kiinnostuneita jatkamaan mitään pidemmälle. Jos hän ei ole, voit säästää itsesi vaivalta ja siirtyä eteenpäin.

2. Selvitä heidän kiinnostuksen kohteensa: "Mistä haluaisit puhua 20 minuuttia taukoamatta?"

Tämän vinkin kauneus on siinä, että se perustuu ihmisluontoon - me kaikki rakastamme puhua itsestämme tai sydäntämme lähellä olevista aiheista. Tämän kysymyksen avulla saat selville hänen kiinnostuksen kohteensa ja sen, onko teillä yhteistä.
Kun saat selville, mikä saa deittisi syttymään innostuksesta, avaat portit loputtomalle, helpolle keskustelulle.

3. Hanki heiltä suositus: "Haluan lukea uuden kirjan tässä kuussa; onko sinulla hyviä suosituksia?"

Kemian rakentamisessa on aina taustalla vastavuoroisuus, jota on tutkittava. Voit selvittää yhteisiä kiinnostuksen kohteita pyytämällä joltakulta suosituksen, jolloin saat treffikumppanisi tuntemaan, että häntä arvostetaan. Jos haluat mennä askeleen pidemmälle, voit mainita nettideittiprofiilissasi esimerkiksi: "Kerro, onko lähellä hyviä paikallisia panimoita." Tämä on hyvä idea.

4. Opettele heidän hulvattomimmat/murheellisimmat tarinansa: "Kerro minulle hassusta asiasta, jonka olet kerran tehnyt."

Nolon tarinan jakaminen rikkoo jään ja inhimillistää teidät kaksi täydellisen epätäydellisinä ihmisinä, jotka tekevät toisinaan virheitä. Se myös luo pohjan myöhemmälle itsensä paljastamiselle, mikä on avain läheisyyteen.
Tämä tasoittaa tilannetta ja vähentää jännitystä. Kun he pystyvät nauramaan, heillä on valtava tilaisuus oppia, miten he reagoivat, kun asiat eivät mene niin kuin he haluavat.

5. Ota selvää, mitä he ajattelevat seurustelusta: "Millaiset ovat mielestäsi fantastiset ensitreffit?"

Tämä saattaa tuntua hieman oudolta ja jopa intuition vastaiselta, mutta mielestäni se on loistava tapa saada selville, mistä he ovat kiinnostuneita ja miten he näkevät romantiikan ja treffit. Lisäksi se johtaa positiivisempiin keskusteluihin, jotka synnyttävät voimakkaita tunteita. Siitä voi aina saada ideoita siihen, mihin seuraavilla treffeillä kannattaa lähteä!

6. Katso, ovatko he spontaaneja: "Jos voisit tehdä mitä tahansa juuri nyt, mitä se olisi?"

Tämän kysymyksen avulla treffikumppanisi voi hyödyntää mielikuvitustaan ja päästää itsensä hieman irti. Se osoittaa, ovatko he spontaaneja, hauskoja vai pidättyväisempiä ja rennompia. Jos hänelle ei tule mieleen mitään ihan heti, kannattaa ehkä pysyä kaukana.

Jännittäminen siitä, mitä sanoisi treffeillä, on yleistä, mutta sen ei tarvitse olla. Muista vain puhua intohimoisesti, kävellä itsevarmasti ja olla positiivisella asenteella, mikä tekee myös ympärilläsi olevat ihmiset iloisiksi. Sinulla ei ole mitään menetettävää kokeilemalla tätä!

Author profile

Ville Järvinen

Online-deittibloggaaja

Ville Järvinen on tunnettu online-deittibloggaaja parhaatdeittisivut.fi-sivustolla, joka tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja vinkkejä menestyksekkääseen nettideittailuun.

Muita artikkeleita aiheesta blogi

 • Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  2023-12-19

  Tinder SELECTin paljastaminen: Tinder: Nostamalla treffipelisi

  Online-deittailun alati kehittyvässä maailmassa Tinder on tehnyt jälleen yhden uraauurtavan liikkeen, kun se on ottanut käyttöön eksklusiivisen Tinder SELECT -jäsenyyden. Tämä premium-jäsenyys, jonka tarkoituksena on parantaa deittikokemustasi, avaa ovet moniin ainutlaatuisiin etuihin, jotka erottavat sen tavallisesta Tinder-tarjonnasta. Tässä blogikirjoituksessa selvitämme, mitä Tinder SELECTillä on tarjottavanaan ja miten voit avata tämän eksklusiivisen deittialueen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  3 min read
 • Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  2023-12-12

  Parhaat 30 Pickup Lines, jotka saavat sydämet lepattaa

  Deittailun ja romantiikan maailmassa hyvin ajoitettu ja viehättävä iskurepliikki voi olla avain jään murtamiseen ja ikimuistoisen ensivaikutelman tekemiseen.

  Ville Järvinen

  Ville Järvinen

  Online-deittibloggaaja

  1 min read